|
Bildirim
Şu an 3-4 tanesi Külliye yolundadır
|
La yapmayın şöyle ya. Instagram'da youtube'da adamlar 150.000€ yazıyor. Ben bu biz de 600.000€ deyince inanmıyorlar bile, sallıyorum sanıyorlar. Yok o kadar da değildir diyorlar. Şok oluyorlar. Hani öyle bir vergi var ki normal dünya vatandaşları inanamıyor bile. Hani 2 katı olsun bari, 4 katı nedir yahu? Bu arabayı Almanya üretiyor tamam. Yabancının ürettiği bir şeyi almak dış ticaret açığı yaratıyor o da tamam. Ama İtalya'ya Fransa'ya, Hollanda'ya, İspanya'ya diğerlerine niye açığı yaratmıyor da onlar 2-3-4 kat vergi koymuyor.
|
Siz kimsiniz ki reisimiz ile aynı segmentteki arabaya bineceksiniz? Siz dünya ile mi savaşıyorsunuz? Avrupa önünüzde diz mi çöktü? Amerika hizaya mı geldi? Yedi cihana mı hükmettiniz? Bu arabaya binmenin bedeli bu kadar ucuz olduğu için bizlere yazıklar olsun. Bir tarafta Dünya lideri, diğer tarafta sadece 6.000.000 liracığı olan bir vatandaş. Eski parayla 6 kere otogarda tuvalete girilen para. Şu an çorba içiyorum gözyaşlarım çorbama akıyor.
|
Bir tane de ali erbaşa sardırın, o eksik kalmasın…
|
Türkiye'de ilk müşterisinin kim olacağı belli.
|
Ağanın pokunun üstüne pok olur mu Lo.Reisin arabasından daha iyi arabaya kimse binemez.Vallahi köyü satar ha.
|
An itibari ile sarayımıza hayırlı olsun oy verenler bağırıyorlardır erdoğannnnnnn erdoğğğğaaaaannn diye bir seviniyorlardır 2 nci el telefon vergisini indirdi sonuçta 😎🙃🤣🤣🤣
|
Cumhurbaşkanımıza hayırlı olsun, konvoy yaparda goruruz ınsallah Türkiyemizin gücünü.
|
Yalancıyı taksim camii minaresinden eşşek gibi bağırtmıyorlar ya!
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 1 Ekim 2021; 15:7:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araca gitmek için servis olarak Audi A8 kullanıyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Ekim 2021; 17:30:42 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |