Esenler bayii de birkaç ay önce 53,5'a veriyordu.Son zamanlarda fiyat sormadım.
Bu arada Chevrolet güzel fiyat indirimi yapmış. Full cruze 40binlerde fiyat çıkıyor. mini SUV olan TRAX full 1.4 turbolu olan 53,5K ile aynı fiyata ASX ile. Aklımı çelmiyor değil. 1,6 atmosferik ve çok yakan modeli ise 50bin altında fiyatı.Tabii LT olan donanımlı versiyonu.
Yıldızları aradım.. En son 54.000 tl indi.. 53.500 kasım fiyatıymış..
bende haramidere deki askale den sordum 55tl nin altına inmediler ama gitmedim gitsek inerler tabi ama en avantajlı fiyatlar yıldızlar sanırım telefonda bile bintl altını veriyorlar demekki hocam 500tl için kırmazlar zannetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: eякαn
Mitsubishi için yıl sonu demek aralık demek değildir, şöyle nisan mayıs aylarıdır :) Adamlar mayıs-haziran gibi de 2014 modelleri piyasaya sürerler.
Bal damlıyor ağzınızdan Bende illalah ettim artık 1.6 invite lancerlere sahibindedenden baka baka araya araya sıkıldım arkadaş yazmış hatasız mesaj atıyorum 2 kazası değişeni var. Ön tampon değişmiş 2011 30 binde 38den aşağı inmem diyor. Umarım mayısa kadar sabrederimde 2013 model alabilirim diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
quote:
Mitsubishi için yıl sonu demek aralık demek değildir, şöyle nisan mayıs aylarıdır :) Adamlar mayıs-haziran gibi de 2014 modelleri piyasaya sürerler.
Bal damlıyor ağzınızdan Bende illalah ettim artık 1.6 invite lancerlere sahibindedenden baka baka araya araya sıkıldım arkadaş yazmış hatasız mesaj atıyorum 2 kazası değişeni var. Ön tampon değişmiş 2011 30 binde 38den aşağı inmem diyor. Umarım mayısa kadar sabrederimde 2013 model alabilirim diye düşünüyorum
iyasda kazasız adam gibi ne asx ne lancer var alan satmıyor arkadaşlar bunu da göz önüne alın hatası problemi olan hariç gerisi satmıyor sonra çıkıp birde 2.eli yok diyorlar bu araçlar için
quote:
Orijinalden alıntı: CrySiS_04
quote:
quote:
iyasda kazasız adam gibi ne asx ne lancer var alan satmıyor arkadaşlar bunu da göz önüne alın hatası problemi olan hariç gerisi satmıyor sonra çıkıp birde 2.eli yok diyorlar bu araçlar için
abartım yok kışa arabasız girmeyelim diye ağustostan beri araştırıyorum yok arkadaş ben kmsi 40 bini geçmesin kazasız olsun 2011 üstü manuel olsun diyorum adam 40 bin fiyat çekiyor yada 39 33 sıfırını 45 e alabiliyorsun ne anladım ben
quote:
quote:
ikinci el piyasası gerçekten sıkıntılı. Ben asx aracımı almadan önce d sınıfı 2 bin motor dizel almayı kafaya koymuştum. tabi sıfır araç almak imkansız. 90-100 binden başlıyorlar. ikinci ellere bakıyordum, hiç biri içime sinmedi. bi de zaman gerçekten kötü, adama nasıl inanacaksın ki. sanayide kayıtsız bir çok işlem yapılabilir. km düşürülür mesela, zaten beni en çok düşündüren meseledir. inş. gönlünüzdeki aracı sıfır almayı Allah nasip etsin..
quote:
quote:
quote:
ikinci el piyasası gerçekten sıkıntılı. Ben asx aracımı almadan önce d sınıfı 2 bin motor dizel almayı kafaya koymuştum. tabi sıfır araç almak imkansız. 90-100 binden başlıyorlar. ikinci ellere bakıyordum, hiç biri içime sinmedi. bi de zaman gerçekten kötü, adama nasıl inanacaksın ki. sanayide kayıtsız bir çok işlem yapılabilir. km düşürülür mesela, zaten beni en çok düşündüren meseledir. inş. gönlünüzdeki aracı sıfır almayı Allah nasip etsin..
