Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet dediklerinize katiliyorum. 155.000 TL gibi fiyatlara artik hiç cazibesi kalmadı. onun disinda ben de begenmistim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik, 1.0 turbo olanların hepsı otomatık ve arka on dısk frenlı. Gecısler gayet guzel, 1-2 arasında az bıraz hıssedılıyor ama ust vıteslerde hıssedılmıyor. Cıft kavrama oldugu ıcın dusuk hızlarda hıssedılmesı normal ama gecısler kesınlıkle cok hızlı ve kararında. 3 tane surus modu var modlara gore vıtes devırlerı de degısıyor, aracın yol tutusu hızlanması vs cok tatmın edıcı. Ic dızaynı ve donanım olarak bence dıger b segmentlerınden bır adım onde. Sımdıye kadar 2 arkadasım denedı ıkısı de cok begendı aracı almayı dusunuyorlar.

Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    Zaten Spacestar dan inip, Rioya gecince premium bir araca biniyormuşum hissi yaşadim.

Beni tek korkutan Hyundai-Kia grubunun çok yakan sanzumanlariydi ama turbo motorla birlesince o sorunun da ortadan kalktigini göruyorum. Keşke test sürüşü yapsaymisim :)

• Anlattiginiz gibiyse test sürüşlük de bir durum yok. Dayaniklilik acisindan nasil acaba DCT sanzuman

Aynı sanzıman ceedlerde de var ve bı akrabamızdakı suan 75 bınde yenı yenı tıtremeye basladı, 30 bınde kavrama degısen leonları dusunursek cok normal. Ayrıca kıa ozellıkle garantı acısından cok guven verıyor bana, gecen baska bır konuda yazmıstım ıyı kı corsa bulamayıp rıo almısım.

Aldın mı sen araç hocam?

20 gün önce sorup halen almadıysan iki kere zam yemiştir de...

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Almadım, zamların hızına yetişemiyorum. Bu gidişle de zor alırım :)

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlük muhtemelen kullanimla da alakali olabilir. Ama DCT lerin sağlam olduğunu söylüyor çoğu kişi

• i20'nin 1.0 DCTsini 3 gün test etmistim, performansı harikaydı. 7.viteste 4000 devirde 190la gidiyordu.
    Rio'nun 20 beygir eksiği var ama o da muhtemelen güzel yuruyordur.

Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 14 Ağustos 2020; 20:7:45 >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Sport mod ıle cıdden guzel yuruyor ve hos bır motor sesı var.

• Eğer biniciyseniz Space Star çok mantıklı bir araç.Ben A segmenti diye biliyordum ama B segmentiymiş. Alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

140 bin TL'lik fiyatı aşırı uçuk!
    ayrıca bizim gibi bir ülke için az satılan bir markadan araba almak çok büyük bir risk! hem ikinci el satışında hemde parça temininde çok büyük sıkıntılar oluyor.
    zamanında sürüye uymamak için lancer almıştım, parça temininde çok büyük sıkıntılar çektim. arabayla en son kaza yaptığımda, hasarlı Japon arabası alıp satan sanayiciler bile benin arabayı Japon saymadı! zaten sanayinin çoğu Fransız ve İtalyancı oluyor.

velhasıl, şimdiki aklım olsaydı Renault, Fiat, Toyota veya Honda alırdım.
    lancer'ın istanbul'da her parçası var. haa fiyat biraz yüksek oluyor ama var yani yok diyen sallıyor.

• 2006 model lancer sahibiyiz araç 107 bin km de şuan 14,5 yıldır bizde araç daha 1 kez bozulmadı yada sorun çıkartmadı yagını suyunu bakımını zamanı gelince yaptırıyoruz ömürlük gibi kullanılıyor çok yogun kullanıyoruz çok yol yapıyoruz diyemem tabiki ama sorunsuzluk sıkıntı çıkartmama anlamında mitsubishi ve atmosferik benzinli japon motorları iyidir lpg falan takdırmadık takdırmayıda düşünmüyoruz benzer bir kullanım senaryosu düşünüyor iseniz öneririm alın uzun süre binin kullanın bakalım önümüzdeki sene değiştirelim artık diyorum ben bizimkiler o kadar benimsemişki değiştirmek istemiyor :)) spacestar nezlinde konuşmak gerekirse hyundai i10 i20 , clio vs alacağıma space star alır kullanırım bende şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknl35

Eğer biniciyseniz Space Star çok mantıklı bir araç.Ben A segmenti diye biliyordum ama B segmentiymiş. Alınır.
    Araç o kadar eski teknoloji ürünü ki, artık gunumuz A segmentileri kadar. 2012de üretilen bir aracın sadece farını tamponunu değiştirirsen rakiplerinle başa çıkamazsın.
    B segmenti artık büyüdü, Spacestar küçük kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 14 Eylül 2020; 9:56:57 >
  • konu ölmüş canlansın bakalim, araç fiyatları malum çok yükseldi ve bu araç fiyat performans ürünü gibi duruyor.

• Yeni aldım alma sebeplerim;

-İkinci araç olacak

-Sehir içi kullanılacak

-Mümemmel dönüş yarıçapı

-CVT şanzuman

-Çok küçük sürtünme katsayısı

-Hafif ama rijit şase

-6 hava yastığı

-Çok az yakıt (Ortalama 4.9) tüketen benzinli atmosferik motor

-Bakım aralığı 20 bin km

-5 yıl garanti

-Otomatik dijital klima

-Hız sabitleme

-Apple carPlay/AnroidAuto Desteği

-Nispeten geniş arka yaşam alanı

Bu amaçla kullanılacak bu fiyata başka araç yok.

Eksikleri de var tabi ancak benim amacıma tam uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Yeni aldım alma sebeplerim;

-İkinci araç olacak

-Sehir içi kullanılacak

-Mümemmel dönüş yarıçapı

-CVT şanzuman

-Çok küçük sürtünme katsayısı

-Hafif ama rijit şase

-6 hava yastığı

-Çok az yakıt (Ortalama 4.9) tüketen benzinli atmosferik motor

-Bakım aralığı 20 bin km

-5 yıl garanti

-Otomatik dijital klima

-Hız sabitleme

-Apple carPlay/AnroidAuto Desteği

-Nispeten geniş arka yaşam alanı

Bu amaçla kullanılacak bu fiyata başka araç yok.

Eksikleri de var tabi ancak benim amacıma tam uygun.

Başka araç yok da neden bu segmentte en çok satılan araç Kia Picanto ?

• İsteyen istediğini alır dostum satış rakamı bir malın iyi olduğunu ispatlamaz. Tercih meselesi kia alabilirsin. Konu space star.

• zzoorroo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaç model kaç binde nekadara geldi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç,beş ay önce benimde adaylarından biriydi fakat bagaj hacmi,iç hacim ferahlığı ve servis yaygınlığı sebeplerinden Kia Rio tercih ettim,memnunum.
    Fakat space star, piyasada gözden kacan güzel bir araç parasını hak ediyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.