Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
182.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin yorumlarınızı olarak zaten içimizdeki asx aşkını büyüttük
    Şimdi hocam meganı saymazsak ilk arabam olacak bu tarz bi arabadan başlamak beni tedirgin etmiyor değil dizelin atikliğine çok alıştım bu kafamda soru işareti
    Birde hocam bakıyorum arkadaşlara az yakan da var çok yakanda sonuçta benzinli bir araç bu beni korkutuyor açıkcası sırf bunun için c4 é aklım kayıyor

Ses yalıtımı soru işareti idi onu siz halletşiniz hocam sizden yardım alırız
    Sonuçta ben Allah nasip ederse binmek için alıcam satmak için değil Piyasa kısmı beni ilgilendirmiyor
    Sizce ikinci el Full mü almalıyım sıfır invite mi almalıyım 53.5 fiyat verdiler
    Sorular sorular sorular
    :-D teşekkürler şimdiden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: the desihner

Hocam sizin yorumlarınızı olarak zaten içimizdeki asx aşkını büyüttük
    Şimdi hocam meganı saymazsak ilk arabam olacak bu tarz bi arabadan başlamak beni tedirgin etmiyor değil dizelin atikliğine çok alıştım bu kafamda soru işareti
    Birde hocam bakıyorum arkadaşlara az yakan da var çok yakanda sonuçta benzinli bir araç bu beni korkutuyor açıkcası sırf bunun için c4 é aklım kayıyor

Ses yalıtımı soru işareti idi onu siz halletşiniz hocam sizden yardım alırız
    Sonuçta ben Allah nasip ederse binmek için alıcam satmak için değil Piyasa kısmı beni ilgilendirmiyor
    Sizce ikinci el Full mü almalıyım sıfır invite mi almalıyım 53.5 fiyat verdiler
    Sorular sorular sorular
    :-D teşekkürler şimdiden hocam

Megane bindiğim bir araç, ASX'ten önce 1.9 dizel carismaya tam 350.000 km. bindim. Şöyle söyleyim ekonomi için 3000 deviri çok sık geçmemeniz gerekiyor zaten bu durumda 7 lt. civarı yakıyor araç. Kafamda hala muamma diyorsanız yerinizde olsam 2011 invite (40.000 TL civarı) alıp üstüne Vialle sıvı sistem LPG taktırır yakıtla ilgili tüm şüpheleri kafamdan silerdim,araç zaten yeterince sağlam ve güvenli 3-5 sene biner muhtemelen 3-5 sene sonra 30.000 TL civarında satardım(o zamana kadar kim öle kim kala). Bunun dışında 2. tercihim 0 alıp binmek olurdu ama bu durumda yıllık ortalama 20.000 km. yol gidiyorsanız LPG tamamen kafamdan silerdim çünkü değmez. Benim aracım 130.000 km.'de bu yüzden LPG konusunda asla pişman olmadım.

Performans konusuna gelince ben LPG ile bindiğimden aşırı performanslı kullanıyorum ve beni fazlasıyla tatmin ediyor zaten mitsubishi club'ta bu konu üzerine çok konuşuluyor takip edebilirsiniz:)

• Yaklaşık son 10 depo kullanım sonucu ortalamam 31 - 33 litre gebzedeki fiyatlara göre 0,195 - 0,220 arası şehir içi ortalamam var. Dur kalk yok gibi yol güzergahım sakin.
    LPG li tüketim tabiki. Daha ne olsun düşünmeyin. 0 araç fiyatları uçmuş bu sınıfta tek geçilir bu araç. Düşünmeyin temiz 2. el bulun alın arkadaşlar. 0 da olur tabi
  • Balıkesir'de ikamet eden ASX sahibi var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

Balıkesir'de ikamet eden ASX sahibi var mı aramızda?

Hocam Ben Balikesirde yasamiyorm ama cok sik Balikesire gider gelirim. Bursa da yasiyorm. Siyah ASX im var.

Balikesirde iki ASX sahibi bi bey taniyorm bir beyaz bir siyah ikiside ayni adamin Milli Kuvvetler Caddesinde.