cümlemize nasip etsin hocam inşallah bakalım beklemekten başka çare yok para biriktirip mayıs haziranı bekleyecek gibiyiz
beyzade0606
kullanıcısına yanıt
aynen bende yazdan beri bakıyorum alıyım diye kışın zor oluyor çalıştığım bölgede kar da vs.. çok oluyor asx ideal
lancer başta baktım ama yakıt olarak asx ondan daha tasarruflu sanki hocam
2011 üstü otomatik lancer mesela sitede yok piyasada var onlarda kazalı sahibinden de olanları biz baz alıyoruz aslında yanlış ama piyasada olanlarda oynanmış araçlar oluyor
ne alırsanız alın 200-300 kıyıp ekspertis yaptırın arkadaşlar kimseye güven olmaz bu devirde
quote:
aynen bende yazdan beri bakıyorum alıyım diye kışın zor oluyor çalıştığım bölgede kar da vs.. çok oluyor asx ideal
lancer başta baktım ama yakıt olarak asx ondan daha tasarruflu sanki hocam
2011 üstü otomatik lancer mesela sitede yok piyasada var onlarda kazalı sahibinden de olanları biz baz alıyoruz aslında yanlış ama piyasada olanlarda oynanmış araçlar oluyor
ne alırsanız alın 200-300 kıyıp ekspertis yaptırın arkadaşlar kimseye güven olmaz bu devirde
asx pahalı geliyor hocam birde asx biraz daha fazla yakıyor diye biliyorum keşke alabilsem tabiiki. Benimde bulunduğum yer soğuk ve karlı ,lancerin bağımsız süspansiyan esp ve patinaj önleyicisi olması beni hep lancere itti.Yok mu böyle modeller var opelde fordda falan var ama hep full pakette. Bakalım ilkbaharda temsa 2014 lancerleri getirince 2013 leri 44ten falan verirse 2013 düşüneceğim yoksa bu 2. el fiyatlarda lancer almam açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: zivrisinek
Ercan bey acilen yardımınıza ihtiyacım var. Yokohama lastikleri konusunda tecrübelisiniz. Ben de kış lastiği bakıyorum da. Şu lastik alınır mı?
Gayet güzel ve başarılı bir lastik bence fiyatıda uygun alınabilir, kış lastiği için Toyo ve Nokian bakabilirsiniz ayrıca;)
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
Bu arada Chevrolet güzel fiyat indirimi yapmış. Full cruze 40binlerde fiyat çıkıyor. mini SUV olan TRAX full 1.4 turbolu olan 53,5K ile aynı fiyata ASX ile. Aklımı çelmiyor değil. 1,6 atmosferik ve çok yakan modeli ise 50bin altında fiyatı.Tabii LT olan donanımlı versiyonu.
chevrolet'nin Türkiyeden çekilme kararını aldığını biliyorsunuz değil mi? :(
quote:
quote:
quote:
Ercan bey acilen yardımınıza ihtiyacım var. Yokohama lastikleri konusunda tecrübelisiniz. Ben de kış lastiği bakıyorum da. Şu lastik alınır mı?
Gayet güzel ve başarılı bir lastik bence fiyatıda uygun alınabilir, kış lastiği için Toyo ve Nokian bakabilirsiniz ayrıca;)
Valla tipi hoşuma gitti. Tam kar lastiği görünümü var. 4 tane sipariş ediyorum o zaman. Bakalım, geldiğinde kar üstünde denemeler yapıp buraya paylaşırım. Tşkkler..
quote:
Orijinalden alıntı: stallem
quote:
Aslında bu duruma üzülüyorum. düşünsenize bir ay önce sıfır aldığınız araç şimdi en az 5 bin tl indirimle satılıyor. Genel olarak chevrolet modellere baktım da, b sınıfı spark 1.2 aracı 22 bine satıyorlar. hatta 20 bine bile alınabilir. herhalde 20 bine başka sıfır araç gelmez. cruze de aynı şekilde 30 bine bile alınabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stallem
quote:
Aslında bu duruma üzülüyorum. düşünsenize bir ay önce sıfır aldığınız araç şimdi en az 5 bin tl indirimle satılıyor. Genel olarak chevrolet modellere baktım da, b sınıfı spark 1.2 aracı 22 bine satıyorlar. hatta 20 bine bile alınabilir. herhalde 20 bine başka sıfır araç gelmez. cruze de aynı şekilde 30 bine bile alınabilir.
Yeni aveo 1.3 LT kullandım. 11 ayda 100.000 km yaptım. Hiç bir şikayetim olmadı. çOK Çok memnun kaldım. ASX Cruze arasında kafam karışıkken, bu haberi okudum bende üzüldüm.
Arkadaşlar Mitsubishi hala pazarda ve gayet güzel araçlar satıyor, ASX fiyat/performans ve kalitesi ile tercih edilebilirliği yüksek bir araçtır düşünen her kim varsa bir test sürüşü yapsın zaten yeterli olacaktır;)
ASX inveti 53,5 Bin TL. Trax 1.6 LT otomatik : 51Bin TL (+800 TL Metalik boya farkı)
Off karar vermek zor. ASX daha geniş ve heybetli görünüyor. Donanımları hemene hemen aynı.
quote:
ASX inveti 53,5 Bin TL. Trax 1.6 LT otomatik : 51Bin TL (+800 TL Metalik boya farkı)
Off karar vermek zor. ASX daha geniş ve heybetli görünüyor. Donanımları hemene hemen aynı.
Nerde Trax orda Brax, Aşk yaşamak isteyene ASX yeter diyip sonlandırın derim
53,5 bin tl fiyatı nereden aldınız ? Ben en son 54.000 alabildim. Ulugöl ile araç + geri park kamerası+koltuk koruma+paspas+ilkyardım çantası hepsi 54.600 tl anlaştım.. @realgs