Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RekLii

quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

araç 4000 de full 45.800 e satıyolar sahibinden.com da neden satarlar alır almaz anlamıyorum harika hemde kırmızıda yakışmış ve cam tavan

Kazalı galibaa.. Ön tamponda bantlar var..

yokkk dostum o bantlar tampona ek modifikasyon yapmış o parçayı sabitlemek için.yapıştırıyorlar o parçayı çekomastikle kuruması için bantlıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

araç 4000 de full 45.800 e satıyolar sahibinden.com da neden satarlar alır almaz anlamıyorum harika hemde kırmızıda yakışmış ve cam tavan

yokkk dostum o bantlar tampona ek modifikasyon yapmış o parçayı sabitlemek için.yapıştırıyorlar o parçayı çekomastikle kuruması için bantlıyorlar

O 2 parçayı servisde sordum 470 lira dediler acaba dışarda yaptıramazmıyız başka yerde 2 tane plastik parçaya 470 lira verilmez çünkü.

Nerde bulabiliriz acaba o metal görünümlü parçaları?

• cd çalarla ilgili verdiğiniz bilgilere teşekkürler, bu karda silecekler donmasın diye nasıl kaldırıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

.. Evet hocam bilgilendirmenizden sonra farkettim. Güzel olmuş ama

• quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

ben aksaraya yola cikiyorum hanimin memleketi adama sormuslar nerelisin diye daha evlenmedim demis :) yolda bu crouse control felan ne varsa deniycem bakalim jaguar gibi felan calisiyormu makina gelince anlatirim olani biteni guzel hafta sonlari ank selamlar

daha dönmedin mi dostum?
  • bu sabah arabaya bindim, her yeri kar kaplıydı, start düğmesine bastım ve fonksiyon testi geçince çocuk kilidi arızalı, aracı servise götürün diyordu, çocuk kilidin ışığı da yanmıyordu, devreye sokmaya çalıştım sürekli aç-kapa yaptı. öğlen servisi aradım su kaçmış olabilir dediler, getirin bakalım dediler.
    yarın göstermeye çalışacağım, su kaçtıysa yalıtımda sorun var demek.
  • yokuşta kaydırma olayı ne alemde bu aracın.birde navigasyon joystiik ilemi kullanılıyır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigris

bu sabah arabaya bindim, her yeri kar kaplıydı, start düğmesine bastım ve fonksiyon testi geçince çocuk kilidi arızalı, aracı servise götürün diyordu, çocuk kilidin ışığı da yanmıyordu, devreye sokmaya çalıştım sürekli aç-kapa yaptı. öğlen servisi aradım su kaçmış olabilir dediler, getirin bakalım dediler.
    yarın göstermeye çalışacağım, su kaçtıysa yalıtımda sorun var demek.

insallah bir sorun yoktur sadece donmustur belkide dostum.gecen hafta cumartesi günü bizim iş yerinin aracı dışarda karla kaplanmıştı aynı seninki gibi L300.abartmıyorum 20 dak.kapılarını açmak için uğraştık ne camlar ne kapı lolları hiç biri çalimadı hepsi donmuştu .belki soğuk yapmıştır ama sızıntı varsa o bence çok büyük bir sorun .beyinli araçlarda fu affedilmez herhalde .insallah yoktur bir soeun sonuçu öğrenince paylaşırsın bekliyoruz.

• bu arada yazamadım kusura bakmayın, çocuk kilidi akşama eve dönerken kendiliğinden düzeldi, donmuş herhalde o sabah da eksi 7 derece ve her yer kardı, su kaçsaydı bu havada kolay kolay kuruyup düzelmezdi herhalde. şimdilik servisten vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigris

bu arada yazamadım kusura bakmayın, çocuk kilidi akşama eve dönerken kendiliğinden düzeldi, donmuş herhalde o sabah da eksi 7 derece ve her yer kardı, su kaçsaydı bu havada kolay kolay kuruyup düzelmezdi herhalde. şimdilik servisten vazgeçtim.

şükür ki düzelmiş adına sevindim .donmuştur tabi aynı şeyi bende yaşadım neyse geçmiş olsun diyelimmm:)
  • selam

beyaz full paket (pp+nav+cam tavan) almaya karar verdim ama antalya bayisi nedense beyaz hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyor.bulut grisi var oda gelecek ay diyor.bende beyazda ısrarlıyım bu defa.Beyaz bu arabaya çok yakışıyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 28 Ocak 2010; 14:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

selam

beyaz full paket (pp+nav+cam tavan) almaya karar verdim ama antalya bayisi nedense beyaz hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyor.bulut grisi var oda gelecek ay diyor.bende beyazda ısrarlıyım bu defa.Beyaz bu arabaya çok yakışıyor diye düşünüyorum.

