Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
182.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr79

Arkadaşlar Ankarada iyi bir brc lpg ustası aranıyor.. önerebileceğiniz en iyi yer neresi acaba? Çok yolculuk yaptığım için ben de lpg takmaya karar verdim.

Mocan. başka yere bakmanıza gerek yok, ben 600 km de taktırdım, daha öncede sanırım 5 yada 6 aracımıza taktırdık mocanda tık demedi hiçbirisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

quote:

Arkadaşlar Ankarada iyi bir brc lpg ustası aranıyor.. önerebileceğiniz en iyi yer neresi acaba? Çok yolculuk yaptığım için ben de lpg takmaya karar verdim.

Mocan. başka yere bakmanıza gerek yok, ben 600 km de taktırdım, daha öncede sanırım 5 yada 6 aracımıza taktırdık mocanda tık demedi hiçbirisi.

Peki..Çok teşekkürler..inş önümüzdeki hafta takarım..numarası var mı sizde? Bi de aracınız kaç km de şuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 22 Ağustos 2013; 19:32:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki..Çok teşekkürler..inş önümüzdeki hafta takarım..numarası var mı sizde? Bi de aracınız kaç km de şuan?

BRC nin sitesinde vardır numarası, benim aracım suan 30.000 km de.

• Bu arada tatilden yeni döndüm, ankaradan didim, oradan bodrum ve tekrar ankaraya 1930 km yol yaptım. Toplam 350 tl lpg tüketti araç. Ortalama 120 civarında kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevymel1 -- 23 Ağustos 2013; 10:30:41 >
  • quote:

Bu arada tatilden yeni döndüm, ankaradan didim, oradan bodrum ve tekrar ankaraya 1930 km yol yaptım. Toplam 350 tl lpg tüketti araç. Ortalama 120 civarında kullandım.

18.1 krş yakmış.. süperötesi..Ben de taktıktan sonra değerlerimi yazarım..
  • Ben çekiniyorum lpgden 30krş yakmaya devam :) zaten yılda anca 10bin yaparım, kazaları görüyoruz lpgli araç yanmış diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

Ben çekiniyorum lpgden 30krş yakmaya devam :) zaten yılda anca 10bin yaparım, kazaları görüyoruz lpgli araç yanmış diye

o araçların %90 eski tip karbüratörlü ve bu yüzden mikserli lpg sistemi kullandığını da unutmayın. bi de az yakıyo diye araca eşek muamelesi çeken çok insan var ülkemizde
  • Arkadaslar makyajli ASXin hem invite hem intense modelindeki teypler emanetmis gibi duruyor. sanki sonradan alip monte etmissin gibi. benim mi dikkatimi fazla cekiyor yoksa sizde farkettiniz mi? herkese kazasiz surusler dilerim

• teyp konusunda yaşanan sorunlar sonucu değiştirildi yüksek ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

teyp konusunda yaşanan sorunlar sonucu değiştirildi yüksek ihtimal

Teyple ilgili daha once yasanan sorunlari bilmiyorum ama daha guzel siritmayan birsey koysalardi keske. Hele bu intense modelindeki navigasyon inanilmaz emanet duruyor. Sanki çin mali nav. alip takmissin gibi. Umarim 2014 modellerinde orjinal gorunumlu birsey yaparlar. Ayrica makyajli modelini kullanan varsa mumkunse aracin gece cekilmis konsol goruntulerini yukleyebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 27 Ağustos 2013; 15:33:48 >
  • 40-42 bin civari temiz asx ariyorum.

• 40-42 tl civari temiz asx ariyorum.

• 40-42 bin çok. Temiz bir ASX dediğin en fazla 30-32 bin eder.
  • 40-42 bin tl. civarı temiz asx arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dostland

40-42 bin tl. civarı temiz asx arıyorum.

sahibinden.com da aramaya yaz çıkar
  • Arkadaslar makyajli Asx'in gece cekilmis konsol-gosterge resimlerini cekebilecek biri yok mu :) ayrica intense modelinde ic ambiyans isigi varmis. Mumkunse asx'i olanlarin gece cekilmis konsol resimlerini paylasmasini rica ediyorum. Kazasiz surusler herkese

• Araç zam yemiş yine malesef:(
  • Arkadaşlar bu araba uzun yolda yarı yükle 110-120 km hızla kaç litre yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: toros7

Arkadaşlar bu araba uzun yolda yarı yükle 110-120 km hızla kaç litre yakıyor

5,5-6 lt civarı yakar.
  • Araç tekrar indirime gitmiş. Sürekli oynuyo bunun fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.