Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de dün kullanma kılavuzunu internetten indirim ve okudum. Türkiyedeki modellerde bu özelliklere sahip olan var mı acaba?

1-Lastik Basıç Uyarısı(2.16)
    2-Vites küçült yükselt uyarısı(1.52)
    3.Ön park sensörü(2.30)
    4.Arka havalandırma ızgaralarının yanında 12v soketi(3.21)
    5.Lastik basınç kiti(5.4)
    6.Mültimedya özellikleri(3.36);
    -Navigasyon ile entegre CD/DVD Reader
    -Microfon
    NOT: Yanındaki numaralar kullanma kılavuzundaki bölüm ve sayfa numarasıdır)
  • merhaba benim navigasyonla ilgili bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim..
    navigasyon paketi 1000 ytl..ancak harici alınan cihaslar 200 300 ytl ve ek birçok özelliği var..
    1-entegre alınan navigasyon mp3 mp4 çalabiliyormu ve çalabiliyorsa direksiyondan kumanda edilebiliyormu?
    2-eğer sadece navigasyon özelliği varsa sizce, 1000 ytl verip entegre paket mi layım yoksa 200 300 ytl ye kaporta veya cama tutturulan çok özellikli harici navigasyonmu alayımm..

kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..ilginiz için teşekkürler..
  • bende navigasyon yok ama benim teyp mp3 çalıyor
    gelişmiş bir navigasyon arıyorsan garmin in modellerinden tercih etmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantus

Hayırlı olsun,

Ben de dün kullanma kılavuzunu internetten indirim ve okudum. Türkiyedeki modellerde bu özelliklere sahip olan var mı acaba?

1-Lastik Basıç Uyarısı(2.16)
    2-Vites küçült yükselt uyarısı(1.52)
    3.Ön park sensörü(2.30)
    4.Arka havalandırma ızgaralarının yanında 12v soketi(3.21)
    5.Lastik basınç kiti(5.4)
    6.Mültimedya özellikleri(3.36);
    -Navigasyon ile entegre CD/DVD Reader
    -Microfon
    NOT: Yanındaki numaralar kullanma kılavuzundaki bölüm ve sayfa numarasıdır)

1 ve 4 var mikrofon da var (navigasyonum olmadığı için dvd oynatıyormu bilmiyorum)
    2 ise sadece benzinli modellerde var

• teşekkürler,

navigasyonu olan var mı arkadaşlar?
  • bende var.ama daha 2 km kullandım aracı vakit yok kurcalayamadım.
  • hayırlı olsun,
    iyice kurcalayınca özelliklerini özetleyebilirseniz sevinriniriz.
    kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  • dvd oynatabildigini zannetmiyorum turkiyede satilan modellerin. bende var, denemedim, denemeyi de dusunmuyorum. dedigim gibi, oynatabilecegini zannetmiyorum, cok primitif bir ekran cunku navigasyon ekrani. ama yurtdisinda bizimkinin haricinde daha buyuk bir navigasyon ekrani daha mevcut, o oynatabiliyor olmalı. geri vites kamerası, dvd, televizyon gibi özellikleri muhakkak vardır. türkiye'ye 2 sene sonra gelir, otomatik vites de gelir, coupe'nin cam tavanlısı da gelir.

bu arada 1200km oldu aracım, ses düzeneği baya kötüymüş, onu anladım ama çok sorun değil. onun haricinde epey memnunum.
  • ignored kardeş..
    söylediğine göre boşboşuna 1000 ytl verip navigasyon almamıza gerek yok..daha ucuza büyük ekranlı dvd mp3 usb belleği olan navigasyon alınabilir?
    sence??*
    teşekkürler....
  • ignorant dostum aracın privilage mı bilmiyorum ama ses sistemine çok kötü demişsin..Ben mp3 şarkılarda bile bas seviyesini birazcık artırınca yeterli ses aldım arcamys den.En azından önceki aracım golf5 den çok daha iyi ses alıyorum,track dinlemem rağmen onda..Tabii bu durum göreceli, bana göre iyi olan sana göre yetersiz olabilir..
  • arkadaşlar merhaba
    öncelikle ignorant a kesinlikle katılıyorum. ses sistemi çok kötü önceki aracımda focus ta sony ses sistemi vardı ve bu arabadaki ses onun yarısı bile etmiyor. ikinci husus lastik basınç sistemi var denilmiş. benim aracımın geçen gün sağ arka lastiği patladı ve böyle bir sistem beni uyarmadı yani bu sistem yok belkide benim aracımda yoktur. bir depo ile ist. şehir içinde 750 km. yol gidiyorum araba şuanda 3600 km.de
    sizce gidilen mesafe az değilmi ortalama 7.3 yaktığını söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapdemir

