Şimdi Ara

yeni mesleğim,arızalı laptop alıp satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intten aynı ilden temiz ve ucuz düşürmek lazım,çalışması ise şans işi yani sahibi pek anlamıyorsa anakart ekran disk saglamsa o zaman alınır satılır ıyı karlı iş

dün 1 tane denemelık aldım ama komple parcaladım çöpe attım 120 tl o deneydi,bugunde casper marka yanı aranan model anakart olup temız buldum eleman ekranı sokmus gerısı sıfır ayarında duruyor klavyesı kasası bıde anakarta baktırıcam şans ama saglam cıkarsa ıyı karlı iş,bugunku 70 tl ye aldım

pc cı arkadasa sordum gormem lazım dıyor bırsey demıyor,yanı parcaları söküp tek tek test edebılırmı yoksa komple toplayıpmı bakcak demıyor

meteor taşı işi ayrı onun çalısması devam edıyor,bu iş ayrı

• ekonomi böyle kötüyken arızalı şeyleri tamir edip satmak karlı iş hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorsun çöp olan bir şeyi hayata geri döndürerek.

çöpe attığın laptop parçaları içinde umarım batarya yoktur. bataryası duruyorsa bana sat.

parçaladığın bilgisayarı çöpe atmasaydın keşke onun içinde ne değerli parçalar var bir bilsen.

örneğin benim casper marka laptop var ekranı kırık ona uygun ekran bulsam yaptıracağım.

youtube ta tamir videoları seyret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.