Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KF850

quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

(bu bagaj havuzu kac para bilen varmi arkadaslar alsakmi acaba)

kargo dahil 65 TL

69 yazıyor sitesinde ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

(bu bagaj havuzu kac para bilen varmi arkadaslar alsakmi acaba)

kargo dahil 65 TL

69 yazıyor sitesinde ama?

doğrudur ben yanlış hatırlamış olabilirim
  • telefondaki müzikleri dinlerken mp3 kalitesinde hiç değişiklik olmuyor. hatta telefondan dinlediğinden daha güzel çıkıyor ses. kulağa daha hoş geliyor müzikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimre

telefondaki müzikleri dinlerken mp3 kalitesinde hiç değişiklik olmuyor. hatta telefondan dinlediğinden daha güzel çıkıyor ses. kulağa daha hoş geliyor müzikler.

Ne marka telefon kullanıyorsunuz?
  • arkadaşlar merhaba
    bu akşam araba birşey farkettim.eski arabam olan ford focus ghia da düşük sıvı seviyesi diye bir uyarı çıkıyordu ama yeni aracımda silecek suyu bitti ve bilgisayar bunu göstermedi acaba daha önce bu uyarı ile karşılaştınız mı
  • arkadaşlar merhaba
    dün ben de bir sey kesfettim eger telefonunuz sisteme bagli ise ve sarji bitmek uzere ise telefon uzerinde cikan batarya zayıf uyarısını ekranda aku sarj edilmeli diye gosteriyor. sakın panik yapmayın aku ile alakalı bir durum degil telefonun bu mesajini oyle aktariyor. eger bu mesajı gorurseniz telefonunuzu kapatıp aynı mesaj vermeye devam ediyor mu kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • mrb, syn, mst105 telefon modelim nokia 6300

sayın, KF850 anlattığı gibi bende de akü şarzı düşük diye uyarı verdi. gerçektende telefonum şarzı çok azdı ve hiç aklıma bile gelmemişti. yeni arabanın akü şarzı düşük olurmu diyede hayıflanmıştım kendimce. bir süre sonra telefonun şarzı tamamen bitti ve kapandı. ondan sonrada o uyarı bir daha görmedim. verdiğin bilgi için teşekkür ederim sn, KF850.
  • arkadaşlar,
    bügün İstanbul'da TEM ve çok az köprü trafiği olarak genelde max 110-120 km sürat yaparak max sürat ise 165 yaptım bir ara
    200 km'nin az üzerinde yol yaptım bu arada aracım hala 1000 km ye ulaşmadı ortalama yakıt tüketimi 5,8 lt oldu
    bence gayet başarılı değer
    10.000 km olunca eminim daha da düşecek
  • Tam tersine bende yakıt tüketimi konusunda sıkıntıllyım şu aralar..Güya şehir içi yakıt tüketim değeri 5.5 olarak gözüküyo,ben ise belde ile ilçe arası yaptığım 20 km lik yolda git gel 5.8 ort. tutturabiliyorum ancak,oda tüketime dikkat ederek sürmeme rağmen..Evet virajlı ve inişli çıkışlı bir yol ,ama en azından şehir içi tüketim değerinden daha düşük olmalıydı..Sonuçta hiç durmadan hatta 3.vitese bile düşmeden katettiğim bir yol bu..
    Birde arkadaşlar yol bilg.da bakım 15000km olarak gözüküyor ,ama bildiğim kadarıyla 20bin km olmalı bakım periyodu..Yani şimdi bakım uyarısı verdiğinde 5000 daha bekliyecekmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 13 Şubat 2010; 18:35:32 >
  • evet bu bakım konusunu bende merak ediyorum?
    yakıt tüketimine gelince o fabrika değerlerini tutturmak imkansız
    adamlar çok özel koşullarda test yapıp o değerleri açıklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Birde arkadaşlar yol bilg.da bakım 15000km olarak gözüküyor ,ama bildiğim kadarıyla 20bin km olmalı bakım periyodu..Yani şimdi bakım uyarısı verdiğinde 5000 daha bekliyecekmiyiz?