ignored kardeş..
    söylediğine göre boşboşuna 1000 ytl verip navigasyon almamıza gerek yok..daha ucuza büyük ekranlı dvd mp3 usb belleği olan navigasyon alınabilir?
    sence??*
    teşekkürler....

Boşuboşuna demedim ki, navigasyon gayet güzel bir biçimde işini görüyor. Sadece Türkiye'de şu anda sunulan navigasyon opsiyonu biraz basit kalıyor diğer markaların entegre navigasyonlarına göre. Zaten bunun TomTom olmasından da anlayabilirsiniz. Ben daha da özetle söyleyeyim, benim Amerika'dan 100 dolara aldığım TomTom One cihazımın birazcık büyük ekranlısı, arabaya entegre olanı ve joystick eklenmiş hali. E zaten bu saydıklarım da çok rahatlıkla 1000TL eder.
    Gelelim DVD oynatabilen büyük navigasyona, bence türkiyeye gelmesi 2 seneyi bulur, geldiğinde de şu anda satılan NAV 1000tl ise, o 2500 TL den aşşağı bir fiyata sahip olmaz. Çift cam tavan, tek sunroof muhabbetini hatırlayın. Ayrıca şahsi kanaatim gerek olmadığı yönünde.

Harici bir cihaz alma fikrine ise yorum yapamam, o tamamen kişinin kendi seçimine kalmış. Arabada bırakamazsınız çalarlar, asla orjinal kadar pratik olmayacak (şarj kabloları dolanacak, kontrol etmek için uzanıp dokunacaksınız vs.) ve de DVD izlenmiyor arabada, en azından sürücü araç kullanırken rahat bir şekilde izleyemiyor. Ama bu dezavantajların yanında fiyat avantajı ve araç değiştirseniz bile sizde kalacak olması da azımsanacak özellikler değil.

Vitalis, önceki aracım güncel kasa Mini Cooper S idi, özel bir ses sistemi (harman kardon vs.) yoktu, standart ses sistemi ile bile bundan çok daha iyiydi sesi. O yüzden dedim. Ama yani kötü derken, asla sıkıntı yaratacak bir oranda kötü değil, sadece biraz daha iyi olmasını beklerdim. Sesi 24-25 seviyelerine kadar açtığımda hiçbir problem yok, ama üzerine çıkınca kalitesi epey düşüyor bence.
    Bu arada mp3 cd, audio cd, ipod ve bluetooth üzerinden cep telefonumdan da ayrı ayrı aynı şarkıyı dinledim. kaynaklar arasında bariz farklar var ama en iyisiyle bile mükemmel diyemem.

Bir şey daha, lastik basınçlarınızı kontrol edin. Ben aldığımda söylenmişti, ama umursamamıştım. Geçen gün bir baktım tüm lastikler 43PSI, hemen önleri 33 arkaları 29 yaptım. Araç inanılmaz yumuşadı, yakıt tüketimi azaldı, ses almıyor artık içeri, çok keyifli oldu. Tavsiye ederim.

Lastik basınç değerleri sürücü kapısının araçla birleştiği yerde, kapı üzerindeki etikette yazmaktadır bu arada.

