Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.964
Cevap
40
Favori
518.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Ekim 2015 tarihinde 2000 TL kaparo vererek 15-30 Ocak 2016'da peşin ödeme karşılığı teslim alacağım 2015 model titanyum gri 1.6 Invite MT aracımın fiyatının sabitlenmesi için anlaştım.
    65520 TL olan liste fiyatını pazarlıkla %2.3 indirimle sabitledik. Teslim tarihine kadar resmi liste fiyatı üzerinden ola ki indirim olursa, anlaştığım fiyat üzerinden de aynı tutarda indirim olacak.
    Ayrıca yerel ikinci el oto galericilerinin 20000TL verdiği ikinci el aracımı da 22000TL'ye alıyorlar.
    Bunlara ilave olarak; 3D kauçuk paspas, bagaj havuzu, küllük, kaput altı koruma, trafik seti, anahtarlık ve ilk yardım çantası hediye edilecek.
    Anlaştığımız ve ön sözleşme yaptığımız araçta fabrikasyon montajlı orijinal 6.2'' 800x480 ekranlı Blaupunkt San Diego 530 Navigasyon ve yan aynalarda sinyal lambaları var (bunlar geçen ay baktığımda yoktu).
    Sözleşme pazarlığında önemsemediğim arka park sensörü ile takılı bulunan navigasyon tarafından desteklenen geri görüş kamerasını ise monte etmelerini ve maliyetini ayrıca karşılayacağımı söyledim.
    Şimdi ikinci el aracımı teslim edeceğim ve kalan nakiti de ödeyerek sıfır Lancer'i teslim alacağım Ocak ayını bekliyorum.
    Bu arada anlaştığım bayii Balıkesir Temsa'ya (Ufuk Bey) gösterdikleri her türlü anlayış ve kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum.
    Şimdi ise hala vakit varken acaba biraz daha fark ödeyerek otomatiğini mi alsam diye araştırma yapıyorum. İşte bu sebeple değerli forum mensuplarının otomatik vites hakkındaki görüşlerine müracaat etmeyi uygun buldum. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sencer71 -- 5 Kasım 2015; 2:54:45 >

• Otomatik vites i 4 ileri olduğunu arıza yapmadığı ama konfor hız ve yakıtta memnun kalınmadığı ayrıca MCT mitsubisbi clubturkey ysitesinde ayrıntılara ulaşabilirsiniz burası pek aktif degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencer71

31 Ekim 2015 tarihinde 2000 TL kaparo vererek 15-30 Ocak 2016'da peşin ödeme karşılığı teslim alacağım 2015 model titanyum gri 1.6 Invite MT aracımın fiyatının sabitlenmesi için anlaştım.
    65520 TL olan liste fiyatını pazarlıkla %2.3 indirimle sabitledik. Teslim tarihine kadar resmi liste fiyatı üzerinden ola ki indirim olursa, anlaştığım fiyat üzerinden de aynı tutarda indirim olacak.
    Ayrıca yerel ikinci el oto galericilerinin 20000TL verdiği ikinci el aracımı da 22000TL'ye alıyorlar.
    Bunlara ilave olarak; 3D kauçuk paspas, bagaj havuzu, küllük, kaput altı koruma, trafik seti, anahtarlık ve ilk yardım çantası hediye edilecek.
    Anlaştığımız ve ön sözleşme yaptığımız araçta fabrikasyon montajlı orijinal 6.2'' 800x480 ekranlı Blaupunkt San Diego 530 Navigasyon ve yan aynalarda sinyal lambaları var (bunlar geçen ay baktığımda yoktu).
    Sözleşme pazarlığında önemsemediğim arka park sensörü ile takılı bulunan navigasyon tarafından desteklenen geri görüş kamerasını ise monte etmelerini ve maliyetini ayrıca karşılayacağımı söyledim.
    Şimdi ikinci el aracımı teslim edeceğim ve kalan nakiti de ödeyerek sıfır Lancer'i teslim alacağım Ocak ayını bekliyorum.
    Bu arada anlaştığım bayii Balıkesir Temsa'ya (Ufuk Bey) gösterdikleri her türlü anlayış ve kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum.
    Şimdi ise hala vakit varken acaba biraz daha fark ödeyerek otomatiğini mi alsam diye araştırma yapıyorum. İşte bu sebeple değerli forum mensuplarının otomatik vites hakkındaki görüşlerine müracaat etmeyi uygun buldum. Saygılarımla.

