Şimdi Ara

[b]Yeni Mobil Kart Oyunum (Play Store)[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum. Yeni bitirdiğim mobil "Papaz Kaçtı" oyunumu Play Store'a yükledim. Oyun hem multiplayer hem singleplayer oynanabiliyor. İndirip destek olan veya düşüncelerini söyleyen herkese şimdiden çok teşekkürler.

play.google.com
    Old Maid - FREE Card Game - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dertsizvebugsiz.oldmaidcardgame

[b]Yeni Mobil Kart Oyunum (Play Store)[/b][b]Yeni Mobil Kart Oyunum (Play Store)[/b][b]Yeni Mobil Kart Oyunum (Play Store)[/b][b]Yeni Mobil Kart Oyunum (Play Store)[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertsizz -- 3 Haziran 2020; 3:47:0 >

• güzelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu çocukken sokakta arkadaşlarla falan oynarken eğlenirdik de böyle şimdi telefondan oynayınca hiçbir zevk alamadım. Sizle alakalı değil de, seçtiğiniz oyun türü ile alakalı biraz. Çünkü zaten her şeyi oyun kendisi yapıyor, eldeki kartları karıştırmak falan... Siz sadece 3-5 saniyede bir yandaki adamın elinden rastgele kart seçiyorsunuz. Bir plan, strateji falan yok. Zar atmak gibi düz bir oyun. Oyunun bir albenisi yok. Eskiden sokakta gerçek kartlarla oynarken böyle elimizi arkaya götürüp kartlarımızı karıştırırdık falan arkadaşlarımız arasında bir heyecanı falan olurdu aklıma o günler geldi.

Bunun dışında tasarım ve arayüz hoşuma gitti.

Ufak bir şey daha soracağım multiplayerını ne ile kodladınız? Photon, Mirror veya socket falan mı?
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biraz idle oyunlara benzedi haklısınız

Multiplayer'ı için Photon kullandım, kullanıcıların puan ve isimlerinin saklanması için de Firebase Realtime kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.