Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
181.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayiler izolasyon yapmaz bu işlemi aldıktan sonra bizzat yaptırmanız gerekir.Aracı almaya kesin gönüllüyseniz 3-5 bayi ile görüşüp en ucuz fiyatı verenden almanızı öneririm.Park sensörü+tavan çıtası+yan basamaklar gibi ekstra taleplerinde bulunabilirsiniz
  • fiyatlar düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin177

fiyatlar düşmüş

Ne kadar olmuş birader? Kaynak nedir?
  • mitsubishi sitesi
  • asx durduk yere aniden hoşuma gitmeye başladı :D . bu yakıt verileriyle ilgili bir başlık okudumda bir depoyla 800 km felan yaptığını yazmışlar. bu veriler benzinli motoru ile değil sanırım ? bilgisi olan varmı?
  • Dizel ASX yok denecek kadar az. Zira 1.8 ve pahalı. 100km/saat civarı hızla 100 km'de 5.5 lt civarı yakar. Ama bir depoyla kaç km gittiği bilgisi hiç bir şey ifade etmiyor, zira karşılaştıramazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

asx durduk yere aniden hoşuma gitmeye başladı :D . bu yakıt verileriyle ilgili bir başlık okudumda bir depoyla 800 km felan yaptığını yazmışlar. bu veriler benzinli motoru ile değil sanırım ? bilgisi olan varmı?

800 km benzinle gidebilen bir araç veriler doğru;) 40 lt. LPG ile 500 km. yol aldığıda doğru:)
  • Merhaba arkadaşlar, benim kayınço asx kullanıyor ve çok övdü aracı bikaç kezde ben kullanmıştım, bende bugün aracı showroomda inceledim. Benim sorum şöyle 2001 clk200 kompressör kullanıyorum brc marka lpg'li. Çok çok farklı kategori iki araç, İşim gereği haftada 500 km civarı yapıyorum(çoğu uzun yol). Bu araçtan asx e geçince alışmak konusunda sıkıntı yaşar mıyım sizce. bir de ilk kez bu sınıfta bi araç alacağım olursa. Herkese teşekkürler şimdiden.
  • ASX crossover bir araçtır, bende Carisma sonrası ASX kullanmaya başladım yani C segmentinde bir araçtan sonra:) İlk başlarda tuhaf gelebilir ama yüksekliği ve rahat sürüşü,geniş açısı çok keyif verecektir, zaten ASX crossover olduğu için yüksek bir hatchback havası var bu zamanla cezbeder sizi. Performans konusunda ben hiç ama hiç şikayetçi olmadım bugüne dek LPG ile kullandığımdan ve motorun sağlamlığından dolayı her zaman yüksek performans aldım, benzinde kullancaksanız düz yolda zaten sorun olmaz rampaya devirli girersiniz olur biter:)
  • Bende bu araçtan almayı düşünüyorum, ama kesinlikle lpg taktırmayacağım ve de çok sakin kullanan biriyim 80i geçmem o derece :), tahminim 25krş yaktırırım diye düşünüyorum. Bu araç ekonomik kullanım için lpg şart dermisiniz, yoksa sakin bir şekilde benzinli olarakta kullanılabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok sert ve agresif sürerim,pek sakin sürmem. LPG ile kullandım ilk aldığım günden beri 20-22 kr civarında yakıyor. Benzinde sakin sürüşte 30 kr civarı yakar diye düşünüyorum
  • Benzinde 30 krş yakan araç :)) benim olmalısın asx . Lpg takarım sana 90-100 ü geçmem ekonomimin dibine vururum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: erich

Benzinde 30 krş yakan araç :)) benim olmalısın asx . Lpg takarım sana 90-100 ü geçmem ekonomimin dibine vururum :))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ilk-sahibinden-lpg-plus-profesyonel-ses-sistemi-plusizolasyon-130211045/detay/

2. el düşünüyorsanız görüşebiliriz, benim aracımdaki ekstralar hiçbir araçta yok. Profesyonel ses sistemi zaten muhteşem birşey bizzat denemeniz lazım. Yaptırdığım izolasyonlarla ASX'in en baş belası sorunu yol ve teker sorunu çözülmüş durumda, birde Türkiye'nin en kaliteli LPI sistemi Vialle var tadından yenmiyor onuda bizzat denemeniz gerekiyor:) LPG ile 20-22 kr civarında yakıyor onu denemek zor işte, bir depo gaz alıp Adana'ya felan gitmek gerekecek:P

• Bütceyi malesef fazlasıyla aşıyor :) aralık ocak gibi 35-36 bin civarı dizel birşey almam gerekiyor. Ama asx de gönlüm kaldı. Yakıt çok iyi..

• zivrisinek kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, ben haftada 500 km yapacak biri olarak (lpg düşünmüyorum artık) dizel seçeneklere mi yönelmem doğru olur yoksa asx'emi. Birde c segmenti işe yarar çoğu arabanın 60-70 bin civarında olduğunu düşünürsek.
  • Sayın Çağırmaz;
    Haftada 500 km, ayda 2000, yılda 24000 km yapar. Az bir km değil. ASX kendi sınıfındaki benzinlilerden az yakıyor ama bir lpg yada dizel gibi olamaz. o yüzden asx alıp lpg düşünebilirsiniz bence..
  • Evet haklısınız, asx alıp bir süre benzinli kullanıp sonra lpg ye geçmek mantıklı galiba, clk 200'ün yaktığı lpg yi benzinle anca yakar asx ama yinede benzincide adamın hoşuna gitmiyo litreye 5 tl vermek
  • 3 aylık 1100 km.de 2012 asx km.de şehiriçi 35 kr. Yakıyor. Sehirdisi deneyemedim daha.

• Arkadaşlar bayilerden fiyat falan varsa yazsın lütfen
  • lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    adapazarı bayraktar ayaküstü 55900 dedi invite modeli tabi, 2013 makyajlı kasaymış bide, takas için haber bekliyorum, aracıma verecekleri fiyatı bekliyorum pazarlık olayına girmedim daha.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.