Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IG

Mitsubishi'den uzak durum arkadaşlar. Bunlar Japonya'nın Fiat'ıdır. Ucuz üretim.

Fiat alın daha iyi, ustası bol parçası bol. Ucuz araba alacaksın ülkende yaygın olan ucuz arabayı al.
    Mutsubishi mi japonyanin fiati?

Japonyada akliniza gelecek herseyin ilkini mitsubishi uretmistir, son yıllardaki durumunu genele yormaniz mantiksiz.

Evoyu, eclipse i, 3000gt yi pajeroyu, uretmis bir marka, ne hondadan ne toyotadabln eksigi yoktur hicbir konuda su son 10 senedir bocalamada orasi dogru.

Yoksa toyotanin sahibi kisa sortla gezerken mitsubishi araba uretiyordu ucak gemi uretiyordu.

Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayında 95bine alacaktım, mavi renk kalmadığı ve küçük olduğu için vazgeçmiştim. 140bin gerçekten üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Japonyada akliniza gelecek herseyin ilkini mitsubishi uretmistir, son yıllardaki durumunu genele yormaniz mantiksiz.

Evoyu, eclipse i, 3000gt yi pajeroyu, uretmis bir marka, ne hondadan ne toyotadabln eksigi yoktur hicbir konuda su son 10 senedir bocalamada orasi dogru.

Yoksa toyotanin sahibi kisa sortla gezerken mitsubishi araba uretiyordu ucak gemi uretiyordu.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    Bu da gariban tesellisin dibi olmuş.

Otomotiv Mitsubishi'nin ana alanı değil zaten, hi bir iddaları yok, gidip 80'lerle kıyasalayacka halimiz yok, yıl olmuş 2020. Son yıllarda üretilen bütün mitsubishiler çöp ötesi çöp, arkadaş fiat kıyaslaması ile az söylemiş bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    hocam bunlar türkiye (ya da dünyada) 3000gt, evo gibi araba mı satıyorlar artık. onlar mitsubishin'nin eski güzel arabaları, 90'lılarda güzel araba çıkarttılar şimdi 10 bin dolarlık mirage satıyorlar. 10 bin dolarlık mirage'ı bize 140 bin liraya satıyorlar.

nissan'da aynı hikaye. bir ara r32 skyline, 340z, maxima, gibi efsane araçlar satan araba artık reno'dan çakma jukeları qashqaileri satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Hocam zaten boşver o arabaları picanto ve i10 afedersin ama kıç kadar arablar. Tamam spacestar da büyük araba değil ama picanto veya i10 önermek nedir.

Alıntıları Göster
    Bu yorum dolaylı olarak beni işaret ediyor. Çünkü Picanto'yu ben önerdim.

Hocam A sınıfı araçların üretiliş amacı uçup kaçması veya 0-100ü 5 saniye olması değil. O zaman otomobil segmentleri B'den başlasın. Ha gönül isterdi bu göd kadar 800-900 kiloluk araçlara bir CRDI ünite konulsun. Amaç şehiriçinde tın tın gitmek kolay park etmek. Konu sahibi de evden okula okuldan eve gitmek için istiyor. Parça temini konusunda belki bir Renault Fiat değil ama Mitsubishi kadar da kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Bu yorum dolaylı olarak beni işaret ediyor. Çünkü Picanto'yu ben önerdim.

Hocam A sınıfı araçların üretiliş amacı uçup kaçması veya 0-100ü 5 saniye olması değil. O zaman otomobil segmentleri B'den başlasın. Ha gönül isterdi bu göd kadar 800-900 kiloluk araçlara bir CRDI ünite konulsun. Amaç şehiriçinde tın tın gitmek kolay park etmek. Konu sahibi de evden okula okuldan eve gitmek için istiyor. Parça temini konusunda belki bir Renault Fiat değil ama Mitsubishi kadar da kötü değil.

Alıntıları Göster
    Hocam B segment araba düşünen birine A segment önermek bana mantıklı gelmiyor (A segment olarak önerdiğiniz araba kalite olarak daha iyi olsa bile. Her ne kadar spacestar da günümüz B segmentlerine göre küçük olsa da picanto ve i10 dan büyük). Yoksa A segment kötüdür demiyorum tamamen ihtiyaca ve bütçeye bağlı bir durum. Ayrıca fiyat itibariyle bu arkadaş Picanto yerine Rio da alabiliyor ki bence rio spacestardan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 25 Temmuz 2020; 18:37:25 >

• Fiyatlara bakmadım ama eğer bütçe Rio'ya yetiyorsa dediğiniz gibi B segment Rio daha iyi.
  • Arkadaslar merhaba. Kusura bakmayin geç dönüt yapiyorum. Arabayi gittim bayide inceledim. Ne yazik ki test sürüş araç ellerinde yoktu. Benim ayrilacagim gun gelecekti yetisemedim test sürüşüne.

