Şimdi Ara

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
21.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Meşhur abinin plakalığı da ilginçmiş

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!!

yakışır bize tabi heryer TRABZON :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Bendede var.

TS Club'ta 5'er liradan 2 tane aldım

Bize de heryer..

her yer ayrı yazılır...

kaptan bi de direk fren lambalarına bağlı olanı var frene basınca bize heryer trabzon yazısı ve yanlardaki ts amblemleri yanıyor

•  Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!!

Plakalığımda olmasada Atamızın imzasını taşımaktan gurur duyuyorum ve isteyen istediği zaman ışıkda yolda çevirip Atamızın ilkelerini veya öğrenmek istediği herşeyi sorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
    her yer ayrı yazılır...

her kesde de mi? birleşik yazılır diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Burda herkes kafasına göre bir genelleme yapıyor ya, ben de yapayım bari; Bence, plakada ya da arabaların herhangi bir yerinde gördükleri M. Kemal ATATÜRK yazısını eleştirenler, ya Atatürk düşmanıdır ya da yediği kaba pisleyen vatan hainleridir.. Nasıl genelleme ama..

Tüm genellemeler gibi senin genellemen de yanlış....

İroni yapmıştım zaten de siz de anlayamamışsınız..

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Burda herkes kafasına göre bir genelleme yapıyor ya, ben de yapayım bari; Bence, plakada ya da arabaların herhangi bir yerinde gördükleri M. Kemal ATATÜRK yazısını eleştirenler, ya Atatürk düşmanıdır ya da yediği kaba pisleyen vatan hainleridir.. Nasıl genelleme ama..

Ben de senin yazıların hakkında çok güzel genellemeler yapardım da siteyi kapattırmayalım şimdi. Adam ol da düzgün oku ne yazdığımı budala herif. Atatürkçüyüm diye geçinip cama imza yazdıranlar niye adam gibi araba kullanmıyorlar söylesene bana. Ben genelleme yapmıyorum gördüğümü söylüyorum ve bunun da Atatürkle alakası yok. Bu adamların %90'ı trafikte kendisini yolların hakimi görüyor, arabanın önüne dalıyor, makas atıyor. Ben sevgimi bu tarz şeylerle ifade etmem, senin gibi kalın kafalıya da vatan ve Atatürk sevgimi anlatmaya çalışmam. Bir imza attınız diye kendinizi milletin hakimi görüyorsunuz, bu düşünceniz de yoldaki sürüşünüze yansıyor. Aynı durum ülkücülerde de var, tuğra yazdırınca arabanın arkasına moda giriyor serseri. Senin zihniyetindekiler zaten diğer tüm insanları ötekileştirme, aşağı görme çabasında. Yazdığım yazıyı bile tam okumadan önyargı ile cevap verip hakaret etmeye başlıyorsun. Kimse burada benim Atatürk sevgimi eleştiremez arkadaş. Ben gördüğümü söylüyorum, arabaya siyah cam çekip, üstüne moda diye! K. Atatürk diye yazdırıp, egsoza boru taktırıp gazı kökleyen zibidilere söylüyorum. Yoksa gerçekten Atatürk sevgisinden yazan adama niye bir şey diyeyim. Bence esas vatan haini Atatürkçüyüm diye geçinip böyle sorumsuzca davranan insanlardır. Yeter artık kendi ideolojilerinize Atatürkü alet etmeyin.

Söylediğin kötü yakıştırmaları aynen iade ediyorum zira nasıl bir tarzın ve üslubun var ortada..

Ben senin yazdıklarını gayet iyi okudum ve anladım da, lakin tespitlerin tamamen saçmalık ve uydurma.. Saçma yorumuna da daha iyi bi cevap beklememelisin.. Esas sen benim ne kastettiğimi anlamamışsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar_007

quote:

yakışır bize tabi heryer TRABZON :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

quote:

Tüm genellemeler gibi senin genellemen de yanlış....

İroni yapmıştım zaten de siz de anlayamamışsınız..

