Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
182.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafamda ASX almak var. Bayiiler kaça bırakıyor en son (alt donanımlısını). bilen var mı?
    İstanbuldayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

kafamda ASX almak var. Bayiiler kaça bırakıyor en son (alt donanımlısını). bilen var mı?
    İstanbuldayım.

bende en son ne olur diye bayi fiyatı arıyorum
  • İnvite 55.000 civarı alabilirseniz bence uygun olacaktır
  • Arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı? güya pioneer marka imiş! Gerçi pioeneer diye yazılmış ama? Fiyatı uygun görünüyor..

• OEM cihaz bu Pioneer olsa bile yinede OEM cihaz yani hepsi aynı fabrikada üretiliyor bunun adının Pioneer olması onu farklı bir ürün yapmaz. Benim araçtaki cihazın aynısı diyebilirim görsel olarak. OEM cihaz almak istiyorsanız yardımcı olurum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

OEM cihaz bu Pioneer olsa bile yinede OEM cihaz yani hepsi aynı fabrikada üretiliyor bunun adının Pioneer olması onu farklı bir ürün yapmaz. Benim araçtaki cihazın aynısı diyebilirim görsel olarak. OEM cihaz almak istiyorsanız yardımcı olurum ;)

OEM tam olarak ne demek? Anladığım kadarı ile marka ismi değil.
  • OEM demek bir araç için üretilmiş standartlara uygun ürün demek. Çin'de bir fabrika tüm yeni model araçlar için OEM cihaz üretir ama distribütörler kendi isteklerine göre bunu biraz özelleştirip kendilerine özel bir marka adı altında üretmesini talep eder ve bu durumda For-X,Black Panther,Necvox;S60 v.s isimlerle ürünler ithal edilip satılır,temelde hepsi aynıdır ama bazı ufak farklılıklar vardır ve ithalatçılar 10.000 adet gibi rakamlarda bunları getirdiği için kendi markasını oluşturmuş oluyor. OEM cihazların en büyük avantajları

- ASX için üretilen OEM cihaz ASX ile tam uyumludur orjinal üniteyi sökersiniz ve sadece bir kablo bağlayıp yeni OEM cihazınızı kullanırsınız
    - ASX için üretilen OEM cihazın GPS,TV,RADYO ve Geri dönüş kamerası tamamen ASX'e özgüdür yani sizin aracınıza özel herhangi bir işlem yapmaya gerek yoktur birebir orjinali gibi olur
    - ASX için OEM üretilen ana üniteler içinde size en uygun olanı bulabilirsiniz (bazılarında SD kart yuvası yok,kimisinin ekran çözünürlüğü daha yüksek v.s)

Siz OEM cihaza karar verirseniz bende burda bir OEM toptancısının linkini vercem kendileriyle irtibata geçersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

Bunları bilmiyordum açıkçası. öğrendiğim iyi oldu. Bilgilendirme için çok teşekkürler..

Linki paylaşırsanız sevinirim.
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar
    denizli bayinden 23.09.2013 de fiyat aldım invite modelini 55000 olur dedi. nasip olursa ben de almayı düşünüyorum. ayrıca park sensörünü de takacaklarını söylediler.. aralık ayını beklesem daha mı ucuza alırım acaba. ayrıca renk konusunda inci beyazı mı yoksa kutup beyazı mı olsun karar veremedim. sizce hangi beyaz olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz1971

merhaba arkadaşlar
    denizli bayinden 23.09.2013 de fiyat aldım invite modelini 55000 olur dedi. nasip olursa ben de almayı düşünüyorum. ayrıca park sensörünü de takacaklarını söylediler.. aralık ayını beklesem daha mı ucuza alırım acaba. ayrıca renk konusunda inci beyazı mı yoksa kutup beyazı mı olsun karar veremedim. sizce hangi beyaz olmalı.

Denizli olunca nick ona göre olmuş horoz abi
    Ankara bayisi 55.500 dedi.
    Park sensörü dediğiniz kameralı olan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-max Titanium ile ASX İnvite arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 24 Eylül 2013; 11:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz1971

