Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
182.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perdö

Yeni araçla ilgili tüm planlarım asx üzerine:) Şu an kullandığım 2013 aveo 1.3 ls kendini amorti ettiğinde (59.000 km'de) 100.000'de yani satıp asx alacağım. İnternette asx ile ilgili her şeyi araştırıyorum. Tavsiye edeceğeniz site varsa çok sevinirim.

asx ile ilgili en fazla veri bu sitede mevcut. sonra mitsubishiclupturkey ve arabalar.gen.tr de de kullanıcı yorumlarını bol bol bulabilirsiniz.. inş gönlünüzdeki aracı alırsınız.
  • www.otomediamarket.com Bu siteden ASX için OEM cihaz bulabilirsiniz,firma sahibi birçok markayı temin edebiliyor ama benim tercihim Black
    Panther olmuştu sizde markaları ve fiyatlarını sorup size uygun olanı alabilirsiniz ama tavsiyem direk telefon edip firma sahibi Erkan Şahin ile görüşmeniz yönünde olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bende Cmax Trend dizel (57 bin TL) ile ASX invite benzinli (55 bin TL) arasında kaldım.

Civic Eco Premium otomatikte aklımı çelmiyor değil.
    Fabrika çıkışlı LPGli otomatik civic orta donanım ile 57 bin TLye veriyorlar.
    6 yıl/150.000 km garantili ve tüm bakımlar Honda servislerindeymiş.Yani LPG (brc) firması ile muhatap olmuyormuşuz.
    pistonlar,segmanlar vs. hepsi LPGye özelmiş ve 150-200 bin kmde birşey olmuyormuş. Satış elemanının yalancısıyım.
    Bugüne kadar güvenlik sebebi ile hiç LPGli araç kullanmadım. Ama akaryakıt fiyatlarının bu düzeyde olması artık aklıma düşürüyor LPGyi.

Boşver onu, al ASX kafan rahat olsun diyor başka bir yönüm.

kalabalık bir ailen varsa uzun vadede aracını da satmayacaksan asx alman iyi olur. ben 3 çocukluyum ve asx düşünüyorum.
    Hayırlısı hangisi ise o olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: horoz1971

quote:

bende Cmax Trend dizel (57 bin TL) ile ASX invite benzinli (55 bin TL) arasında kaldım.

Civic Eco Premium otomatikte aklımı çelmiyor değil.
    Fabrika çıkışlı LPGli otomatik civic orta donanım ile 57 bin TLye veriyorlar.
    6 yıl/150.000 km garantili ve tüm bakımlar Honda servislerindeymiş.Yani LPG (brc) firması ile muhatap olmuyormuşuz.
    pistonlar,segmanlar vs. hepsi LPGye özelmiş ve 150-200 bin kmde birşey olmuyormuş. Satış elemanının yalancısıyım.
    Bugüne kadar güvenlik sebebi ile hiç LPGli araç kullanmadım. Ama akaryakıt fiyatlarının bu düzeyde olması artık aklıma düşürüyor LPGyi.

Boşver onu, al ASX kafan rahat olsun diyor başka bir yönüm.

kalabalık bir ailen varsa uzun vadede aracını da satmayacaksan asx alman iyi olur. ben 3 çocukluyum ve asx düşünüyorum.
    Hayırlısı hangisi ise o olsun

aklımdaki araçlar

1-cruze sw 1.4T Benzinli = 45.000
    2-Ford C- Max 1.6 Trend Benzinli = 48.500
    3-Mitsubishi ASX 1.6 invite Benzinli = 55.000
    4-Seat Altea style 1.6 DSG Dizel (otm)= 56.500

• 2 çocuk var 6 ve 10 yaşlarında. Sedan yeter aslında ama MPVden nissan note) sedana düşmekte istemiyorum,
    rahatlığına alıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

Orijinalden alıntı: perdö

Yeni araçla ilgili tüm planlarım asx üzerine:) Şu an kullandığım 2013 aveo 1.3 ls kendini amorti ettiğinde (59.000 km'de) 100.000'de yani satıp asx alacağım. İnternette asx ile ilgili her şeyi araştırıyorum. Tavsiye edeceğeniz site varsa çok sevinirim.

asx ile ilgili en fazla veri bu sitede mevcut. sonra mitsubishiclupturkey ve arabalar.gen.tr de de kullanıcı yorumlarını bol bol bulabilirsiniz.. inş gönlünüzdeki aracı alırsınız.