Hayirli olsun Ufuk beye selam soyleyin ayni zaman servis kisminda mesut bey var ona da selam soyleyin. Mitsubishi Club Turkey deyin anlarlar :)

• Slm arkadaslar lancer sahibi degilim fakat 35 bin butcem var lancer almak istiyorum kanim kaynadi resmen arabaya.. Bu fiyatlara temiz lancer bulabilirmiyiz. Birde alırken nelere dikkat etmek lazim.. Yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

31 Ekim 2015 tarihinde 2000 TL kaparo vererek 15-30 Ocak 2016'da peşin ödeme karşılığı teslim alacağım 2015 model titanyum gri 1.6 Invite MT aracımın fiyatının sabitlenmesi için anlaştım.

Aracınız çok güzel olmuş, geldiğinde ayrıntılı fotoğraflar bekleriz, şimdiden hayırlı olsun. Gerçekten aracın tasarımına her baktığınızda hayran oluyorsunuz, sanıyorum bu yüzden 7 yıldır güncel kasa. Sizinkinde ise güzel ayrıntılar var.

Ben aracın kontrolünün tamamen bende olmasını sevdiğimden fiyatlar aynı bile olsa manuel diyorum. Ama otomatiğin de rahatlığı var, karar sizin.

• Cevap ve yorumlarından dolayı adres63, _opeth ve bilgi@sayar'a teşekkürler. Ufuk Bey'e ilk fırsatta üzerimdeki selamı aktaracağım. Manuel vitese alışkın olmama rağmen yine de küçük bir araştırmaya/sorgulamaya değerdi otomatik vites konusu ve sanırım o defteri kapattım. Donanımhaber'de bulunan Mitsubishi ve tüm alt başlıklarını ve aynı şekilde MCT'yi de teferruatlı inceledim, gerçi son iki aydır yabancı site ve forumlar dahil incelemediğim/izlemediğim yorum ve test kalmadı sayılır. Hal böyleyken artık tamam diyorum. Saygılarımla.
  • Bunlarda resimler,

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• quote:

Araciniz hayirli olsun 22000, tl ye verdiginiz arac nedir acaba arabaniz temizse forumdan bir arkadasa yarayabilir araciniz

• yaakops2 Y kullanıcısına yanıt
    2013 lancer teyipteki saat ayarı nasıl yapılıyor. tşkler
  • bmwz3 kullanıcısına yanıt
    menüde ayarların içine girilip yapılıyordur.
  • Beyler selam

2013 otomatik Lancer ın piyasası nedir

1 Parça Boyalı 1 Parça degısen var km 27.000

Biraz acil Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 9 Ocak 2016; 14:34:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz, boyasız olsa 60 ederdi ama boyaya göre ve nasıl kullanıldığına göre değeri değişir.
  • 45000 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaakops2

quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

Ankarada herşey dahil 750 TL takan ida oto var ama uzak ben istanbuldayım. Ayrıca gizli özellikleride araca tanıtıyorlar

İstanbul da yok mu hız sabitleyici takan yer?

Varsa çıksın ortaya :)

Hala yok a anlasilan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

Ankarada herşey dahil 750 TL takan ida oto var ama uzak ben istanbuldayım. Ayrıca gizli özellikleride araca tanıtıyorlar

İstanbul da yok mu hız sabitleyici takan yer?

Varsa çıksın ortaya :)

Hala yok a anlasilan

olunca söylerim :)

• Hız sabitleyici için verilecek max rakam 500 tl dir. Üstünü istemek dolandırıcılık bence

• Arkadaşlar lancer 1.6 invite düşünüyorum 2011 üstü. Önerebileceğiniz ilanlar var mı?

• bulduğunuz ilanlara göre gidebiliriz
  • 274331272 numaralı ilan var aklımda fiyatı uygun görünüyor ama kilometre yüksek.

276544623 numaralı ilan da hoşuma gidiyor ama mesafe uzak ve fiyat yüksek geliyor

Siz ne dersiniz.

• 279527688 ilanı uygun görünüyor. İki kapı değişik.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.