Ayrica bakima ve servislik islere hep
    Balkese gelirim Mesut Bey var Karahalilar Mitsubishi servis sorumlusu aramiz iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: utabev

xelat_azad Arkadaşım öncelikle Asx in hayırlı uğurlu olsun Allah sanada cümlemizede kaza bela vermesin...
    Asx ini kısa zaman önce almış olmana rağmen çok gerçekçi ve samimi değerlendirmeler yapmışsın.
    Bende 7 aydır Asx sahibiyim.Yazdığın bir çok olumsuzluğun altına imzamı atarım kesinlikle bu aracı almak isteyenler bu saydığın olumsuzlukları baştan kabul etmeli.
    Ancak henüz başına gelmeyen ve asla gelmesini temenni etmediğim bir durum var.
    Benim başıma 3 kez geldi ve Asx e verdiğim her kuruşu olumsuzluklarını bir kenara iterek helal ettim.
    3 kez ciddi şekilde kaza atlattım ve anlık refleksime direksiyonun ,akabinde tümüyle aracın verdiği tepki mükemmeldi.
    İnan bana böyle bir durumla karşılaşıldığında araç sürücüsüyle adeta bütünleşiyor...
    Asx almayı düşünenler ve hala Bu aracı kullananlar şunu çok iyi bilmelidirki bu araç gerçekten kaza yapmayı sevmiyor.
    Takdir tabiki yüce Allahımın...
    Bunun dışında Asx alacak olanları garanti süresinde uğraştıracak tek şey Temsa olur.O da doğru kişilere derdinizi doğru şekilde anlatırsanız çözümleniyor.
    Ankara da yaşayanlar için gerçekten Mitsubishi Servislerimiz iyi ve kaliteli elemanlara sahipler.
    Ben yakın olduğu için Şeref ustaya gidiyorum.10 üzerinden 10 verebileceğim bir hizmet alıyorum.
    Daha ne olsun.
    Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.

O duyguyu bende yasiyorm. Kiz arkadasimin Nissan Qq su var 1.6 cvt tekna paket. Ya güya rakip araclar ve satis adetlerine bakarsaniz qq almis yurumus asx in yuzune bakan yok ama bir arabanin yol tutusu hele de ayni segmentte iken bu kadar farkli olamaz heralde. Qq en ufak bi zorlamada arkayi birakmaya meylediyor zirt zirt esp devrede gozunu seveyim ASX imin rayda gider gibi gidiyorm ki lastiklerimde bitmeye basladi 32.000 km de qq nun lastikleri daha yepyeni 14.000 km lik. Anlasilcak is degil benim ASX in yere vantuz gibi bastigi S sekilli bir virajda Qq esp devreye sokuyor arkadan saliyor gitsin.

Ama yalan yok yalitim daha iyi ASX ten. Bu yalitim isini kafama takmaya basladim cokca bi care bulmak gerek.

Ayrica bu mesajimla da yeni ASX sahibi arkadaslarima selam ederim, cok seveceksiniz aracinizi 3.000-3.500 devirden sonra daha bi tad alacaksiniz arac sizi gaza getirecek, surusten keyif alacaksiniz. 73.000 lira para verip esnaf arbasi Corolla alan ama akli hala ASX te kalan insanlarin merak edip ama yurek yetrip dizel arac triplerinden cikamamis insanlarin aracinizi hayran hayran suzmesini mutlulukla seyredeceksinz ve her daim icinde kendinizi guvende hissedeceksiniz.

Aldim alalai tek birgun acaba demedim keske su arac demedim. Dizel Megan niyeti ile evden cikip hic aklimizda yokken 15 dakkaya alinmis bir arac saticinin asla pisman olmayacaksin deyisini hatirliyorm cokta hakliymis.
    Bugun yeniden arac alacak olsam yine kuşkusuz tercih ederdim, belki otomatik vites fikri beni caydirirdi ama yinede ilk sirada aklimda olurdu.
    B sinifi araclara 50.000 lira istenir gunlere kaldik, 53.500 e gemi gbi ASX çakılı donanimi ile bedava bence.

Son dilegim, TEMSA dan tez zamanda kurtulmak dilegi ile.