• lastik basınç sensörü yo ksanırım.sabah ben kurcaladım göremedim.bugün ilk defa 60 km km yaptım.sevdim doğrusu aracı.tek rahatsız eden navigasyondaki erkek sesi.ilk fırsatta bayan sesine çevirmem lazım.kitapçığı okumaya zamanım yok hiç.el freni duğmesine araç park edince basakcakmıyız.kendisi otamatik oluyor sanırım.kapatınca kırmızı yandı.hareket edincede ben basmadım.otomatik devre dışı kalıyor sanırım.zaman lazım bu kitapçığı okumak kurcalamak için.of of
  • toful, kitapçık internette pdf olarak mevcut. iş başında falan okumak daha rahat oluyor.
    bayan sesine çevirmekte birşey yok, sd kartı bilgisayarına takıp tomtom home programını çalıştırıyorsun, zaten gerisi türkçe.

bende daha önceden taşınabilir tomtom one cihazı olduğu için oldukça aşinayım bu sisteme. arada sırada takıp güncellemekte fayda var, uydu pozisyonlarını araca düzenli olarak yüklediğiniz zaman daha hassas oluyor cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

50.000TL bandında diğer seçeneklere bakıyorum

Mondeo titanium 1.6
    C5 1.6 hdi
    Astra 1.6 180hp sport
    Lancer 1.8 cvt

36 bin liraya İmpreza WRX var ama ülkemizde 50 bin TL ediyordur

Engine 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged aluminum-alloy 16-valve 4-cylinder horizontally opposed SUBARU BOXER® engine
    Power 265-hp @ 6,000 rpm
    Torque 244 lb-ft @ 4,000 rpm
  • Merhaba, arkadaşlar kısmet olursa bende aranıza katılmak üzereyim.1.5 105 bg privilage pp+navigasyon 48750 fiyat verdiler giresun da sizce nasıl? Birde aracı şuan kullanmakta olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.Aracınızı parke yolda yada stabilize yollarda kullanırken kabinde göğüste zırıltı titreşim falan oluyormu, yol sesini ne kadar içeri alıyor, motor sesi nasıl.Bunlar beni çok rahatsız eder özellikle yeni aldığım bir araçta.Daha önce hiç renault kullanmadım.Astra j 2010 1.4 sport 140 bg ile renault sport tourer 1.5 105 bg privilage arasında kaldım.Önerilerinizi bekliyorum.
  • benim ruhsata sedan diye yazmışlar.satarken zorlanmayacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 7 Nisan 2010; 10:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokratim

Merhaba, arkadaşlar kısmet olursa bende aranıza katılmak üzereyim.1.5 105 bg privilage pp+navigasyon 48750 fiyat verdiler giresun da sizce nasıl? Birde aracı şuan kullanmakta olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.Aracınızı parke yolda yada stabilize yollarda kullanırken kabinde göğüste zırıltı titreşim falan oluyormu, yol sesini ne kadar içeri alıyor, motor sesi nasıl.Bunlar beni çok rahatsız eder özellikle yeni aldığım bir araçta.Daha önce hiç renault kullanmadım.Astra j 2010 1.4 sport 140 bg ile renault sport tourer 1.5 105 bg privilage arasında kaldım.Önerilerinizi bekliyorum.

Dostum stabilize yolda giderken , vites kolu ve el freninin olduğu orta konsol bölümünden plastik sesleri geldi gecen gün.ende cok takarım bu seslere , uyuz oldum duyduğumda.Ama tam emin değilim belki torpido yada kolçak gözündeki malzemelerde ses çıkarmış olabilir.Emin olunca tekrar yazarım..

• Arkadaşlar öyle bir sorun oluyor ancak servise giderseniz 15 dakikada hallediyorlar. Renonun dizel araçlarında motor kartelinin üstüne bir adette plastik koruyucu bir parça daha koyuyorlar. Bu parça ile kartel arasındaki boşluk bozuk yolda giderken zırıltılara yol açıyor. Arasına bir destek koydukları zaman bir daha ses gelmiyor.
  • arkadaslar sizlerin araçlarda kaput kapağı altında keçe bulunuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.