Ben arabayı satın alırken (Ankara-Renomais) servis bölümünde bilgisayara bağlayarak bakım km'sini 20.000 olarak değiştirdiler,ilk değişiklik benim araçta olduğu için proğramı bilgisayarlarına yüklemeleri ve daha sonra arabaya aktarmaları 2 saat sürdü.
  • quote:

arkadaşlar merhaba
    dün ben de bir sey kesfettim eger telefonunuz sisteme bagli ise ve sarji bitmek uzere ise telefon uzerinde cikan batarya zayıf uyarısını ekranda aku sarj edilmeli diye gosteriyor. sakın panik yapmayın aku ile alakalı bir durum degil telefonun bu mesajini oyle aktariyor. eger bu mesajı gorurseniz telefonunuzu kapatıp aynı mesaj vermeye devam ediyor mu kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Benim arabadada aynısı oluyordu,serviste aküyü ölçtürdüm normal çıktı ama yinede bazen oluyordu,iyiki yazdın çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar merhaba
    arabamı alalı 1 hafta oldu bugün boya koruma ve iç döşeme leke koruma sistemi ve su itici uygulaması yapıldı. yaklaşık 6 saat sürdü.ama çok güzel oldu.
    buarada bir sorunum var ama servis cevap veremedi. şöyleki; usb belleğe mp3 yüklediğimi düşünün. ara kablo ile kablonun bir ucu usb belleğe diğer ucu (2 çıkış) arabadaki aux girişine girersem acaba araç radyosundan usb deki parçaları dinleyebilirmiyim.bunu düşünen veya deneyen konu hakkaında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. buarada araba 420 km.oldu yol bilgisayarı kalan mesafe 230 km. yazıyor. bence ilk depo için oldukça iyi sayılabilecek bir durum.
  • arkadaşlar merhaba aracın yakıt tüketimi ile ilgili hiç şüpheniz olmasın benim aracım 13200 kmde bunun 5000 km sini 15 gün içerisinde ben yaptım öncesini ise 11. ayın 26 sından 15 gün öncesine kadar satın aldığım arkadaş yapmış. bir depo ile 2 sefer ankara eskişehir bir seferde kütahya eskişehir arasına gidip-geldim bir depo ile hız sabitleyici 90 kmde olmak kaydıyla çok rahat 1300 km şehirler arası yol yapabilirsiniz şehir içi de 1000 km olur diye tahmin ediyorum aracım privilage paket maket yok yeni alacak olanlara da tavsiyem kesinlikle para vermeyin bi xsenon dersiniz yok titriyordu yok bilmem neydi canınızı sıkarsınız navigasyon dersiniz bizim ülkemizde bir gittiğiniz yere bir yıl sonra gidin yolunuzu şaşırırsınız yani sürekli harita güncelleyeceksiniz ayrı dert açılır tavan bakın renault bu işi en beceremeyen firma sökün bakın su tahliye kanalları müthiş dar içeriye zamanla girebilecek pislikler kanalları tıkasıdığında mazallah akıtan tavanlı bir gece kondunuz olmasın herkese selamlar

• açılır tavan için su tahliye kanalları zamanla tıkanınca bunun temizlenmesi imkansız bir şey değildir umarım.
  • arkadaşlar merhaba
    arabam 600 km. oldu ve tam bir depo yakıt tüketti. ilk depo için nasıl acaba. 1000 km de servise gideceğim .servis ayarlar için çağırmıştı da.
    bir şey merak ettim ve denedim de,ama olmuyor şöyleki; manuel olan el frenlerinde özellikle karlı zeminlerde yokuş aşağı inerken el frenini 2 diş çekerdik araç frenli halde daha güvenli olarak inerdi. ben ümraniye şerifali hatboyu caddesindeyi. önceki aracım ford focus da da bu yöntemi çok kullandım. ama bu yeni arabada galibe bu yöntemi kullanamıyacağız bu konuda bilgive görüşlerinizi bekliyorum.
  • aRKADASLAR, SİZİN ARACLAR KAC LT TUKETTIGINDE KIRMIZI MAZOT IKAZINI YAKIYOR. BENIM HEP 50 LT TUKETTIGINDE YANARDI. SIMDI 50 LT OLDU VE HALA IKI CIZGI MAZOT VAR GORUNUYOR ?!! sizde durum nasıl? kac lt tukettiginizde kırmızı yanmaya baslıyor?
  • merhaba geçen gün benim de mazot ışığım yandı km. kalan 60 km. dedi. ve ışık yanı. fakat yol bilgisayarı bu ışık yandıktan sonra kalan yakıt bilgisini göstermedi. servisi aradım ve sordum. mazot ışığı yandıktan sonra kalan km.yi göstermediğini söylediler. eski arabam olan focus ta ışık yansa dahi kalan km.yi görebiliyordum. öyle ki hep aynı yerden benzin alma alışkanlığım vardı ve 2-3 kere son 4 km.kala benzinciye girmişliğim vardır. ama bu araba da yol bilgisayarına bu özelliği eklememişler.
  • arkadaslar nerelerdesiniz ???
  • foruma nazar değdi galiba kimseler yazmıyor cevap bile verilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.