Bildirim
YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (17. sayfa)
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
bunların araştırmasına girdim valla her bayiye sorucam artı olaraktan navigasyon kitapcıgına baktım radyo bilgilerini geri görüş kamerası bilgilerinide bu ekran gösterebiliyormuş varmı böyle birşey arkadaşlar -
Arkadaşlar bu arabanın süspansiyon sistemi bağımsızmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 23 Ocak 2010; 19:48:51 > -
caminat tom tom navigosyon kullanma klavuzunda geri vitrs kamerasından bahsediyor.bu özellik varmıdır.ekrana harici cihaz bağlanabiliyor sanırım birde.karar aşamasındayım.105 hp pp paket + nav donanım sanırım en uygunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 23 Ocak 2010; 12:45:35 > -
arkadaşlar selam
vites değiştirme ışığını arayan arkadaşlarım boşa aramasın bu özellik sadece benzinli araçlarda geçerli -
bu gün benzinlikte promosyon vermek için birisi yanaştı yakıt alırken (bu arada Shell V-Power Diesel+GTL ile depo 168 tl ye doldu ) motor susmuş tabi kart cebimde cam açılmadı :Smotor çalışmasımı lazım illa anlayamdım bir ara tam inceleyeceğim.. -
şu çantalara bakıın ben bir tane edindim çok güzel tpluyor herşeyi ve amerikan fermuarı var üstünde cırt cırt yani yapışıyor bagaja
-
ben aksaraya yola cikiyorum hanimin memleketi adama sormuslar nerelisin diye daha evlenmedim demis :) yolda bu crouse control felan ne varsa deniycem bakalim jaguar gibi felan calisiyormu makina gelince anlatirim olani biteni guzel hafta sonlari ank selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: colombus54
bu gün benzinlikte promosyon vermek için birisi yanaştı yakıt alırken (bu arada Shell V-Power Diesel+GTL ile depo 168 tl ye doldu ) motor susmuş tabi kart cebimde cam açılmadı :Smotor çalışmasımı lazım illa anlayamdım bir ara tam inceleyeceğim..
GTL nedir -
quote:
bu gün benzinlikte promosyon vermek için birisi yanaştı yakıt alırken (bu arada Shell V-Power Diesel+GTL ile depo 168 tl ye doldu ) motor susmuş tabi kart cebimde cam açılmadı :Smotor çalışmasımı lazım illa anlayamdım bir ara tam inceleyeceğim..
Araba çalışmazken camların açılıp kapanmaması benmde dikkatimi çekti..Pedallara basmadan strta bastm yinede çalışmadı camlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: vitalis07
quote:
Araba çalışmazken camların açılıp kapanmaması benmde dikkatimi çekti..Pedallara basmadan strta bastm yinede çalışmadı camlar..
Kartı yuvasına takmanız lazım camların vs açılması için o zaman anahtarı II'ye getirmiş gibi oluyor başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Yada arabayı çalıştırcaksınız. -
megane I lerde arabayı stop edince kapıyı açmazsanız sadece ön sol cam açılıp kapanabiliyor kapıyı açınca çalışmıyor tabi. megane III ile megane I in pek alakası yok ama yazayım dedim kusura bakmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
quote:
quote:
Araba çalışmazken camların açılıp kapanmaması benmde dikkatimi çekti..Pedallara basmadan strta bastm yinede çalışmadı camlar..
Kartı yuvasına takmanız lazım camların vs açılması için o zaman anahtarı II'ye getirmiş gibi oluyor başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Yada arabayı çalıştırcaksınız.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler..kart yuvasını kullanmış oluruz en azından:))
-
SLM
Cam tavanlı olanların fotosunu gönderme şansı varmı acaba. -
-
araç 4000 de full 45.800 e satıyolar sahibinden.com da neden satarlar alır almaz anlamıyorum harika hemde kırmızıda yakışmış ve cam tavan -
quote:
Orijinalden alıntı: cüneytakan
araç 4000 de full 45.800 e satıyolar sahibinden.com da neden satarlar alır almaz anlamıyorum harika hemde kırmızıda yakışmış ve cam tavan
Kazalı galibaa.. Ön tamponda bantlar var.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
quote:
quote:
Kartı yuvasına takmanız lazım camların vs açılması için o zaman anahtarı II'ye getirmiş gibi oluyor başka yolu yok bildiğim kadarıyla.Yada arabayı çalıştırcaksınız.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler..kart yuvasını kullanmış oluruz en azından:))
Birde galiba aracı durdukduktan sonra sürücü kapısını açmazsanız 10 dakika boyunca camlar vs açılıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X