Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
181.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzin parasını kendileri verdiler :) , geldiklerinde ortlama hız 87 km/h'dı ve 320 km yapılmıştı. Çok az benzin görünüyordu fakat benzin uyarı ışığı yanmıyordu.
    ben ilk kullanımımda 35 km, 5 km si şehiriçi yaptım, şehirdışında 100 sabit hız cruise ile gittim, bilgiayar 5.9 u gösteriyordu.
    şu an 650 km oldu ama bi hesaplama yapmadım. daha önce 2012 kasa iki kez test, bir kez de kayınçonunkini kullanmıştım, pek bi değişiklik bilmiyorum 2013 kasada. yani onlara pek dikkat etmemiştim. Tek dikkatimi çeken test aracına göre yol sesini daha az alıyor. Direksiyon üzeri tuşların da görünümü değişikti sanki. Bence imkanı olan mutlaka intense almalı ben pişman olmadıysam da keşke intense alsaydım dedim. Deri koltuk, elk koltuk ve yan aynalar, geri görüş kamerası, 17 jant gayet iyi giderdi bu araca.
  • Herkese selam, benim birkaç sorum vardı kullananlar cevaplarsa sevinirim.

1. Neden sahibindende düşük kilometreli çok ASX var. Acaba beğenilmiyor mu?
    2. Carbuyer. Com da ASX e 2,3 puan verilmiş yurtiçinde değeri bilinmiyor deniliyor. Acaba yurtdışındaki durum nedir.
    not: aracı almayı düşündüğüm için bu soruları soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasahsat

Herkese selam, benim birkaç sorum vardı kullananlar cevaplarsa sevinirim.

2. Carbuyer. Com da ASX e 2,3 puan verilmiş yurtiçinde değeri bilinmiyor deniliyor. Acaba yurtdışındaki durum nedir.

Carbuyer denilen siteye bakmıştim.duster in çok çok iyi puan aldığını ve q7 nin daha kötü puan aldigini hatırlıyorum. Simdi bazıları bu durumun fiyat performans açısından kaynaklandığını soyleyeceklerdir. O halde hepimizin duster alması gerekiyor.
    Sahibinden ilanlarına baktığımda 2012 modellerden en fazla 5-10 ilan görüyorum. Yani garip bir durum yok. O da özel sebeplerdendir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhabalar
    Bende carbuyer de porsche, mercedes gibi araçların çok düşük puan aldığını biliyorum, duster zirvede hep.
    Sahibinden de ise bütün markaların 40 bin km yi görmemiş birçok aracı satılık. asx henüz 3. yılında olduğu için ağırlıklı olarak düşük km li aracı çok o yüzden göze batmıştır, oranlarsak eminim bi fark olmayacaktır.
    Yani bunlar çok sıkıntılı durumlar değil. Manuel benzinli sizin için sorun olmayacaksa almanızı öneririm.

• quote:

Yüksek kilometreli araç olarak benim ilanım gözünüze çarpmamış demekki:)
  • Dün 30.000 km bakımını yaptırdım. Hava filtresi hariç 290 tl tuttu yetkili serviste. Gayet makul geldi bana. Hava filtresini servis 100 TL ye sattıgı için ben kendim dısardan Mann Filter markasının asx için olan filtresini aldım 40 TL ye, onu taktırıyorum.
  • yarın alıcam hayırlısıyla 54.500e bıraktılar, benzinli kullanıcam umarım düşündüğüm değerleri bulabilirim. ilk kilometrelerde yakıtı fazla oluyormuş nedense bakalım deniycez

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

yarın alıcam hayırlısıyla 54.500e bıraktılar, benzinli kullanıcam umarım düşündüğüm değerleri bulabilirim. ilk kilometrelerde yakıtı fazla oluyormuş nedense bakalım deniycez

şimdiden hayırlı olsun, 54500 iyi fiyat, park sensörünü de dahil ettirirseniz iyi olur, ben 1000 km yi geçtim, rodaj muhabbetinden fazla yüksek devirde kullanmadım, %90 ı uzun yol yaptığım 40 km lik yollarda 5.8, full şehiriçinde de 7.5-8.5 civarları gösteriyo yol bilgisayarı. Depoyu fullemiştim 450 km olmuş(en az 300'ü şehir dışı), yakıt göstergesi tam ortada şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağırmaz

quote:

yarın alıcam hayırlısıyla 54.500e bıraktılar, benzinli kullanıcam umarım düşündüğüm değerleri bulabilirim. ilk kilometrelerde yakıtı fazla oluyormuş nedense bakalım deniycez

şimdiden hayırlı olsun, 54500 iyi fiyat, park sensörünü de dahil ettirirseniz iyi olur, ben 1000 km yi geçtim, rodaj muhabbetinden fazla yüksek devirde kullanmadım, %90 ı uzun yol yaptığım 40 km lik yollarda 5.8, full şehiriçinde de 7.5-8.5 civarları gösteriyo yol bilgisayarı. Depoyu fullemiştim 450 km olmuş(en az 300'ü şehir dışı), yakıt göstergesi tam ortada şu an.

