Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vitalis dostum şu ayna açılıp kapanırken ses çıkarma olayı benim de başıma geldi geçen hafta.. arabayı servise götürmeye karar verdim, yolda arabayı temiz götüreyim diye yıkatmaya girdim. araba yıkandıktan sonra aynadan gelen ses yok oldu. istersen aynayı açıp kaparken bi su tutmayı dene.. araya pislik girmişse o ses ondan kaynaklanıyo olabilir.
  • fiyat listesinde trafik seti ve orjinal paspas fiyata dahil diye geçiyor.bu halı paspasmı yoksa kauçuk paspasmı acaba.halı ise malum kış olduğu için kauçuk bişiler almak lazım.orjinal aksesuar olaral sport tourere uyumlu bir kauçuk paspas alan eden bilen varmı acaba.varsa ürün kodu ve fiyatı hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.Birde sport tourere uygun bagaj havuzu yada benzer bişi nereden bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

fiyat listesinde trafik seti ve orjinal paspas fiyata dahil diye geçiyor.bu halı paspasmı yoksa kauçuk paspasmı acaba.halı ise malum kış olduğu için kauçuk bişiler almak lazım.orjinal aksesuar olaral sport tourere uyumlu bir kauçuk paspas alan eden bilen varmı acaba.varsa ürün kodu ve fiyatı hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.Birde sport tourere uygun bagaj havuzu yada benzer bişi nereden bulabiliriz.

al bakalım dostum burada tam sana göre birşeyler varwww.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html
    henüz aracım yok ama çok araştırmayı severim

• çok tşk üstad.işime yarayacak sanırım.

• ne dersiniz arkadaslar alalımmı işe yarar mı? koku yapar mı? bence kullanıslıdır. ama malzeme kalitesi kötü ise çirkin bir koku yayabilir endişesi var ben de. hani şu çok pis kokan plastik poşetler vardır ya. onun gibi olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 1 Şubat 2010; 13:06:17 >

• ben aracı alırken kauçuk paspas seti ve trafik seti verdiler fakat verilen paspaslar siyah renk olduğu için ben onları eşimin arabasına koydum
    atatürk oto sanayinden kendime bej renk kauçuk paspas aldım ama markayı hatırlamıyorum akşam arabadan bakar söylerim eğer herhangi bir yerinde yazıyorsa
    koku ister istemez biraz yapıyor ama zamanla geçiyor bir de şansıma benim aldığım paspaslar oto parfümü gibi kokuyor :)
  • www.ypsplast.com.tr/renault-megane-iii-sport-tourer-stw.html~incele
    bagaj havuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

ne dersiniz arkadaslar alalımmı işe yarar mı? koku yapar mı? bence kullanıslıdır. ama malzeme kalitesi kötü ise çirkin bir koku yayabilir endişesi var ben de. hani şu çok pis kokan plastik poşetler vardır ya. onun gibi olur mu acaba?

ben de sordum onu 2 mesaj yukarıda

• Aşağıdaki adresten paspas aldım ,memnunum sadece şöför arkasındaki bölümün sol ucu şöför kolkuğunun kızagına takıldığı için 30*30 mm gibi köşesini kestim tam oturdu.

http://www.hepsiburada.com/leopar-universal-bej-havuzlu-paspas/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otso99646
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekilic

Aşağıdaki adresten paspas aldım ,memnunum sadece şöför arkasındaki bölümün sol ucu şöför kolkuğunun kızagına takıldığı için 30*30 mm gibi köşesini kestim tam oturdu.

http://www.hepsiburada.com/leopar-universal-bej-havuzlu-paspas/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otso99646

nasıl hocam kalitesi iyi mi? tuhaf bi kokusu var mı?