merhaba arkadaşlar

Ben bu martta 2012 modeli 53.5 bine almıştım. o yüzden 2013 model için 55 rakamı iyi bence. Benim tahminim aralıkta değil de 2014 ilk aylarında belki bin lira daha indirim olur. insan araç alırken sabırsız davranıyor genelde. üstüne biraz daha hediye isteyin. paspas, tavan çıtası da isteyin. çünkü işleri bitip de tavan çıtası takmaya gittiğinizde adamlar 500 tl den başlıyor. Ben tavan çıtasını 400 tl ye taktım mesela. ne kopardıysanız kar. Benim araç da inci beyazı. kutup beyazı dedikleri dışarda gördüğümüz beyazlar ve mat renk diye geçiyor. inci beyazı ise metalik renktir. mat rengin avantajı ufak sürtmelerde, çiziklerde lokal boyanması daha kolay ve daha az bir alanda yapılabiliyor. ama metalikte daha geniş bir alana işlem yapılıyor. Arkadaşta honda civic son kasa ve beyaz araç var. benim araçla yan yana koyduğumda onun araç daha beyaz aslında. benimki biraz daha krem rengine kaçıyor. ve üzeri simli biraz. hafiften parlıyor. kısacası çok da önemli değil hangisi olduğu. Ama 5 yıl sonra hangisi daha canlı durur bilemem. benim tahminim metalik olan daha avantajlı olur bu durumda. inci beyazı güzel, bence inci beyazı al gitsin.

• bende Cmax Trend dizel (57 bin TL) ile ASX invite benzinli (55 bin TL) arasında kaldım.

Civic Eco Premium otomatikte aklımı çelmiyor değil.
    Fabrika çıkışlı LPGli otomatik civic orta donanım ile 57 bin TLye veriyorlar.
    6 yıl/150.000 km garantili ve tüm bakımlar Honda servislerindeymiş.Yani LPG (brc) firması ile muhatap olmuyormuşuz.
    pistonlar,segmanlar vs. hepsi LPGye özelmiş ve 150-200 bin kmde birşey olmuyormuş. Satış elemanının yalancısıyım.
    Bugüne kadar güvenlik sebebi ile hiç LPGli araç kullanmadım. Ama akaryakıt fiyatlarının bu düzeyde olması artık aklıma düşürüyor LPGyi.

Boşver onu, al ASX kafan rahat olsun diyor başka bir yönüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

C-max Titanium ile ASX İnvite arasında kaldım

c-max dizel mi düşünüyorsunuz?
  • Benzinli sıfır Titanium. Dizeli çok pa halı benim için

• drvimu kullanıcısına yanıt
    kardeş kameralı mı bilmiyorum bi sorayım.
    evet bizde horozkentliyiz be kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bende Cmax Trend dizel (57 bin TL) ile ASX invite benzinli (55 bin TL) arasında kaldım.

Civic Eco Premium otomatikte aklımı çelmiyor değil.
    Fabrika çıkışlı LPGli otomatik civic orta donanım ile 57 bin TLye veriyorlar.
    6 yıl/150.000 km garantili ve tüm bakımlar Honda servislerindeymiş.Yani LPG (brc) firması ile muhatap olmuyormuşuz.
    pistonlar,segmanlar vs. hepsi LPGye özelmiş ve 150-200 bin kmde birşey olmuyormuş. Satış elemanının yalancısıyım.
    Bugüne kadar güvenlik sebebi ile hiç LPGli araç kullanmadım. Ama akaryakıt fiyatlarının bu düzeyde olması artık aklıma düşürüyor LPGyi.

Boşver onu, al ASX kafan rahat olsun diyor başka bir yönüm.

Hocam bence tip olarak en yakışıklısı asx:) Hani başa dönsem tekrar tercih yapsam, bu paraya sıfır bir araç, yine asx alırdım. bence c-max ın tek artısı dizel olmasıdır ki o da iyi bir artıdır. hem yakıt hem performansı etkiler ki o da küçümsenecek şeyler değil. Benim yan odadaki arkadaşım civic otomatik kullanıyor. civicler güzel araçlar ama yere çok yakın. büyük şehirlerde yaşamıyorsanız sıkıntılı olabilir. şuan lpg de sorunsuz olan tek araç civic diye biliyorum. asx'in lpg ile ilerde subaplarında sıkıntı çıkma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Benim sıralamam şöyle olurdu galiba;
    -asx
    -civic
    -c max(tipini hiç beğenmiyorum, yoksa 2. sırada olurdu:))

• evet 55000 fiyat iyi sayılır. tavan çıtası, paspas hediyesini söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim. bayiye söylerim. evet inci beyazı metalik renk miş bakalım hayırlısı beyaz olsun da üç kuruş pahalı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horoz1971 -- 24 Eylül 2013; 11:55:44 >
  • banada istanbuldaki bir bayii 55 Bin fiyat vermişti ve tavan çıtası, krom aksesuarlar, arka park sensörü vs. hediye idi yanlış hatırlamıyorsam. (geçen hafta)
  • Yeni araçla ilgili tüm planlarım asx üzerine:) Şu an kullandığım 2013 aveo 1.3 ls kendini amorti ettiğinde (59.000 km'de) 100.000'de yani satıp asx alacağım. İnternette asx ile ilgili her şeyi araştırıyorum. Tavsiye edeceğeniz site varsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.