Sağolun 1 saate gidip alıcam geçici plaka ile şimdilik, devlet plakalarda güncelleme yapıyormuş yarına alıcam plakaları, park sensörü de dahil.
    Yakıt tüketimi fazla rodaj döneminden dolayımı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çağırmaz

quote:

Sağolun 1 saate gidip alıcam geçici plaka ile şimdilik, devlet plakalarda güncelleme yapıyormuş yarına alıcam plakaları, park sensörü de dahil.
    Yakıt tüketimi fazla rodaj döneminden dolayımı ?

Ben uzun zamandır otomatik vites kullanıyordum manuele tekrar alışma sürecinden olabilir, bayii de zamanla azalır yakıt dedi, sürekli vitesi yükselt uyarısı alıp duruyorum, galiba biraz daha zaman geçerse alışacağım. Bu vites yükseltme uyarısı ile 60 ı görmeden 5. vitese geçmiş oluyorum biraz fazlaca sıkıştırıyo araç beni ama zamanla alışılıyo. Kullanan arkadaşlar bu sürekli vites yükselt uyarısına uyuyolar mı acaba merak ettim.

• çağırmaz Ç kullanıcısına yanıt
    Bugün kullandım biraz köy içinde, dediğiniz uyarı ambasını da test ettim, acaba eğimli yerde arabanın eğimini hesap edip daha yüksek devirde uyarı verırmı dıye test ettim ama öyle degılmış, uyarı lambasına sadece düz yolda giderken uyun, benimde gözüm oraya takılıyor hep :) zamanla bakmadan en doğru devirde vitesi değiştiririrz. Renault 21 kulanıyorum benzinli oda öyle düz yolda 60da 5inci vitese takıyorum hiçbir bayılma olmuyor. En ekonomik kullanım bu şekilde demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 1 Ağustos 2013; 0:18:42 >
  • vites yükselt işareti çıktığında gaza birazdaha basarsanız uyarı gider ve pedala basış oranınızdaki devire çıkınca tekrar yanar.
  • Vites değiştir uyarısı düz yol için. Ve bence en lüzumsuz otomobil teknolojilerinden biri.
  • Asg yi kapatıyorum sonraki çalışmada kimi zaman kapalı kalıyor kimi zamanda açılıyor benim isteğim her zaman kapalı tutmak çözümü varmı ?

• quote:

Asg yi kapatıyorum sonraki çalışmada kimi zaman kapalı kalıyor kimi zamanda açılıyor benim isteğim her zaman kapalı tutmak çözümü varmı ?

Bu sistemi sürekli olarak kapatamıyoruz diye biliyorum. Ben aracı her çalıştırdığımda ASG otomatik olarak devrede oluyor.
  • Bir de hız sabitlemeyi basıyorum ama yinede yavaşlıyor araba sabit kalmıyor hemen üstünde set ve cancel tuşu var onlar ne işe yarıyor ?

200 km oldu yakıt ortalaması 7.2 umarım 5 e kadar düşer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 2 Ağustos 2013; 15:45:11 >
  • quote:

Bir de hız sabitlemeyi basıyorum ama yinede yavaşlıyor araba sabit kalmıyor hemen üstünde set ve cancel tuşu var onlar ne işe yarıyor ?

200 km oldu yakıt ortalaması 7.2 umarım 5 e kadar düşer ?

Hız sabitleyiciyi devreye sokan bir tuş(bir gösterge ve ok işaretine benzer bir ibre var üzerinde) var. bu tuş aktif iken ekranda ''CRUİSE'' diye bir yazı çıkar. Bundan sonra gitmek istediğiniz hıza geldiğinizde ilk önce ''SET'' tuşuna basıyorsunuz ve sonra ayağınızı gazdan çekiyorsunuz. Ve bıraktığınız son hızda gidersiniz. Hızınız sabitken + ve - tuşları ile de hızınızı arttırıp azaltabilirsiniz. Devreden çıkarmak için de frene basmanız, cansel tuşuna basmanız ve hız sabitleyiciyi devreye sokan tuşa basmanız gerekir.
  • LPG ile kullandığımdan dolayı AS&G her bindiğimde iptal ediyorum,vites uyarısına aldığımdan beri uymuyorum ve zaten çok yüksek devirlerde kullanıyorum ben. Vites uyarısına uyulması durumunda muhtemelen 5.5 lt felan yakıyodur ama hiç denemedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

LPG ile kullandığımdan dolayı AS&G her bindiğimde iptal ediyorum,vites uyarısına aldığımdan beri uymuyorum ve zaten çok yüksek devirlerde kullanıyorum ben. Vites uyarısına uyulması durumunda muhtemelen 5.5 lt felan yakıyodur ama hiç denemedim:)

Ercan bey, klima açıkken aracı durdurduğumda AS&G devreye girip motor stop ediyor. Sizin araçlarda da durum böyle mi? Ben bu yüzden devre dışı bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr79

quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

LPG ile kullandığımdan dolayı AS&G her bindiğimde iptal ediyorum,vites uyarısına aldığımdan beri uymuyorum ve zaten çok yüksek devirlerde kullanıyorum ben. Vites uyarısına uyulması durumunda muhtemelen 5.5 lt felan yakıyodur ama hiç denemedim:)

Ercan bey, klima açıkken aracı durdurduğumda AS&G devreye girip motor stop ediyor. Sizin araçlarda da durum böyle mi? Ben bu yüzden devre dışı bırakıyorum.

Yani motor stop edince klima da mı kapanıyor diyosunuz, benimkinde klima açıkken motor stop ediyor fakat klima çalışmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.