Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
182.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben , araç + geri park kamerası + koltuk koruma + paspas + ilkyardım seti 54.500 tl ye anlaştım.. Siz 53.500 tl yi nereden aldınız ?
  • Esenler Bayiisinden bir ay önce almıştım bu fiyatı ama aksesuar pazarlığı yapmamıştım.
    O bayiide Özer Bey var.Düzceli hemşerinizin selamı var,kendisi size beni yönlendirdi derseniz yardımcı olur.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..Artık yapacak bir şey yok çünkü anlaştık. İmzaları attık.. Çarşamba aracı teslim alacağım.. İlginize tekrar teşekkürler..
  • hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
  • Bugün 45 bin bakımını Ankara Şeref Oto'da yaptırdım. Temsan'ın gönderdiğini söyledikleri yan sanayi fren balataları (100 TL, orjinali 270 TL imiş) dahil kredi kartına taksitle 415 TL tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: henien

Bugün 45 bin bakımını Ankara Şeref Oto'da yaptırdım. Temsan'ın gönderdiğini söyledikleri yan sanayi fren balataları (100 TL, orjinali 270 TL imiş) dahil kredi kartına taksitle 415 TL tuttu.

Bende yakın zamanda Şeref Abi'yi ziyaret etcem sanırım 135.000 km. bakım tutarını paylaşırım artık:)
  • yenibosna basınekspres yıldızlar ve haramidere askale ile pazarlıklarım sürücek bu haftasonu bnmde 54 den alta inmiyorlar 100tl dahi inmiyorlar hatta arabanın maliyeti buymuş son 3-4 adet yıldızlardaki sanırım yeni model gelcek bu fiyata alamazsınız diyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySiS_04

yenibosna basınekspres yıldızlar ve haramidere askale ile pazarlıklarım sürücek bu haftasonu bnmde 54 den alta inmiyorlar 100tl dahi inmiyorlar hatta arabanın maliyeti buymuş son 3-4 adet yıldızlardaki sanırım yeni model gelcek bu fiyata alamazsınız diyorlar :)

Bence fiyat uygun kafayada koyduysanız şimdi ASX zamanıdır;)
  • hatamidere de bir tane kırmızı invite var, navigasyon,geri görüş kameralı sistem, 57 istiyorlar.
    ama kırmızısı yakıyor ortalığı. Dükkanın içinde de bir tane açık mavi ,daha doğrusu grinin maviye çalan rengi var, o da çok şık.
    Düz invite ve 54 dediler .
  • zivrisinek kullanıcısına yanıt
    hocam 54 ile bitmiyor mevzu alım satım plaka vs.. kasko vs.. derken bu 60 ı buluyor :) 54 herşey dahil veren olsa nolurdu sanki

çok fazla zorlamayacağım ama indirim istediğim düzeyde olmazsa bekleryim bende elinde kalacak ille bayilerin sonuçta kapış kapış satılmıyor yenilerini almak için fiyat indiricekler o zaman alırım
  • realgs kullanıcısına yanıt
    başka invite yokmu harami derede cumartesi bir daha ziyaret edeceğimm ikisinide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionTest -- 13 Aralık 2013; 10:08:12 >
  • birtanede intense vardı,deri koltuklu felan.Depoda felan vardır başkası. İçerde showroomda 2 tane vardı, birde kapının önündeki kırmızı
  • 54'ün altına artık inmezler sanırım çünkü herşeye sürekli zam geliyor ama inşallah inerler sizde kar etmiş olursunuz;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

54'ün altına artık inmezler sanırım çünkü herşeye sürekli zam geliyor ama inşallah inerler sizde kar etmiş olursunuz;)

yarın gidiyorum yıldızlara sonucu burdan yazacağım arkadaşlar eğer orda olumsuz olursa bitişikteki kia dan sportage yi alır çıkarım onlara gıcığına ;:)
  • Esenlerin bayiisindeki eleman köylüm.isterseniz yönlendireyim sizi kendisine,elinden gelirse en iyisini yapmaya çalışır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySiS_04

quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

54'ün altına artık inmezler sanırım çünkü herşeye sürekli zam geliyor ama inşallah inerler sizde kar etmiş olursunuz;)

yarın gidiyorum yıldızlara sonucu burdan yazacağım arkadaşlar eğer orda olumsuz olursa bitişikteki kia dan sportage yi alır çıkarım onlara gıcığına ;:)

mitsubishi bayisine gidince şöyle söyleyin; Aslında sportage alacaktım ama arkadaşlar asx i baya övdüler. Şöyle güzel bir indirim yaparsanız neden olmasın:)
  • ASX imi nihayet dün aldım..Geri görüş kamerası ile 54.600 tl + 1.700 tl ( kasko - trafik ) mal oldu.. Bu gün 50 km kullandım.. 25 km gündüz , 25 gece.. Ve yoğun trafikte.. Tek kelime ile harika.. Uzun yol yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum..Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..
  • süper fiyat, güle güle kullanın.
    2 gün önce haramiderede, bahsettiğim kırmızıya geri görüş kamerası/navigasyonu var diye 57küsür fiyat çekmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egursal

ASX imi nihayet dün aldım..Geri görüş kamerası ile 54.600 tl + 1.700 tl ( kasko - trafik ) mal oldu.. Bu gün 50 km kullandım.. 25 km gündüz , 25 gece.. Ve yoğun trafikte.. Tek kelime ile harika.. Uzun yol yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum..Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

süper fiyat, güle güle kullanın.
    2 gün önce haramiderede, bahsettiğim kırmızıya geri görüş kamerası/navigasyonu var diye 57küsür fiyat çekmişlerdi.

haramideredekilerin heralde logosunu mitsu yapmışlar içi porshe :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.