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Ben de senin yazıların hakkında çok güzel genellemeler yapardım da siteyi kapattırmayalım şimdi. Adam ol da düzgün oku ne yazdığımı budala herif. Atatürkçüyüm diye geçinip cama imza yazdıranlar niye adam gibi araba kullanmıyorlar söylesene bana. Ben genelleme yapmıyorum gördüğümü söylüyorum ve bunun da Atatürkle alakası yok. Bu adamların %90'ı trafikte kendisini yolların hakimi görüyor, arabanın önüne dalıyor, makas atıyor. Ben sevgimi bu tarz şeylerle ifade etmem, senin gibi kalın kafalıya da vatan ve Atatürk sevgimi anlatmaya çalışmam. Bir imza attınız diye kendinizi milletin hakimi görüyorsunuz, bu düşünceniz de yoldaki sürüşünüze yansıyor. Aynı durum ülkücülerde de var, tuğra yazdırınca arabanın arkasına moda giriyor serseri. Senin zihniyetindekiler zaten diğer tüm insanları ötekileştirme, aşağı görme çabasında. Yazdığım yazıyı bile tam okumadan önyargı ile cevap verip hakaret etmeye başlıyorsun. Kimse burada benim Atatürk sevgimi eleştiremez arkadaş. Ben gördüğümü söylüyorum, arabaya siyah cam çekip, üstüne moda diye! K. Atatürk diye yazdırıp, egsoza boru taktırıp gazı kökleyen zibidilere söylüyorum. Yoksa gerçekten Atatürk sevgisinden yazan adama niye bir şey diyeyim. Bence esas vatan haini Atatürkçüyüm diye geçinip böyle sorumsuzca davranan insanlardır. Yeter artık kendi ideolojilerinize Atatürkü alet etmeyin.

Söylediğin kötü yakıştırmaları aynen iade ediyorum zira nasıl bir tarzın ve üslubun var ortada..

Ben senin yazdıklarını gayet iyi okudum ve anladım da, lakin tespitlerin tamamen saçmalık ve uydurma.. Saçma yorumuna da daha iyi bi cevap beklememelisin.. Esas sen benim ne kastettiğimi anlamamışsın..

Benim tespitlerim gayet yerinde ve uslubum da senin hakettiğin şekilde. Laf sokup sonra da aa ben bir şey demedim diye kaçma. Ben gözümle gördüğüm olayı anlatıyorum. Bu aynen İstanbulda trafikte giderken önünüze bir öküzün çıkması ve sonra bunun 06, 35, 59,41 gibi ülkemizin nacizane illerinden birinden geldiğini görmeniz gibi birşey. Ve evet bir itirafta daha bulunayım, lütfen ankaralılar İstanbula arabanızla gelmeyin zira öküz gibi araba kullanıyorsunuz.

• tabii biz bu konularda muasır batı nın epey gerisindeyiz.

Ama varacağımız yer aşağı yukarı şöyle bişi olmalı

• Bizim aracımızda Allah'ın ismi ve ayetleri asılı durur.. Bence Atatürk ismini bu kadar çok kullanmak onu tanrılaştırmaya kadar gider... Sormak istiyorum, aracının arka camında K.Atatürk yazanların kaç tanesinin arabasının bir başka camında Hz. Muhammed ( S.A.V. ) yazmaktadır ?

Bu soruyu kendi kendinize sorun ve içinizden cevaplayın : - Gerçekten de Atatürk'ü sevdiğiniz için mi savunuyorsunuz ? Yoksa herkesin böyle olduğunu düşündüğünüzden dolayı sürüye sorgulamadan uyduğunuz için mi ? Veya "Atatürkçüyüm ben" derseniz insanların size daha saygın davranacağını düşündüğünüz için mi ? Gerçekte ne kadar tanıyorsun onu ? Hakkında ne biliyorsun? Günleri nasıl geçerdi biliyor musun ? Eğer bilgi sahibi değilim ama öğrenmek istiyorum diyorsan, "Sarı Zeybek" isimli belgesel gerçek bir Atatürk'çü tarafından çekilmiştir, izlemeni tavsiye ederim ....

Kimileri Ateizm içeriğini M.kemal Atatürk'e yükledikleri için bu şekilde dengesiz davranışlarda bulunuyorlar, adam aslında Atatürk sevgisinden değil, müslümanlara duyduğu nefretinden dolayı aracının camına yazıyor.. halbuki kimse çıkıp da Atatürk Ateistti diyemez. Adamın kafası o kadar küçük ki, eğer Atatürk olmasaydı ben şuanda burada rahat rahat içkimi yudumlayamayacaktım diyor.... Be güzel kardeşim, sen "kader" kelimesinin anlamını bir öğren önce, merak etme Atatürk olmasaydı da şuanda burdaydın....

