|
Bildirim
Bu ülke de bu fiyatlara bu arabaları kimse almaz alanlarda parayı havadan bulanlardır bu firma tr gelmeden önce analiz yapmıyormu döviz kuru belli devletin vergi politikası belli nasıl satıcaksın anlamıyorum zaten alım gücü sıfır.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 19 Eylül 2021; 15:22:49 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 19 Eylül 2021; 15:22:00 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu aracın türkiye getirilmesi, pazarlama ekiplerinin kurulması, döküman hazırlanması, toplantılar yapılması falan hepsi israf. gerçekten anlam veremiyorum. acaba bu fiyata kaç tane satmayı düşünüyorlar ? o paralara bu arabadan çok daha iyi sayısız araç alınabilir. bu arabayı almak için hiçbir anlamlı sebep bulamıyorum. |
Çok uğraştıklarını sanmam. Üç beş basın bülteni birde ön sipariş. Zaten kendilerinin bile umudu yok. Elektrikli mg zs'de saçma bir fiyat ve menzille geldi. Doğan grubunun kar hırsı ile iş yapabilecek bir markanın içine etmesini izliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Eylül 2021; 21:19:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
phev, çok pahalı |
MG Marvel ı getirmezler böyle abidik gubidik motorlu aracını getirirler sonra MG satmiyor.Yahu kardeşim satması için sen hamle yaptınmı? |