• Arkadaşlar , üye girişi yapmama ragmen mevcut mesaj içindeki cevapla ve alt sol köşedeki cevapla bölümlerini kullanamıyorum ? sadece hızlı cevap bölümünden yazmak zorunda kaldığımdan alıntı yapamıyorum.Anlayamadım ?

mst105 sorusuna gelince ,paspasın kalitesi iyi ve ben rahatsız edici bir koku alamadım.
  • quote:

Arkadaşlar , üye girişi yapmama ragmen mevcut mesaj içindeki cevapla ve alt sol köşedeki cevapla bölümlerini kullanamıyorum ? sadece hızlı cevap bölümünden yazmak zorunda kaldığımdan alıntı yapamıyorum.Anlayamadım ?

mst105 sorusuna gelince ,paspasın kalitesi iyi ve ben rahatsız edici bir koku alamadım.

dostum banada öyle oluyordu çözdüm olayı burada telefonla onaylama kısmı var tel numaranı giriyorsun sana şifre geliyo oradaki şifreyi giriyorsun her yol açılıyo :))))
  • Slm arkadaşlar..Yarıyıl tatilinin başında yol bil. verilerini sıfırladım ve yanlız ş.içinde kullandım..Şuan ortalamam 7.0- 8.0 civarlarında değişiyor..Genelde sakin kullanırım arabayı..Ortalama bana yüksek gibi geldi..Ş.dışında malum 4 civarı ortlamalar yüzümüzü güldürüyor,ama şu anki ortalamam benm canımı sıkıyo biraz Sizde durum nasıl,ş.içi 5.5 vs gibi ortalamaları olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drabi

vitalis dostum şu ayna açılıp kapanırken ses çıkarma olayı benim de başıma geldi geçen hafta.. arabayı servise götürmeye karar verdim, yolda arabayı temiz götüreyim diye yıkatmaya girdim. araba yıkandıktan sonra aynadan gelen ses yok oldu. istersen aynayı açıp kaparken bi su tutmayı dene.. araya pislik girmişse o ses ondan kaynaklanıyo olabilir.

Dediğini bi deniyim bende dostum,umarım dediğin gibi bişeydir..Daha cok plastik kısım cok sıkıymışda ondanmış gibi gelio ama bi deneyim yinede..Ayna değişimden kurtarmış oluruz ,seninkide bidaha tekrarlamaz umarım
  • lastik basınç sensör varmıdır bu araçta arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

quote:

Arkadaşlar , üye girişi yapmama ragmen mevcut mesaj içindeki cevapla ve alt sol köşedeki cevapla bölümlerini kullanamıyorum ? sadece hızlı cevap bölümünden yazmak zorunda kaldığımdan alıntı yapamıyorum.Anlayamadım ?

dostum banada öyle oluyordu çözdüm olayı burada telefonla onaylama kısmı var tel numaranı giriyorsun sana şifre geliyo oradaki şifreyi giriyorsun her yol açılıyo :))))

Çok teşekkür ederim sayende sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: toful

lastik basınç sensör varmıdır bu araçta arkadaşlar.

hayır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar..Yarıyıl tatilinin başında yol bil. verilerini sıfırladım ve yanlız ş.içinde kullandım..Şuan ortalamam 7.0- 8.0 civarlarında değişiyor..Genelde sakin kullanırım arabayı..Ortalama bana yüksek gibi geldi..Ş.dışında malum 4 civarı ortlamalar yüzümüzü güldürüyor,ama şu anki ortalamam benm canımı sıkıyo biraz Sizde durum nasıl,ş.içi 5.5 vs gibi ortalamaları olan varmı?

bende şehir içinde devirli kullanıyorum ve 7,1 gözüküyor.
  • arkadaşlar mrb bende sport t. görünce hasta oldum fluence ile st arasında kaldım malum pazarı olan araba için flu düşüncem var ne dersiniz.
  • ben dün sipariş ettim bugün geldi
    gayet başarılı
    kokusu yok ama arka difüzör ile aynı anda kullanmak için bağlantı noktalarının olduğu yere delik açmak gerekebilir
    fakat esnek bir yapıda olduğu için o köşelerden esneterek te kullanabilir
    tabi aynı durum bagajın arkasını ayrımak için de geçerli
    bir de iç paspası kaldırıp denedim o zaman tam fir ediyor ve gerçekten havuz oluyor fakat arka ayıraçın altında yer alan sabitleyici lastikten faydalanamıyorsunuz
    bence en iyi çözüm direkt olarak üstüne koymak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.