Öncelikle araç full paket olmasina rağmen bagaj pandizot, kol dayama gibi özellikler yok. Hadi kol dayamayi anladim da, bagaj pandizot neden yok.

Araç dıştan fena durmuyor. Özellikle ön kisım dikkat çekici. İç tasarimı canli inceleyince geri kaldigini daha iyi anladim fakat genişlik konusunda sorun yok. Cidden ferah sayilabilecek bir araç. Görüş açılari da fena değildi.

Fakat sanki o fiyati hak etmiyor gibime geldi. Yani ne bilim canlı görünce o paraya değmez diye düşündüm. 90-100 bin TL max ederi var ama ne yazik ki piyasada her araç ederinin çok çok üstünde.

137.500 e birakabilirdi bayi. Biraz daha zorlansa 135e de alinabilirdi.
    Neyse memlekete döndüm karar vereyim dedim. 3 gün sonra tekrar fiyatina bakinca inceledigim aracin 154.500 e ciktigini gördüm :) Zaten kararsizdim kesinlikle almamaya karar verdim.

Sonuç bundan ibaret :) cevap yazan, düşüncelerini belirten siz forumdaşlarima çok tesekkur ederim.

@lojistisyen
    @suatcagdas
    @MaDMaxiBo
    @Lenovo Elentra
    @Storm Raider
    @erkander
    @Seyrim
    @kaju waffle
    @gs09gs09
    @redmaner
    @masterap
    @sorrento
    @tefenili
    @Haketmedim
    @IG
    @FourierSeries
    @kebimeva
    @Miu
    @garin
    @tasshelhoff
    @Wirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 13 Ağustos 2020; 3:25:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz

• Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz

• Kararınız isabetli olmuş. 154bin gibi bir para bu araca bağlanmaz.

• 150 ye çıkmışsa her türlü rio alınır. 1.0T 100ps motorla otomatik vites araç var o fiyata Kiada aynı zamanda iç mekan yaklaşık 7-8 yıl daha güncel tasarımda 150 vermek cidden saçma olurmuş. Bence siz bir rioyu düşünün bayide gidin varsa alıp geçin düşününce zarar ediyorsunuz gördüğünüz üzere herhangi bir aracı alsaydınız en azından fiyatı sabitlemiş olsanız ağustos zamlarından kurtulmuş olurdunuz.

Kurlar böyle giderse Eylülde net zam var. 17 gün içinde ya araç alın ya fiyatı sabitleyip anahtar bekleyin yada almayıp yatırım yapın derim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Suan bayilerdeki Rio makyajli versiyon mu. Rionun dct sanzumani nasil acaba. Vites gecisleri falan. Teknik verisi nasil

Aslinda Mitsubishiden once C3 dusunuyordum o da makyajlandi. Makyajli modeli pahali gelir gibi. Zaten mitsubishi ve kia bayileri yanyanaydi. Mitsudan cikip Kiaya ugradim. Rionun icine de oturdum. Space stara gore cok daha yeni nesil. Motor sanzuman uyumu nasil. Niyeyse kia hyundai bunlarin otomatigi cok yakiyormus hissi var :))

• 1 ay önce mitsubishi bayiinde 137 bine veriyorlardi. Araba baya dolu her şey var. Önü çok güzel olmuş. Yalnız bagajdan dolayı vazgeçtik. Bagajı çok küçük. Onun yerine 150 ye clio aldık.Space starın İkinci eli çok zayıf hala bayide duruyor satılmadı.5 yıl garanti olması çok büyük avantaj... Şehir içinde bagaj sorunu olmasa tam binilecek araba. Japon sonuçta.

• ismail76 kullanıcısına yanıt
    Dct çift kavrama seri ve tüketim olarak manuel araçlarla genelde aynı veya yakın olur. Yani şanzıman performansı törpüleyip fazla yakmasına neden olmaz.

Makyajlı rioların gelmiş olması lazım. 8 inch multimedya ekran , standart led farlar vs varsa makyajlıdır baktığınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğru karar hocam

Kağıt üstünde yine bi nebze makul duruyor ama arabayı canlı görüp bir de kullanınca gerçek ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Ağustos 2020; 12:34:12 >
    Makyajlı kasa 1.0 rıo sahıbıyım. Sımdıye dek kullandıgım en genıs ve tok hıssettıren b segmentı arac bu. Vıtes motor uyumu sahane, yogun ıstanbul trafıgınde 7.0 yaktı kı arac daha 80 km de zamanla dusecektır. Bendekı prestıge donanım ama en baz donanımda bıle tum guvenlık ekıpmanları standart.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aynen canlı canlı görünce o paraya pek değmeyecegini dusundum. Yine muadillerine göre nispeten ucuzdu ama bu son zamdan sonra hic bir şekilde almanın mantigi kalmadi

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    Sizin ki otomatik mi, vites gecisleri nasil

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Ozaman makyajliydi baktiklarim. Keske bi test etseydim. Aklimda hiç olmayan bir modeldi. Acaba makyajli C3 ü beklemeye deger mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.