Teşekkür ederim araştırmalara devam ediyorum.
  • quote:

2 çocuk var 6 ve 10 yaşlarında. Sedan yeter aslında ama MPVden nissan note) sedana düşmekte istemiyorum,
    rahatlığına alıştım.

hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Cee'd premium aracım var. Bu aralar ASX dikkatimi çekti. Aracımı değiştirsem mi diye düşünüyorum. Beni cezbeden nedenler,
    1)ASX, benim araçla hemen hemen aynı yakıta sahip.
    2)Motor LPG uyumlu. LPG takıldığı taktirde şehir içinde bugünkü verilerle 26-27 YKr yakıyor.
    3)Crossover bir araç olduğu için dikkat çekici. Bagajı bizim araçlardan daha geniş.
    4)Şu an Euro yüksek olduğu için ikinci el araçlar değerli. Aracım çok değer kaybetmeden elden çıkarmış olacağım.
    5)İkinci el alacağım için, hem vergiden kâr edeceğim, hem de elimde para kalacak. (Maksimum 50.000'e kadar, Intense modeli düşünüyorum.)

Bana neden böyle bir şey yapmamam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Değiştirmeye karar verdiyseniz ASX kesinlikle alınır. Forumda ASX ile ilgili herşey anlatıldı. Merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 1 Ekim 2013; 8:31:08 >
  • bugün gittim donanımlı olan ile test sürüşü yaptım. Araç güzel , hoşuma gitti ama deri koltuk olayı bana göre değilmiş onu anladım.
    Zaten param invite olana yetiyor
  • İnvite için ne kadar dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Maltepe Çizgi'de pazarlıksız verilen teklif 55.500 TL
  • özel fiyat verdiler ama size söylesem size vermezler o fiyatı.
    Şahsa münhasır, özel fiyat diyelim.
    geneli ise 55 veriyor, ufak tefek hediye ile. 54ü kastırın derim, başka birşey demem.
  • quote:

özel fiyat verdiler ama size söylesem size vermezler o fiyatı.
    geneli ise 55 veriyor, ufak tefek hediye ile. 54ü kastırın derim, başka birşey demem.

Şahsa münhasır demek. ben de almam. Parayla satın alan benim. Onların işi satabilmeye çalışmak

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

özel fiyat verdiler ama size söylesem size vermezler o fiyatı.

Şahsa münhasır demek. ben de almam. Parayla satın alan benim. Onların işi satabilmeye çalışmak

anılıyorsun kardeş onların işi kime ne kadar saplasak kardır mantığı patronu öğretir adamın bizzat bu kuralı ona geçirdiğin kısım senindir demesi dahi yeterlidir :)

bu arada yenibosna tarafınca yıldızlar diye bi yer var 53 gibi bi rakama veriyor diye biliyorum sahibinden.com da vardı ilanı tabi arayıp sormadım sorunca 56 demesinden de korkuyorum yağmur yağsa fiyatları arttırırlar o derece bi milletiz

• Kesinlikle haklısın crysis. Ankara'da Konya yolund ki bayiyi şim di aradım. En Son ne olur dedim. 55 dedi. Istanbul'da 53.500 dedim. Olmaz ben veremem dedi. Teşekkür ettim. Kapattım

• Bugün başka bir bayiiye uğradım, 53,5 fiyatverdi ama teşhirdekini. Başka renk istiyorum dedim o zaman fiyat farklı olurdediler. Teşhirdekinin maliyeti düşükmüş felan.
    Sözün özü acentaya gidince heran herşey olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Araçlarınızın kasko bedellerini yazabilirmisiniz bir kaç yerden fiyat aldımda karşılaştırmak istiyorum, bende 2. el 2012 model asx aldım, yardımcı olursanız sevinirim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

Arkadaşlar merhaba

Araçlarınızın kasko bedellerini yazabilirmisiniz bir kaç yerden fiyat aldımda karşılaştırmak istiyorum, bende 2. el 2012 model asx aldım, yardımcı olursanız sevinirim,

Kasko değerleri hesaplanırken bir çok değişken var. Mesela ehliyet yaşı çok düşürüyor fiyatı. Hatta bir arkadaşım arabasını babasının üzerine aldırmış. Kaskoyu o şekilde baya ucuza mal etmiş:) Ben kendim 2000 tl verdim. 2012 invite ve sıfır araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

Arkadaşlar merhaba

Kasko değerleri hesaplanırken bir çok değişken var. Mesela ehliyet yaşı çok düşürüyor fiyatı. Hatta bir arkadaşım arabasını babasının üzerine aldırmış. Kaskoyu o şekilde baya ucuza mal etmiş:) Ben kendim 2000 tl verdim. 2012 invite ve sıfır araçtı.

Yaşım 30, araç invite anadolu ve axa'dan 1800 lira fiyat aldım bende axa 10 taksitte yapıyor muhtemelen axa'ya yaptırıcam, diğer aracımda axa'da zaten, işin saçma sapan tarafı garanti,yapıkredi vs diğer şirketler 3000,3500 lira gibi fiyat çıkartıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.