Atatürk'ü gerçekten tanımadan "yere göğe sığdıramamak" da ,
    Atatürk'ü gerçekten tanımadan "yerin dibine sokmak" da yanlıştır.

İlkokulda öğrendiğiniz zorunlu tarih eğitimiyle Atatürk'ü yarım yamalak kavrayıp ona tapmak yerine gerçekten tanımayı deneyin, onun aslında "memleket meselelerini düşünürken üzüntüden" değil de "aşırı alkol" tüketiminden kaynaklanan "siroz" hastalığından vefat ettiğini kabul etmeden Atatürkçüyüm, ilkelerini savunuyorum demek cehaletten başka birşey değil.

Bir komutan, bir kahraman , bir önder olabilir ama "mükemmel" veya tapılacak tanrı değildir Atatürk....
    Sizin yaptığınız şu hareketleri binlerce yıl önce Mısırlı'ların Firavun'lara yaptığını duyduğunuzda "aaaaa, ne kadar cahilmiş insanoğlu , firavuna tapmışlar , ne diyorsa yapmışlar" diye aşağılarsınız ama aynı tapınmanın milenyum versiyonunu yapıp bir de kendinizi iyi birşey yapıyor olarak görmeniz acınacak bir durum..

--------------------------------------

• oha. neler yazılmış neler. Bu konu basit bir plakalık başlığında irdelenecek konu değil. Ne kadar hastalıklı düşünceler varmış bee. Her iki taraftan da. Ruhunuz kokuşmuş sizin ruhunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsa* -- 5 Ağustos 2011; 10:36:41 >
  • konuyu açan kişi belliki rahatsız olmuş bundan ve kasıtlı olarak açmış.sana ne kardeşim isteyen camına imzasını atar,isteyen plakalığına imzasını atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Bizim aracımızda Allah'ın ismi ve ayetleri asılı durur.. Bence Atatürk ismini bu kadar çok kullanmak onu tanrılaştırmaya kadar gider... Sormak istiyorum, aracının arka camında K.Atatürk yazanların kaç tanesinin arabasının bir başka camında Hz. Muhammed ( S.A.V. ) yazmaktadır ?

Bu soruyu kendi kendinize sorun ve içinizden cevaplayın : - Gerçekten de Atatürk'ü sevdiğiniz için mi savunuyorsunuz ? Yoksa herkesin böyle olduğunu düşündüğünüzden dolayı sürüye sorgulamadan uyduğunuz için mi ? Veya "Atatürkçüyüm ben" derseniz insanların size daha saygın davranacağını düşündüğünüz için mi ? Gerçekte ne kadar tanıyorsun onu ? Hakkında ne biliyorsun? Günleri nasıl geçerdi biliyor musun ? Eğer bilgi sahibi değilim ama öğrenmek istiyorum diyorsan, "Sarı Zeybek" isimli belgesel gerçek bir Atatürk'çü tarafından çekilmiştir, izlemeni tavsiye ederim ....

Kimileri Ateizm içeriğini M.kemal Atatürk'e yükledikleri için bu şekilde dengesiz davranışlarda bulunuyorlar, adam aslında Atatürk sevgisinden değil, müslümanlara duyduğu nefretinden dolayı aracının camına yazıyor.. halbuki kimse çıkıp da Atatürk Ateistti diyemez. Adamın kafası o kadar küçük ki, eğer Atatürk olmasaydı ben şuanda burada rahat rahat içkimi yudumlayamayacaktım diyor.... Be güzel kardeşim, sen "kader" kelimesinin anlamını bir öğren önce, merak etme Atatürk olmasaydı da şuanda burdaydın....

İlkokulda öğrendiğiniz zorunlu tarih eğitimiyle Atatürk'ü yarım yamalak kavrayıp ona tapmak yerine gerçekten tanımayı deneyin, onun aslında "memleket meselelerini düşünürken üzüntüden" değil de "aşırı alkol" tüketiminden kaynaklanan "siroz" hastalığından vefat ettiğini kabul etmeden Atatürkçüyüm, ilkelerini savunuyorum demek cehaletten başka birşey değil.