sana söyle söyleyeyim bende bulut gride karar vermiştim ama siyahını görünce tamamen döndüm ben siyah derim çünkü o bej iç döşeme çok yakışıyor çok asil duruyor araç ama tercih meselesi tabi :)))))))))))))))))))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toful

selam

sana söyle söyleyeyim bende bulut gride karar vermiştim ama siyahını görünce tamamen döndüm ben siyah derim çünkü o bej iç döşeme çok yakışıyor çok asil duruyor araç ama tercih meselesi tabi :)))))))))))))))))))

bu işler zevk meselesi tabiki ama cam tavan alacağın için söylemek istedim
    ben de beyaz almak için yola çıktım
    cam tavan olmadığında beyaz daha güzel duruyor cam tavan sport tourer da sonuna kadar sıfırlamadığı için arkada kalan beyaz kaporta boşluğu beni rahatsız etti
    bence almadan önce canlı halini bir gör derim
    dediğim gibi ben de yola beyaz ile çıktım sonra kül beji aldım

• Slm millet..Arabalarınızla aranız nasıl:)) Sürüş izlenimlerimizi arada paylaşalım ,alacak arkadaşlara yardımcı olalım dimi ama:) Ben izlenm olarak alışamadığım yönlerini yazayım aracın..Öncelikle ş.içi kullanımda 2.vitesin alt devirlerdeki güçsüzlüğü sık sık 1.vitese düşmeme sebep oluyor,buda illaki arabayı sarsıyor..1.vitesede biraz sert geçio zaten ,sizdede öledir heralde..Köyden şehre yeni indiğimden anca farkediyorum bu durumu:)) İkinci alışamadığım husus arabanın uzunluğu ve arka camın yapısı..Dar sokaklarda acemi sürücü gibi hissediyorum park ederken bu yüzden
    Park sensörü olmasa gıcık olcakmışım bayaa..Birde yağmur sensörü en hassas seviyede olmasına rağmen,arabayı çalıştırıp 50-100 mt gitmeme rağmen aktif olmuyo,manuel başlatıyorum bazen,tekrar autoya alıyorum,sizdede böyle oluyomu ? Bu arada sağ aynanın açılırken sürtünmesiyle ilgili servise gittim,aynanın değişmesi gerektiğini söylediler hemen..bi ayarı varmı yokmu,vidasımı sıkı acaba diye bakmadılar bile..Tüm servislerde durum böylemidir,hemen parça değişiminemi gidiyorlar acaba?
    Geri kalan herşey iyi şimdilik,ha bide ş.içinde beklediğimden çok yakıyo gibi geldi..Hele biraz seri kullanayım dedinmi acımıyo valla:))

• 1 ve 2. vitesler arası çok uzun tutulmuş olduğu için dur kalk trafiğe pek uygun değil hele bir de yokuşta 1 ve 2 arasında dur kalk trafikte kalırsan o zaman iş daha da zor mümkün olduğu kadar üst devirde vites atmak gerekiyor yani yaklaşık 4000 devire kadar 1'de gitmek (dur kalk tarfikte) en iyisi.
    Belki bir ihtimal chip tuning sonrası alt devir torku daha da arttığında 2. vitesin alt devirlerinde kullanmak daha keyifli olabilir. ( o zaman 2000 devirde verdiği max torku 1750 de vermeye başlayacak)
    Yaptırdıktan sonra izlenimlerimi aktarırım şimdilik Nisan'a kadar böyle kullanacağım.
    Ben genel anlamda arabadan çok memnunum ödenen paraya göre alınan karşılık gayet başarılı durumda. Yeterki uzun dönem de araba dökülmesin.
    Uzunluk ile ilgili bir problem yaşamıyorum.
    Arka cam ise bu tarz tasarıma sahip (tavan eğimi geriye doğru alçalan) hepsinde aynı durumda. Bende cam tavan var onun ferahlık hissine alışınca da diğer arabalar kafes gibi gelmeye başladı.
    Yağmur sensörü düşük seyirlerde çok hassas çalışmıyor fakat yüksek süratte gayet başarılı. Bunun da sebebi sensörün büyük olasılıkla cama çarpan damla şiddetine duyarlı olması diye tahmin ediyorum.

• arkadaslar aracında kaput altı keçesi olmayan var mı?
  • merhaba arkadaslar uzun bir sure gelemedim ama cepten takip ettim forumumuzu size anlatacaklarim izlenimlerim var sirasiyla yaziyorum unutursam yine eklerim

ankara aksaray arasini 2.5 saatde 130 km hizla 5 litre civari yakti bence cok fazla 100 km de cruise control

hiz sabitleyici harika bisi arkadslar verdigimiz uc bes kurusa degdi navi de gorevini tam yapti yalniz ana yoldan cikinca rota planlamasi yaparken biraz sapitiyor

tavandan ses geliyor diyenlere cevabim daha basima gelmedi gelince konusuruz

farlarda donme olayina alistim sanki gozu kapali suruyomusuz daha once zenon titreme harici cok iyi

to be contine/.....

selamlar
  • teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için ama diğer araç alan arkadaşlar bıraktı burayı artık kimse izlenimlerini yazmıyoooooooooooo :(((((((((((((
  • arkadaşlar bu nevi ekranıyla dvd izlenebiliyormu .?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.