Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.964
Cevap
40
Favori
518.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaakops2

quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Arkadaşlar 2012 invite mt navigasyonlu 20.000 de beyaz lancer alarak aranıza katıldım :)

Hayırlı olsun kazasız belasız binin İnşaAllah. 1.6 mı?

Amin çok sağolun. Evet araç 1.6 invite mt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

İnform ile invite arasinda guvenlik acisindan hic bir fark yok. Sadece aksesuar farki var.( krom cam citalari, deri direksiyon,vites ve el fireni, ic kisimda klima butonlari ve kapi acma kollari kollari krom kaplama, jant ve ekstradan yagmur ve gece sensoru, on panjur, ve sis fari.

Inform araçlarda esp yok

• lancer2013at L kullanıcısına yanıt
    Esp var. Benim aracim inform 2011 iyi arastirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Esp var. Benim aracim inform 2011 iyi arastirin.

2011 yılında koyuldu 2009-2011 arasında yok

• Evo x body kiti takinca aracin dis gorunus ile evox orjinali gorunumu tipatip aynimidir yoksa cakma oldugu belli olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu cok durgun keske hareketlense yahu

• Lancer mi scirocco mu

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Evo x body kiti takinca aracin dis gorunus ile evox orjinali gorunumu tipatip aynimidir yoksa cakma oldugu belli olurmu

Araci bilen çok rahat anlar ama aracı bilen az olduğu için anlamazlar.

• quote:

Lancer mi scirocco mu

Birbirinden Çok farklı araçlar ama sorunsuzluk ve çekicilik olarak kesinlikle Lancer derim

• Teşekkürler bilgilendirme için bende öyle yapıcam araç daha 30.000 km dışarıda bişey yapıp orjinalliğini bozmam

• Baskı balatayı biraz çabuk mu yiyor bu araba acaba?

• Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?
  • quote:

Konu cok durgun keske hareketlense yahu

bizim yerimiz taşındı ondan. mitsubishi club turkey diye googlelarsanız görürsünüz :)
  • quote:

Baskı balatayı biraz çabuk mu yiyor bu araba acaba?

Kullanıma bağlı. Benim 113bin km oldu baskı balata bitme emareleri göstermeye başladı. yokuşta dur kalka girme durumunda elinizden geldiğince el freniyle kalkış yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

zor ama bulunur. en kötü 2013'lerin çerçevesi alınabilir. yurtdışı ditelerinde daha rahat bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Baskı balatayı biraz çabuk mu yiyor bu araba acaba?

Kullanıma bağlı. Benim 113bin km oldu baskı balata bitme emareleri göstermeye başladı. yokuşta dur kalka girme durumunda elinizden geldiğince el freniyle kalkış yapın.

Dikkat edeceğim teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar,
    2011 model 1.6 invite mt 54000 km de aracımı yaklaşık 1 ay önce 38000 TL ye aldım. lancer almadan önce baya araştırmıştım. ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim bunun yanında tecrübeli arkadaşlara sorularım da olacak tabii.
    öncelikle fiyatına göre gayet konforlu ve güvenli bir araç. yol tutuşunu çok beğendim. estetik olarak çok hoş bir görünüme sahip trafikte inceleyenler çok oluyor. küçük bir anadolu kasabasında yaşıyorum. buralarda 1-2 tane gördüm daha. içi bej renk aldım geniş ve ferah bir hava veriyor ama temiz tutmak sorun olabilir. koltukların arkasında fermuar var acaba kılıflar çıkarılabiliyor mu?
    aracım lpg li uzun yolda 14 kr yaktı ortalama ölçümünü yapmadım ama 6.5 ile 7.3 arasında gidip geliyor yol bilgisayarında. bir sorum da buradan olacak ortalama yakıt tüketimini kısa sürede sıfırlıyor ekran neden anlamadım yani her gün yeniden başlıyor nerdeyse ort. yakıt tüketimi hesabına.
    süspansiyonlar biraz sert gibi gerçi önceki aracım opel di onun da sertti ama bu biraz daha sert gibi geldi. bozuk yolda yavaş giderken önden tak tuk vuruyor bişey amortisör değil sanırım gelen ses ona benzemiyor z rotlar olabilir diye düşünüyorum ama bi ustaya göstermedim henüz. bu konuda yedek parçaları nereden temin ediyorsunuz bulunduğum ilde servis yok. internette uygun fiyata bulabileceğim yerler nereleridir?
    ses yalıtımı biraz hayal kırıklığı yarttı bende belli bi km den sonra rüzgar sesini çok alıyor. ses sistemi çok hoşuma gitti. başarılı bu konuda.
    debriyaj ve vites sert geldi biraz eski alışkanlıktan olabilir bilmiyorum. arabayı durdurup kapıyı açınca 3-4 defa dıt dıt şeklinde ses geliyor sonra kendisi susuyor neden olduğunu anlamadım. şimdilik ilk izlenimlerim bunlar tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Mitsubishi clubturkey sitesine bir orda sorularına daha net cvplar alırsın öncelikle hayırlı olsun lpgde 3bin devirin üzerine cikmamaya dikkat et. Subap başlarının erimesi daha cabuklasir. Bahsettiğin sesler bende olmadığı için bir şey diyemiyorum. Sert süspansiyonun yararını virajlarda millet hızı düşünülen sen gaza yukleniyorsun yol tutusda artı olarak döner sana.2010 model arac daha parça ihtiyacı hissetmedim parçalarının pahalı olması sağlamlığından geliyor. Arıza yapmaz.

• Arkadaslar Golf 7 aldıgım icin Lancer ımı satıyorum.
    İlgilenen olursa ilanda tüm detaylar ve iletisim bilgilerim mevcut.

Sahibinden, Mitsubishi Lancer 2010 Model, 29.000 KM
    İlan No: 228903152
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-mitsubishi-lancer-2010-model-29.000-km-228903152/detay

• turcevik T kullanıcısına yanıt
    Araç lpg li ise ekrandaki yakıt tüketimini dikkate almayın ekran benzine göre gösteriyor. Siz lpg ile gittiğiniz için lpg hesabını kafadan yapmanız lazım. Lpg de 14 kuruş gerçekten çok iyideğerler. Ben bu hafta 2.000 km yol yaptım uzın yolda 0.26 kuruş yaktım 110 km geçmeyerek.

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.