Şimdi Ara

Yeni Meganelarda Camların otomatik kapanması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Meganelarda Camların otomatik kapanması özelliği mevcut mu ? hani arabayı kitleyince camları otomatik kapıyormu ?

• Megane II'de olan bu özellik Megane III'de maalesef yok.
    Bu devirde bu sınıf bir araçta olmamasına anlam veremiyorum. Bir de Fransız olacak (konfor ve donanım vardır ya...)
  • 2004 model Megane 2 dynamic'te camların otomatik kapanması sol ön kapıda bozuldu. Yay ve menteşe bakımı için sol ön kapıyı çıkardık ve elektrik bağlantı soketini de. Her şeyi yerine takdığımızda camın otomatik kapanma özelliği bozuldu. Bu işe canım sıkıldı. Şimdi yetkili servise gitsem soket değişimi için uçuk ücretler isterler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Megane II'de olan bu özellik Megane III'de maalesef yok.
    Bu devirde bu sınıf bir araçta olmamasına anlam veremiyorum. Bir de Fransız olacak (konfor ve donanım vardır ya...)

Benim aracımda var.

Eğer ithal megane 3 alırsanız camların otomatik kapanma özelliği var.

Yani megane coupe,hb 1.4 tce veya 2.el ithal olanlardan alırsanız camların otomatik kapanma özelliği oluyor.
  • Arkadaslar 2009 model 1.5 dcı aquante megane 2 bunun on camlar kontak kapalı ike€n cam acılıp kapanmıo muya delı ettı benı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

2004 model Megane 2 dynamic'te camların otomatik kapanması sol ön kapıda bozuldu. Yay ve menteşe bakımı için sol ön kapıyı çıkardık ve elektrik bağlantı soketini de. Her şeyi yerine takdığımızda camın otomatik kapanma özelliği bozuldu. Bu işe canım sıkıldı. Şimdi yetkili servise gitsem soket değişimi için uçuk ücretler isterler mi?

Diğer özellikler çalışıyorsa muhtemelen araç bilgisayarından tanıtılması yeterli olacaktır.Servis halleder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vitesin kilitlenmesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.