Bursa'dan selamlar Cihad KAHYA

• Baba-oğul büyük bir şirketimiz var , sizin TEMSA için dileklerinizi görünce kendimiz gözümün önüne geldi:) TEMSA gitmez bir yere yahu
  • zivrisinek kullanıcısına yanıt
    hocam 2011 İnvite Tüpsüz(daha sonradan taktırılacak)40.50 bin kilometreye kadar ikinci el kazasız belasız sizce ne kadar vermeliyim en fazla ???ikinci el sitelerinde bakıyorum ama kullanıcılardan eder fiyatları almak istiyorum ona göre değerlendireceğim? Yada siz olsanız İkinci el alırmısınız asx i ? Tercih ne olmalı asx'te donanım paketi olarak full olanı almaz isek neyin eksikliğini hissederiz???Saygılar,iyi forumlar
  • 40-42.000 TL verilebilir bence. LPG'li bir araç bulursanız onuda 43.000 TL'ye kadar alabilirsiniz. İnvite yeterli donanıma sahip,deri koltuk-cam tavan ve anahtarsız çalıştırma sizin için önemliyse intense alabilirsiniz havanız olur:) 2. el düşünmeden alınabilecek bir araç,sağlam ve donanımı yüksek olduğu için problemli bir araca denk gelme ihtimalinizde düşük zaten. Aracımı satmaya hevesliydim 5 ay önce o zaman denk gelseymişiz keşke:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zivrisinek -- 5 Aralık 2013; 11:00:58 >
  • bu aralar ASX için fiyat alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bu aralar ASX için fiyat alan oldu mu?

bekle hocam yılbaşını bekle :)
  • Mitsubishi için yıl sonu demek aralık demek değildir, şöyle nisan mayıs aylarıdır :) Adamlar mayıs-haziran gibi de 2014 modelleri piyasaya sürerler.
  • orası öylede maşallah asx de 2.elde bakıyorum da 2011 den başka alınacak durumda araç yok 2012 model 6 bindeki araca 58 istiyorlsa 2013 ve 2.el ne olursa olsun 60 ın altına yok kia ise buna inat en az 5bintl daha ucuza gidiyor daha fazla özelliklerle ve otomatiği bile var şu an tabi asx yakıtını hiç bir suv yakalayamıyor gördüğüm benzinlide tabikide ve bi kısım dizel kadar da az yakıyor desek yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySiS_04

Sahibindendeki ilanlara şöyle bir göz gezdirdim de;

Burada 2011-2012-2013 model asx invite ve az km li araçlar var. Fiyatları da gayet uygun görünüyor. Zaten sahibinden sitesine millet düşündüğü fiyatın 1-2 bin lira üstünü söylüyor. Yani en az bin lira da indirim yapılır.

Tabi sizin dediğiniz gibi dengesiz fiyatlar da yok değil. Ama alıcılar o tür ilanlarla ilgilenmeyeceklerdir.

• intense bakıyorum da ben onda genelde bi anormallik var birde invitede temmuzda 46bin liradan satışa kondu birtanesi aradım pazarlık ettik 45300 ün altına inmesi şu an 42küsüre satamıyor aynı araç almadım bende gıcıktan forumda takılıyor olabilmesinden linki veremiyorum malesef
  • LPG'li,profesyonel ses sisemli ve profesyonel yalıtımlı 2011 model ASX ilanım 43.000 TL'ye yaz aylarında müşteri çıkmadı zaten satma sebebim 2.0 DI-D Outlander almaktı bende uzatmadım vazgeçtim.Şimdi satarmısın deseniz satmam çünkü gereksiz bir atraksiyon olur benim için
  • zivrisinek kullanıcısına yanıt
    yakıt durumun nedir hocam lgp de şu yeni fiyatlarla beraber?
    kaç km deyken satıyordunuz birde invite ile instense arasındaki farklar sizde bi araba için şart olanmı yoksa gösteriş yada ne biliyim konfor paketi olarakmı adlandırılabilir
  • Dün 54.900 tl fiyat aldım. .Araştırma aşamasındayim..

• quote:

Orijinalden alıntı: CrySiS_04

yakıt durumun nedir hocam lgp de şu yeni fiyatlarla beraber?
    kaç km deyken satıyordunuz birde invite ile instense arasındaki farklar sizde bi araba için şart olanmı yoksa gösteriş yada ne biliyim konfor paketi olarakmı adlandırılabilir

Ortalama 8-10 lt. LPG tüketimi var bu hesapla son zamlarla birlikte 27 kr. civarında yakıyorum ama daha öncede yazmıştım ben çok agresif ve dengesiz kullanıyorum zama rağmen bu araç 25 kr. dan fazla yakmaz LPG'de içiniz rahat olsun:) Ben sanayideyim ve çok fazla kullanıyorum aracı,tabir yerindeyse eşşek niyetine bindiğimde çok oluyor. 120.000 km. civarında satıyordum ben. Bugün yenisini alacak olsam heralde yine invite alırdım açıkcası intense çok cazip gelmedi bana ama Rockford Fosgate ile gelmiş olsa düşünmeden intense alırdım:)

• 53.500e veriyo yildizlar basinekspres de yenibosna tarafinda

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.