Şimdi Ara

Yeni , mini uydu alıcısı aldım fakat çalıştıramadım , acil yardım lütfen !.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün , Botech Piko 300 HD mini uydu alıcısından aldım , aldığım dükkanda kutusundan çıkarıp denediler , seyrettim , beğendim ve aldım .
    Evimle dükkan arası 500 m , televizyonum sony lsd , HDMI çıkışına bağladım fakat çalışmadı , tv de "proğramlar kaydedilmedi yazıyor ! , nasıl çalıştıracağım konusunda yardımcı olurmusunuz ? , şimdiden teşekkür ederim , iyi akşamlar.

• tv girişler kısmında HDMI kısmındamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

tv girişler kısmında HDMI kısmındamı

Evet TV de 4 tane HDMI girişi var , iki ucu HDMI kısa bir kablo var , onunla bağlantı yaptım , başka tv de de denedim çalıştıramadım , oysa dükkanda çalışıyordu !.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna 1

quote:

Evet TV de 4 tane HDMI girişi var , iki ucu HDMI kısa bir kablo var , onunla bağlantı yaptım , başka tv de de denedim çalıştıramadım , oysa dükkanda çalışıyordu !.

bende 2 hdmi girişi var. tv den hdmi 2 seçeneğini seçiyorum bağlantı yapılıyor. tv kumandanızdan source tuşuna basıp hdmi girişlerini tek tek deneyip bulmanız gerekiyor. uydu cihazınında açık olduğundan emin olunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

quote:

Orijinalden alıntı: Tuna 1

quote:

bende 2 hdmi girişi var. tv den hdmi 2 seçeneğini seçiyorum bağlantı yapılıyor. tv kumandanızdan source tuşuna basıp hdmi girişlerini tek tek deneyip bulmanız gerekiyor. uydu cihazınında açık olduğundan emin olunuz.

Selam, bütün akşam uğraştım ve yapamadım , sabah uyducuyu çağırırım deyip yattım , kahvaltı yaparken ,"gelen mesajlara bakayım dedim ve mesajınızı görüp okudum , bilgisayarı tv ye bağladığımda da dediğiniz gibi !, "taktığım hdmı girişinin no sunu seçip onaylamam gerekiyordu !! ve bu arkadaşın gösterdiği yol doğru dedim hanıma ve hemen uyguladım ve "görüntü hemen geldi.
    Size çok çok teşekkür ederim , beni ve bir çok , aynı sorunu yaşayan arkadaşları masraftan kurtardığınız için .

"Uyduyu aktifleştirmenin yolu !, TV kumandasından seçtiğniz ""HDMI girişine onay vermeniz arkadaşlar . Çok sağol "cakin" arkadaşım verdiğin bilgi için.

Bu arada Botech piko 300 mini uyduyu 125 tl ye aldım , bu paraya bu görüntü ve özellikler çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna 1 -- 31 Ağustos 2013; 9:04:58 >

• "tv girişler kısmında HDMI kısmındamı" diye yazmıştım ama,demek çok açıklayıcı olmamış.Boşu boşuna uğraşmışsınız.Cihazınızı iyi günlerde kullanın.
  • quote:

"tv girişler kısmında HDMI kısmındamı" diye yazmıştım ama,demek çok açıklayıcı olmamış.Boşu boşuna uğraşmışsınız.Cihazınızı iyi günlerde kullanın.

Aslında uyanmam lağzımdı !, demek istediğinizi okuduğumda anlayamadım açıkçası , yardımlarınız için size de teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.