< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 22 Temmuz 2020; 23:13:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 22 Temmuz 2020; 23:13:34 > |
140 bin TL'lik fiyatı aşırı uçuk!
ayrıca bizim gibi bir ülke için az satılan bir markadan araba almak çok büyük bir risk! hem ikinci el satışında hemde parça temininde çok büyük sıkıntılar oluyor. zamanında sürüye uymamak için lancer almıştım, parça temininde çok büyük sıkıntılar çektim. arabayla en son kaza yaptığımda, hasarlı Japon arabası alıp satan sanayiciler bile benin arabayı Japon saymadı! zaten sanayinin çoğu Fransız ve İtalyancı oluyor. velhasıl, şimdiki aklım olsaydı Renault, Fiat, Toyota veya Honda alırdım. |
Hocam siz seçiminizi çoktan yapmışsınız zaten. Hayırlı olsun.
|
Uzun süreli kullanıcısı değilseniz ve garantisi bitmeye yakın, 2 hava yastığı, yağ yakan motoru ve patlamak üzere olan şanzımanı ile başkasına 50.000 TL üstüne çakayim derdindeyseniz , muhtemelen beklediğiniz kadar prim yapmayacak ve satarken görece olarak bir tık daha yavaş olacaktır.
Binici iseniz, donanımlı ve uzun ömürlü fazla sürprize yüksek ihtimalle yer vermeyecek bir araç bakıyorsanız aradığınız yerdesiniz. |
Space Star dedin ve şimdi o gelecek
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Temmuz 2020; 21:27:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|