Bir komutan, bir kahraman , bir önder olabilir ama "mükemmel" veya tapılacak tanrı değildir Atatürk....
    Sizin yaptığınız şu hareketleri binlerce yıl önce Mısırlı'ların Firavun'lara yaptığını duyduğunuzda "aaaaa, ne kadar cahilmiş insanoğlu , firavuna tapmışlar , ne diyorsa yapmışlar" diye aşağılarsınız ama aynı tapınmanın milenyum versiyonunu yapıp bir de kendinizi iyi birşey yapıyor olarak görmeniz acınacak bir durum..

Çok ama çok yazık!!!! Düşüncelerinizin saçmalığı ortada... Zannetmiyorum ki hiç bir Atatürkçü, Ateist olduğu için Atatürkçüdür. Bu ancak cahil ve örümcek kafalı kesimin uydurmasıdır. Ülkemizi zamanında da geriye götüren, beynini çalıştırmaktan çok hurafelere inanan, etrafa at gözlüğü ile bakan zihniyetsiz zihniyetin savunmasıdır. Atatürk ü ilahlaştıran da yok, camın arkasına imzasını yapıştırmakla kimse ilahlaşmaz!!!!

Alkolik başka milletin uyruğunda olsa da basardı parayı içerdi rakısını, birasını...
    Eğlenceye düşkün olan başka milletin uyruğunda olsa da basardı parasını giderdi gece klubüne eğlenirdi, içerdi, s.çardı...
    Ama sen? Başka milletin uyruğunda olsaydın yerine getirebilecek miydin ibadetini, namaz kılmak için cami bulabilecek miydin, domuz eti olmayan bir ürün görebilecek miydin???

Atatürk alkolikmiş, memleket derdinden ölmemiş!!! bu nasıl bir düşüncedir birader, buram buram cahillik kokan? Sanane alkolünü de içer sigarasını da, Atatürk le Allah arasında o, sen karışamazsın, eleştiremezsin.

nasıl bölücü nankörlük yapıyorsa, bu düşüncede olan da nankördür!!! Ben namazımı kılarım, orucumu tutarım, islamın imanın şartlarını yerine getiririm ama tüm kalbimle de Atatürkçüyüm !!!

Atatürk ün din düşmanı olduğu saçmalığına da ancak bu örümcek kafalılar inanabilir. Hem güzel dinimiz müslümanlığı hem de yüce önder Atamızı baltalayanlar da bu zihniyet...

Arkadaş bu devirde Atatürkçü olmak gösteriş değil cesarettir... Eğer sende de cesaret varsa yapıştırırsın arabana Atamızın imzasını, asarsın evine posterlerini, tablolarını, türk bayrağını. Yok arabama, bana birşey olur diyecek kadar korkaksan kendince sadece yüreğinde taşır, oyunu atarsın sessizce sakince!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 5 Ağustos 2011; 10:43:02 >

• nasıl ithamlar var yukarıda hayret ettim. adama demezler mi has... oradan diye

benjamin toschak'ı sevmeyen aborjindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: logann

konuyu açan kişi belliki rahatsız olmuş bundan ve kasıtlı olarak açmış.sana ne kardeşim isteyen camına imzasını atar,isteyen plakalığına imzasını atar.

Konuya açan yani ben en az sizin kadar Atatürk'ü seven birisi içiniz rahat olsun ama Atanın ismini imzasını öyle plakalarda taşımakla olmaz o iş.

Eğer girdiğin her zümrede onun büyüklüğünden bahsediyorsan ve bizlere gösterdiği yoldan ileleyebiliyorsan o zaman en büyük Atatürk sever sensin.
  • Sevgilerini, ötekilere duydukları nefretle ayakta tutanlar, ötekiler biterse sevginiz de biter farkında mısınız? (ya da gerçekten sevmediğinizin)
    Sevginizi, nefret ve nefret ettiklerinize hakaretle birleştirebilir misiniz?
    Sevdiğinizi söylerken aynı anda ötekileri yok etmeyi düşleyebilir misiniz?

