Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.964
Cevap
40
Favori
518.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi lancer tatmin eder, (ses yalıtımı ve konfor arıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

Orijinalden alıntı: yaakops2

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar.

Ankara Şeref Oto' da Lancer' a cruise control takılabilmektedir. Fiyat olarak 1000 lira + KDV.

Bunun dışında Ankara' da multimedya cihazını kendim aldığım takdirde montaj ve double dine uygun şekilde konsol parçasını bulabileceğim yer var mıdır?

Ankarada herşey dahil 750 TL takan ida oto var ama uzak ben istanbuldayım. Ayrıca gizli özellikleride araca tanıtıyorlar

İstanbul da yok mu hız sabitleyici takan yer?

Varsa çıksın ortaya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lancer ; Sportback , 1.6 , Otomatik ve Sanroof lu modelini hiç görmedim. Çok merak ediyorum gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Bi[simage]r fikri olan yok mu

son makyajla geldi o. aynanın değişmesi gerekmektedir.

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar eğer Mitsubishi Club Turkey'e gelirlerse soru ve sorunlarını orada daha çabuk cevap bulabilir.

Bir yanlışlık olmalı aynanın tamamen değişmesi gerekmiyor diye biliyorum. Daha önce taktırmış bir arkadaş sadece parçacıdan ayna dış kapağını yani flaşörü ve kablolarını almış ve elektrikci usta biraz uğraşarak takmış. Parçacıda kalmadığı için bulamıyorum İstanbulda. Hatta takan ustaylada konuştum bulabilirsen biraz uzun sürüyor ama takarız dedi.

Resimleri yükledim. Gerçekten çok güzel görünüyor. Ama bu parçayı bulamıyorum İstanbulda. Bu arkadaş 2 sene önce bulmuştu.

• Lancer yan ayna resimleri hata verdi tekrar yükledim bu sefer olır inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

1,5 instyle 110 hp cotldan sonra,
    hangi lancer tatmin eder, (ses yalıtımı ve konfor arıyorum)

1.6 invite yeterlidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lancer ; Sportback , 1.6 , Otomatik ve Sanroof lu modelini hiç görmedim. Çok merak ediyorum gerçekten.

Otomatik haricinde hepsi olan sportbackler var ama otomatik hiç olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lancer yan ayna resimleri hata verdi tekrar yükledim bu sefer olır inşallah

Yüklediğim resimler hata veriyor neden olabilir.

• Arkadaslar merhaba lancer 1.6 invite var bende de.ne gibi gizli ozellikleri var acaba bilgi verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonhan7945

Arkadaslar merhaba lancer 1.6 invite var bende de.ne gibi gizli ozellikleri var acaba bilgi verir misiniz?

You*tu*be da iba otomotiv videolarını izleyebilirsin. Otomatik kapı kilitleme yazabilirsin mesela .Araç 20 km hıza ulaşınca kapılar otomatik kitleniyor mesela. 1 yaş üstü bebeğiniz varsa çok lazım bu özellik bence kapıları yanlışıkla açamaz sürürken çok tehlikeli olabilir.Benim başıma geldi.
  • Bende de çocuk var hemde iki tane kapı et kalınlığının olduğu yere lock yaptınız mi dahada acamaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Bende de çocuk var hemde iki tane kapı et kalınlığının olduğu yere lock yaptınız mi dahada acamaz :)

Tabi ki öyle kapanır :) ama unutursak büyük risk adamlar yapmış konfor için otomatik kapama özelliği. 110 km hızla giderken unutmuşsunuz ve bşr anda kapı açılıyor düşünmesi bile tehlikeli
  • Lancer 2016 için makyajlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1646

1.8 intense neredeyse 10 bin ytl düşmüş...

Vay be 10.000 indirim

Bi daha böyle bişey olur mu acaba
  • Beyler Benzini opetten aliyorum
    Dün gece saat 12e kadar araçi kullandiktan sonra
    sabah 9 gibi arabaya bindim otomatik vites P konumunda El fireni cekik
    caliştirmaya caliştim calişmadi frene basip caliştirmaya caliştim calişmadi
    boşa aldim az ileri gittim caliştirdim calişmadi
    araci tam yarim kontak acip P konumunda iken işiklar sondükten sonra frene basiyorum Şanzimandan tak diye ses geliyor basiyorum cekiyorum freni pompaladikca tak tak tak diye ses geliyo
    ayrica araci yarim kontak acip bekledikten 10 sn sonra Peridiotic İnspection diye bir uyari veriyor araç marş almiyor çalişmiyor
    ne yapmam gerekiyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Beyler Benzini opetten aliyorum
    araci tam yarim kontak acip P konumunda iken işiklar sondükten sonra frene basiyorum Şanzimandan tak diye ses geliyor basiyorum cekiyorum freni pompaladikca tak tak tak diye ses geliyo
    ayrica araci yarim kontak acip bekledikten 10 sn sonra Peridiotic İnspection diye bir uyari veriyor araç marş almiyor çalişmiyor
    ne yapmam gerekiyr

Periodic inspection dedigi periyodik bakmin geldigini soyluyor.

Muhtemelen aku mars basamayacak kadar bitmis durumda oldugundan mars almiyor. Mars motorundan ses geliyor degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Beyler Benzini opetten aliyorum
    ne yapmam gerekiyr

Periodic inspection dedigi periyodik bakmin geldigini soyluyor.

Muhtemelen aku mars basamayacak kadar bitmis durumda oldugundan mars almiyor. Mars motorundan ses geliyor degil mi?

Sorunu cozdum immobilizer cipi dusmus anahtardan

• Arkadaşlar merhaba, ben de aile kullanımı için lancer düşünüyorum otomatik seçimden sonra inşallah.. ? Acaba neler onerirsiniz, nelere dikkat etmeliyim ? Alırken bakmam, kontrol etmem gereken şeyler nedir, konforu nasildir uzun yolda vs ? Otomatigi nasıl sorunlu mu acaba ? Ve son olarak satmak istesek ne kadar sure zarfında satabiliriz... Biliyotum cok sordum ama Cevap veren herkese tesekurler şimdiden. Hayırlı akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 27 Ekim 2015; 22:08:59 >
  • Alırken servise gotur baktir zaten motoru düz atmosferik motor arızalanması çok düşük bi ihtimal. Otomatik 4ileri eski tip arıza çıkarmayan viteslidir.1.8 motorlu alicaksan temizini bulursan hiç düşünme.konfor yol sesi alır. Normal viteslide 4.vitesse 180de gaz kesiyor.bagajı küçük ici epey bi geniştir

• Arkadaslar yakin zamanda araniza katilmayi dusunuyorum ama bazi sorularimda var.

Arabayi alirsam(1.5 otomatik) bodykit vs. bayagi oynayacagim cok hevesim var.

Bodykit vs isi icin nerede yaptiracagimi biliyorum zaten herkes ayni yeri tavsiye ediyor gayette guzel oluyormus o is tamam. Mesela led far takmak istiyorum ayriyetten su alttakiler gibi

Mesela boyle farlari nerde yaptirabilirim?

Jant almak istiyorum ne onerirsiniz 1.8 likteki jantlarimi bulup takmaliyim? Yoksa evo x jantlarindan bulupmu takmaliyim?

1.8 lerde rockford ses sistemi var guzel abarti olmayacak sekilde bir ses sistemi yapmak istiyorum herhangi bir tavsiyeniz varmi? Su su marka olsun veya bende yaptirdim bundan var vs gibisinden?

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.