ST'da çift kavramalı şanzıman gelecek mi? Yıl sonunda 10 yıldır zevkle kullandığım Focus SW otomatik arabamı değiştireceğim. ST da listemde olabilir eğer otomatik şanzıman opsiyonu olursa...
selam arkadaslar
yok yaw ne gezmesi ben borc oduyorum gece gunduz calisiyorum arabada rahat valla tam taksilik arabaymis arkadaslar seneye bi avrupa turu dusunuyorum 10 sene yasadigim ulkeye dogru uzanmak niyetindeyim bugun tomtomun avrupa haritasina baktim 250 lira hollandaya kadar beni goturur sanirim ordan bi danmark bide sweden yapip memlekete back to home yapmayi planliyorum giden bir arkadas vardi biraz bilgi versin neyse aracla ilgili bir sorun yok su an sizdede herhangi bir sorun oldugunu sanmiyorum megane 3 sayfasinida takip ediyorum msaltik turbodan hortum arizasi acmis fluence de kimse ariza yapmasin isterim ama iste kul yapisi makinalar
arkadaslar yag baya eksitti servisi aradim normal dediler makina 8 binde yag icin ok yaziyo ama ben anliyorum bide geri viteste duman siyah duman atiyor kafaya takilacak bisi degil ama sizdede varmi bi ogreneyim simdiden iyi forumlar hepinize bol selamlar takip etmiyor sanmayin cepten takip ediyorum saygilar
arkadaşlar merhaba foruma nazar değdi galiba kimseler gözükmüyor. bugün 1700 km. olan arabamı almış olduğum bayinin servisine götürdüm. (detay plaza ). 1000 km. genel kontrolünü yaptılar. yol bilgisayarını 20.000 km. bakım periyoduna ayarlatmak istedim ama yapamadılar. bağladıkları bilgisayar ile aracın bilgisayarı arasında bağlantı hatası mesajı verdi. 1000 km. kontrolünden sonra arabanın genel durumu hakkında hiçbir bilgi verilmemesi beni üzdü açıkcası. gerçi bir sorun yok ama insan şunlara baktık şunları kontrol ettik denilmesini istiyor. öğleden sonra maslakta işim vardı ve o tarafa geçmişken istinye renault mais e uğradım ve yol bilgisayarını düzelttiler. bilginiz olsun çok güzel bir servis heryer tertemiz sanki hastahane
Arkadaşlar selam,
Şu anda hepimizin araçları yeni ama 20.000 km olduğunda hepimiz bakıma gideceğiz. Forumda İstanbul'dan kaç kişi var? Bana mesaj atabilirler mi? Topluca hareket edebilirsek servis zamanı geldiğinde tek bir bayi ile anlaşıp filo indirimi ve önceliği alabiliriz. Eşimin aracında dolayı aralarda Chevrolet Cruze forumunu da takip ediyorum. Orada bir arkadaşımızn öncülüğü sayesinde Opel Odak ile anlaşma sağlandı. Karşılığında hem serviste hemde yedek parçada %20 indirim alındı. Ayrıca servise gidenlere çeşitli indirimler yapılıyor (lastiklere nitrojen basılması vs gibi) Bir diğer öncelik ise bu gruba dahil olan araçlar servisin filo için ayrılmış alanında işleme alınıp işlemleri 2 saat içinde hızlıca yapılıyor. Eğer bizlerde böyle bir şey yapabilirsel süper olur. Gerekirse bu gruba megane 3 ve grand scenic gruplarınıda dahil ederiz. İlgilenen arkadaşlar bana dönerse yeterli çoğunluk olması durumunda bende ilgili Renault servisleri ile yazışmaya başlarım.
kf850 beni direk yazabilirsin. gerçi daha teslim almadım aracımı ama arayı hemen kapatacağımdan emin olabilirsiniz. istanbul-ataköy'de ikamet ediyorum ama her semt bana uyar.
quote:
Orijinalden alıntı: ignorant
kf850 beni direk yazabilirsin. gerçi daha teslim almadım aracımı ama arayı hemen kapatacağımdan emin olabilirsiniz. istanbul-ataköy'de ikamet ediyorum ama her semt bana uyar.
ok
cam filmi yaptıran varmı.fiyat marka tevsiye alabilirmiyiz.benim araç daha gelmedi.Navigasyon uzaktan kumandalımı yoksa joystik ilemi bu konuda net bilgi öğrenemedim.Katalogda joystik diyor ama.
quote:
Orijinalden alıntı: toful
cam filmi yaptıran varmı.fiyat marka tevsiye alabilirmiyiz.benim araç daha gelmedi.Navigasyon uzaktan kumandalımı yoksa joystik ilemi bu konuda net bilgi öğrenemedim.Katalogda joystik diyor ama.
Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla joystik:)
Bu arada bende kauçuk paspas alıcam.Plaza oyaladı oyaladı ensonunda göndermedi..Neyse piyasadan alıpta memnun kaldığınız,özelikle şu plastik kokusu çok olmayanlardan tavsiyeniz olursa sevinirim..(bej.)
quote:
navigasyon joystick ben cam filmi yaptırdım Ziebart Üsküdar şube den Uğur Bey' e ulaşırsan (bazen Maltepe Şube'de duruyor) Korhan Fırat'ın arkadaşayım diye gidip pazarlık yaparsan piyasadaki dandik markalar yerine aracına yakın fiyatlarda ömür boyu garantili Ziebart cam filmi taktırabilirsin ve tabii diğer birçok şeyde indirim alabilirsin
NEW MEGANE SPORT TOURER GT 2011
Arkadaşlar yukarudaki şekilde google veya youtube da arama yaparak yeni aracı görebilirsiniz 180 bg benzinli ve 160 bg dizel seçenekleri ile üretilecek ayrıca çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği de olacakmış
Renault'un bu araca bu yatırımı yapması süper bişey Audi A4 ve RS4 gibi bir durum. Araçların ileride klasik SW değer kaybından kurtulmasını ve değerinin artmasını sağlar. Düşünsenize adamlar megane serisinin top line modeli olarak Sport Tourer'ı seçmişler....
arkadaşlar merhaba arabam 1900 km. oldu ve bugün ilk çalıştırma sırasında ki testte yağ seviyesi 1 nokta azalmış göstermeye başladı. daha öncede bir arkadaşın başına gelmişti galiba . bu durum normal birşeymi acaba
dizel araçlar zamanla azaltır normal benim jetta var tdi her bakım öncesi 1 lt yağ ekletmem gerekiyor
Eğer aracınızı eğimli biyerde çalıştırıp,baktıysanız normaldir yağ seviyesini öyle göstermesi.Benm evin önüde eğimli baya, ilk hafta baktığımda 2 nokta eksk göstermişti,şaşırmıştım,sonradan çözdüm olayı;)Düz zemnde kontrol etmenizi öneririm
ben yarın llumar marka yaptıracam. resmini çeker siteye koyarım. karaca ahmet'te llumar bayinde. çok kaliteli ve çok güzel yapıyorlar. bu sefer açık yaptıracam.çünkü polis takmış. gördüklerine direk ceza yazıp söktürtüyorlar..
quote:
megane st 1.5 dci 105hp full donanım joystickli navigasyon,eller serbest,siyah renk 50.600TL fiyat verdiler araç hoşuma gitti ama o kadar eder mi orası soru işareti kaldı bende ayrıca megane 3 hb 1.4 130hp + navigasyon falan 48 bin lira
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
megane st 1.5 dci 105hp full donanım joystickli navigasyon,eller serbest,siyah renk 50.600TL fiyat verdiler araç hoşuma gitti ama o kadar eder mi orası soru işareti kaldı bende ayrıca megane 3 hb 1.4 130hp + navigasyon falan 48 bin lira
eder mi kısmına yorum yapmayacağım, zamanında mini gibi bir araca 70bin tl vermiş olduğum için, benim gözümde bu araç fazlasıyla eder diye düşündüm, hatta zaten satın da aldım. 1.4 megane ile karşılaştırırken, kullanacağınız süre boyunca size getireceği yakıt giderini de denkleme eklemelisiniz diye düşünüyorum. ortalama bir hesapla senede 15bin kilometre yapsanız ve 3 yıl kullanacak olsanız, 45bin kilometrelik yakıta ihtiyacınız buluncaktır diye düşünüyorum. 1.4 benzinli ortalama 9 litre yaksa 100 kilometrede 4050 litre kurşunsuz benzin eder. Öteki halde sport tourer 5 litre yaksa, 2250 litre mazot eder.
4050*3,73 - 2250*3,07 = 8200TL yapıyor. Ayrıca Yenibosna Bağdatlılar otomotiv ve zeytinburnu hedef otomotiv aynı araca 49500TL fiyat verdi, bilginiz olsun. (ben de bu fiyattan satın aldım ayrıca) eski köye yeni adet geldiği üzre trafik sigortası hariç tabii fiyatlarda