Kimse kusura bakmasın bunun adı sevgi değil faşizm'dir.
  • Başbakana dokunmanın ibadet sayıldığı bir ortamda Atatürk'e ne yapsak az demek ki, bir kısım Atatürk'ten haz etmeyen inançlı kesim var, ölünün arkasından konuşulmaz derler ama konuşurlar, gösteriş dinini bilirler ama birisine dinsiz demek, onu etiketlemek dinden çıkmaya çok yakınlaştırır onu bilmezler, bizim dinimiz insanla Allah arasına aracı kullanmayan bir dindir o yüzden kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez, ayrıca şimdi varsayalım Atatürk sizin dediğniz gibi dinsiz birisiydi, sonuçta bu vatan uğruna savaşmış bir askerdi, unutmayın siz öldüğünüzde imamın sizin ruhunuza el-fatiha istediği cümlede o şehitlerin ve Atatürk'ün de adı geçecek, en son anınızda bile Atatürk yanınızda yada öbür tarafta yakanızda....
    Atatürk imzasını veya herhangi bir yazıyı fazla gösterişli bulduğum için arabamda taşımıyorum, yazının ucuz arabalarda olduğunu farketmiş olmak güzel, pahalı arabaları alan kesimin bir kısmındaki değişiklik yüzünden olabilir belki....

• quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

quote:

Orijinalden alıntı: logann

konuyu açan kişi belliki rahatsız olmuş bundan ve kasıtlı olarak açmış.sana ne kardeşim isteyen camına imzasını atar,isteyen plakalığına imzasını atar.

Konuya açan yani ben en az sizin kadar Atatürk'ü seven birisi içiniz rahat olsun ama Atanın ismini imzasını öyle plakalarda taşımakla olmaz o iş.

Eğer girdiğin her zümrede onun büyüklüğünden bahsediyorsan ve bizlere gösterdiği yoldan ileleyebiliyorsan o zaman en büyük Atatürk sever sensin.

aslında aynı fikirdeyiz Atatürk sevgisi tabiki sadece şekilcilikle olmaz,önemli olan fikirleri benimsemek.ama adam sevgisini plakasına imza atarak,camına imza atarak göstermek istemiş bunda da yanlış bir şey yok.biraz sert çıktıysam kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Başbakana dokunmanın ibadet sayıldığı bir ortamda Atatürk'e ne yapsak az demek ki, bir kısım Atatürk'ten haz etmeyen inançlı kesim var, ölünün arkasından konuşulmaz derler ama konuşurlar, gösteriş dinini bilirler ama birisine dinsiz demek, onu etiketlemek dinden çıkmaya çok yakınlaştırır onu bilmezler, bizim dinimiz insanla Allah arasına aracı kullanmayan bir dindir o yüzden kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez, ayrıca şimdi varsayalım Atatürk sizin dediğniz gibi dinsiz birisiydi, sonuçta bu vatan uğruna savaşmış bir askerdi, unutmayın siz öldüğünüzde imamın sizin ruhunuza el-fatiha istediği cümlede o şehitlerin ve Atatürk'ün de adı geçecek, en son anınızda bile Atatürk yanınızda yada öbür tarafta yakanızda....
    Atatürk imzasını veya herhangi bir yazıyı fazla gösterişli bulduğum için arabamda taşımıyorum, yazının ucuz arabalarda olduğunu farketmiş olmak güzel, pahalı arabaları alan kesimin bir kısmındaki değişiklik yüzünden olabilir belki....

doğru söze ne denir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 5 Ağustos 2011; 11:16:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Bizim aracımızda Allah'ın ismi ve ayetleri asılı durur.. Bence Atatürk ismini bu kadar çok kullanmak onu tanrılaştırmaya kadar gider... Sormak istiyorum, aracının arka camında K.Atatürk yazanların kaç tanesinin arabasının bir başka camında Hz. Muhammed ( S.A.V. ) yazmaktadır ?

• Elhamdülillah Müslümanım, Allah'a, Onun peygamberine, meleklerine, Kur-anı Kerim'e inanıyorum,

Ama Yüce önderim ve Atam, Mustafa kemal Atatürk'e kötü laf söyleyen, hakaret eden kişi, benim gözümde adam değildir, vatandaşım değildir. nokta
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.