Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.964
Cevap
40
Favori
518.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaakops2

Araç lpg li ise ekrandaki yakıt tüketimini dikkate almayın ekran benzine göre gösteriyor. Siz lpg ile gittiğiniz için lpg hesabını kafadan yapmanız lazım. Lpg de 14 kuruş gerçekten çok iyideğerler. Ben bu hafta 2.000 km yol yaptım uzın yolda 0.26 kuruş yaktım 110 km geçmeyerek.

Ayrıca benim araçta 2011 32.000 km de. Debriyaj sertleşmiş değişse iyi olur dediler ama 10.000 km daha böylede kullanabilirsiniz dendi. Ayak kası yapmak istiyorsanız değiltirmeyin birfe değiştirecekseniz dandik bişey takmayın kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

Ankarada herşey dahil 750 TL takan ida oto var ama uzak ben istanbuldayım. Ayrıca gizli özellikleride araca tanıtıyorlar

• quote:

Araç lpg li ise ekrandaki yakıt tüketimini dikkate almayın ekran benzine göre gösteriyor. Siz lpg ile gittiğiniz için lpg hesabını kafadan yapmanız lazım. Lpg de 14 kuruş gerçekten çok iyideğerler. Ben bu hafta 2.000 km yol yaptım uzın yolda 0.26 kuruş yaktım 110 km geçmeyerek.

Ben benzinle .26 kuruş yaptum yani Lpg ike değil. Çok iyi değerler lpg takmaya değer gibi görünüyor anlamında söyledim yanlış anlaşılmasın

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-memurdan-temiz-lancer-229507005/detay/
    Memnuniyetle kullandığın aracım ev almayı düşündüğüm için satılıktır arkadaşlar.
  • Aranızda hb lancer kullanan var mı? Sedanın bagajını gördüm bana küçük gibi geldi. Acaba hb olanın nasıl ki? Yılbaşından sonra nasipse araç alacağım şimdiden başladık en azından tercihimiz belli olsun diye. Listemdeki araçlardan biri de lancer ama bana geniş bagaj lazım. Tüp mümkünse simit olmalı. Hb olan çok az piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Eylül 2015; 21:38:44 >
  • yaakops2 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bi önceki aracım 2004 boraydı 165 binde baskı balata değişmişti üzerinden çıkan orjinaliydi. 32 bin yada 42 bin çok erken değil mi?

• Benim debriyaj da sert ama bi değişim gerekmediği söylendi. Ayrıca baskı Balata ile debriyaj sertliği ayni konular değil. baskı Balata en az 100000 gitmesi lazım kullanım önemli tabi. Bana acil z rot lazım nereden temin edilebilir?

• Debriyaj balatasının setliğini ömrünün azalmaya başlaması olarak yorumladı usta. Tabi kullanıcı durumu ve kullanılan yerler çok önemli. İyi baktırıp karar vermek lazım anlaşılan 30-40 bin değişim için erken olabilir dediğiniz gibi

• Arkadaşkar bana yan ayna sinyal flaşörü lazım. Tüm araçlarda bu yan ayna sinyal flaşörü var bir kaç lancer da gördüm çok güzel duruyor. Sinyali bulursam taktırması kolay yurt dışındaki sitelerde var var uzun iş yurt içinde uygun fiyatlı bulmaya çalışıyorum önerilerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaakops2 -- 6 Eylül 2015; 13:26:45 >
  • 2004 Model Mitsubishi Lancer ile aranızdayım
  • yaakops2 Y kullanıcısına yanıt
    Bi[simage]r fikri olan yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Aranızda hb lancer kullanan var mı? Sedanın bagajını gördüm bana küçük gibi geldi. Acaba hb olanın nasıl ki? Yılbaşından sonra nasipse araç alacağım şimdiden başladık en azından tercihimiz belli olsun diye. Listemdeki araçlardan biri de lancer ama bana geniş bagaj lazım. Tüp mümkünse simit olmalı. Hb olan çok az piyasada.

Hb değil sportback yani station olup boyu sedana göre daha uzundur.
  • quote:

son makyajla geldi o. aynanın değişmesi gerekmektedir.

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar eğer Mitsubishi Club Turkey'e gelirlerse soru ve sorunlarını orada daha çabuk cevap bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

son makyajla geldi o. aynanın değişmesi gerekmektedir.

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar eğer Mitsubishi Club Turkey'e gelirlerse soru ve sorunlarını orada daha çabuk cevap bulabilir.

Bir yanlışlık olmalı aynanın tamamen değişmesi gerekmiyor diye biliyorum. Daha önce taktırmış bir arkadaş sadece parçacıdan ayna dış kapağını yani flaşörü ve kablolarını almış ve elektrikci usta biraz uğraşarak takmış. Parçacıda kalmadığı için bulamıyorum İstanbulda. Hatta takan ustaylada konuştum bulabilirsen biraz uzun sürüyor ama takarız dedi.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Selam.
    Dün NGK buji taktım.uzerindeki bosch iridium idi.
    200 tl istedi satıcı! Şaşırdım doğrusu.50~60 tl demesini beklerken...
    Ama sıradan bujiler yaklaşık 30 bin giderken bu 100.000 km gidiyor,ki dogrudur araç 196 bin km de.
    Demek 2.kez buji değişimi zamani tam da söylendiği gibi.
    Yalnız burası çok önemli ;
    MOTORUN SESİ INANILMAZ DEĞİŞTİ!
    KALKIŞTA HOMURTUSU HARİKA :)
    130.BİN km de almıştım,o zamanlar öyle çıkardı motor sesi.demek bujiler ömrünü tamamlamaya yakın ses değişiyor!

• Arkadaşlar 2010 1.5 AT.lancer hız sabitleme (cc) takılması mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompera -- 15 Eylül 2015; 18:16:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

Ankarada herşey dahil 750 TL takan ida oto var ama uzak ben istanbuldayım. Ayrıca gizli özellikleride araca tanıtıyorlar

İstanbul da yok mu hız sabitleyici takan yer?

• Yoktur

• 2009 invite var. Aux yazıyor iphone ile bluetoothtan telefonla konuşabiliyorum fakat müzik dinleyemiyorum. Sesi hoparlörler vermiyor. Nedir nedendir? çözümü var mıdır? Teşekkürler
  • Bluetooth tan hepsi nedense müzik dinlettirmiyor. Aux için aux kablosu satın alıp kulaklık girişine takmanız lazım.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.