Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: türkyılmaz07

arkadaşlar mrb bende sport t. görünce hasta oldum fluence ile st arasında kaldım malum pazarı olan araba için flu düşüncem var ne dersiniz.

hiç düşünme st al derim
    daha az ödeyerek daha fazla özellik daha kaliteli işçilik satın almış olursun

iddia ediyorum bir showroom da fluence ile sport tourer yan yana durduğu zaman flunece ın satılma şansı yok
    zaten adamlarda bunun farkındaki sınırlı sayıda ithal ediyorla sport tourer ı
    ben daha istanbul da bayide bekleyen sport tourer a rastlamadım geldiği gibi hatta gelmeden satılıyor hepsi ama tabi adamlar fluence ı itelemek ve bütün pazarlama desteğini arkasına koymak durumunda hem firma için daha karlı hem de TR'de üretim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

ben dün sipariş ettim bugün geldi
    gayet başarılı
    kokusu yok ama arka difüzör ile aynı anda kullanmak için bağlantı noktalarının olduğu yere delik açmak gerekebilir
    fakat esnek bir yapıda olduğu için o köşelerden esneterek te kullanabilir
    tabi aynı durum bagajın arkasını ayrımak için de geçerli
    bir de iç paspası kaldırıp denedim o zaman tam fir ediyor ve gerçekten havuz oluyor fakat arka ayıraçın altında yer alan sabitleyici lastikten faydalanamıyorsunuz
    bence en iyi çözüm direkt olarak üstüne koymak

yukarıda ki yorumum aşağıdaki ürün içindi

www.ypsplast.com.tr/renault-megane-iii-sport-tourer-stw.html~incele

• Bende dün ileri teslim siparişi ve kaporayı ödedim.bayi yeni yönetmelik çıktı.ilave donanımların parasını peşin alıyoruz dedi.5 bin tl araç gelmeden ödedim.51.000 tl de naşağı inmediler malesef.oda ileri teslim olduğu için.cam tavan+nav+güvenlik paketi donanım beyaz renkli.nav konusunda teredütlerim vardı ama yinede verdim siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

Bende dün ileri teslim siparişi ve kaporayı ödedim.bayi yeni yönetmelik çıktı.ilave donanımların parasını peşin alıyoruz dedi.5 bin tl araç gelmeden ödedim.51.000 tl de naşağı inmediler malesef.oda ileri teslim olduğu için.cam tavan+nav+güvenlik paketi donanım beyaz renkli.nav konusunda teredütlerim vardı ama yinede verdim siparişi.

hayırlı olsun

hangi bayi bu ?
  • quote:

quote:

ben dün sipariş ettim bugün geldi
    gayet başarılı
    kokusu yok ama arka difüzör ile aynı anda kullanmak için bağlantı noktalarının olduğu yere delik açmak gerekebilir
    fakat esnek bir yapıda olduğu için o köşelerden esneterek te kullanabilir
    tabi aynı durum bagajın arkasını ayrımak için de geçerli
    bir de iç paspası kaldırıp denedim o zaman tam fir ediyor ve gerçekten havuz oluyor fakat arka ayıraçın altında yer alan sabitleyici lastikten faydalanamıyorsunuz
    bence en iyi çözüm direkt olarak üstüne koymak

yukarıda ki yorumum aşağıdaki ürün içindi

www.ypsplast.com.tr/renault-megane-iii-sport-tourer-stw.html~incele

yorumun icin tesekkurler... difüzör dedigin nedir ben pek anlayamadım?

• selam

difüzör dediğim arka koltuğun arkasına çekilen file perde
    onu demek istedim
    bagajda arka koltuğun dibinde saklama yeri olan

gerçi bende itiraf edeyim difüzör diye Türkçe'ye uydurma bir terim katmışım :)
  • bagaj pandizotu deniyormuş galiba ona
  • quote:

bagaj pandizotu deniyormuş galiba ona

anladim. direk halını uzerine koydunuz di mi? fotograf istesek cok mu zahmet veririz size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

quote:

anladim. direk halını uzerine koydunuz di mi? fotograf istesek cok mu zahmet veririz size?

ok akşam çekerim
    ama buraya nasıl yükleneceğini anlatmanız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar..Yarıyıl tatilinin başında yol bil. verilerini sıfırladım ve yanlız ş.içinde kullandım..Şuan ortalamam 7.0- 8.0 civarlarında değişiyor..Genelde sakin kullanırım arabayı..Ortalama bana yüksek gibi geldi..Ş.dışında malum 4 civarı ortlamalar yüzümüzü güldürüyor,ama şu anki ortalamam benm canımı sıkıyo biraz Sizde durum nasıl,ş.içi 5.5 vs gibi ortalamaları olan varmı?

motorun açıldıkça düşer canını sıkma sık vites değiştir
  • quote:

quote:

quote:

ok akşam çekerim

ilk önce fotoğrafların boyutunuhttp://www.imageshack.us/ buradan küçültün daha sonra [simage][/simage]
    çıkan linkleri bu kodun ortasına kopyalayın.Yüklemenin başarılı olp olmadığını görmek için ön izle butonunu kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 3 Şubat 2010; 23:32:41 >

• [http://img97.imageshack.us/i/dsc03382g.jpg/][/http://img97.imageshack.us/i/dsc03382g.jpg/]
  • quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

quote:

quote:

quote:

ok akşam çekerim

ilk önce fotoğrafların boyutunuhttp://www.imageshack.us/ buradan küçültün daha sonra [simage][/simage]
    çıkan linkleri bu kodun ortasına kopyalayın.Yüklemenin başarılı olp olmadığını görmek için ön izle butonunu kullanın

ben beceremedim bu işi :(
    istersen bana mailini ver sana göndereyim sen yüklersin

• [http://img29.imageshack.us/g/dsc03380o.jpg/][/http://img29.imageshack.us/g/dsc03380o.jpg/]
  • &

&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 4 Şubat 2010; 21:09:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

&

&

teşekkürler

• Rica ederim Yardımcı olabildik ise ne mutlu..
  • Arkadaşlar Yanlız şehiriçi kullanımla yaptığınız yakıt ortalama bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..Genelde 3000dd e bile gelmeden vites değiştiririm,buna rağmen 7.5 civarında dolanıyor ortalamam..Dün 30-40 km 90 km hızla gittim ortalamayı 7.1 e düşürüdüm anca :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Arkadaşlar Yanlız şehiriçi kullanımla yaptığınız yakıt ortalama bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..Genelde 3000dd e bile gelmeden vites değiştiririm,buna rağmen 7.5 civarında dolanıyor ortalamam..Dün 30-40 km 90 km hızla gittim ortalamayı 7.1 e düşürüdüm anca :S

şu anda benimde 7,5 civarında ama çok normal daha 1000 km bile yapma şansım olmadı
    dizellerde zaman geçtikçe çok fark ediyor yakıt tüketimi
    km ilerledikçe düşecektir. 15.000 de falan kendini bulmuş olur
  • arkadaşlar alacaklara ve alanlara arabaları hayırlı olsun,

Ben de arabamı değiştirip sport tourer almayı düşünüyorum
    1.5 dizel 105 beygir privilage + pp almayı planlıyorum

Navigasyon için karar veremedim. entegre navigasyon içinde Media player gibi bir özelliği var mı, yoksa sadece navigasyon mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.