Şimdi Ara

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
21.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haydar_007

kaptan bi de direk fren lambalarına bağlı olanı var frene basınca bize heryer trabzon yazısı ve yanlardaki ts amblemleri yanıyor

Onlar hangisi nerede satılıyor
  • Şöyle bir durum da var. Malesef polislerimizin %80'i hangi görüşle yetiştiği belli. Bu Atatürk imzasından kıl kapıp ceza yazanları çok olacaktır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Günaydın!

3 Yıldır forumdayım, marka-model-motordan tutun trafik-benzin-vergi-zam-kaza-sisler-Superb ile aşağı yukarı ne kadar konu varsa, konuşuldu, ama şu andaki tüm özgürlüğümüzü ve nüfus cüzdanımızı borçlu olduğumuz Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün imzasının şartsız ve kayıtsız olarak Türkiye Cumhuriyetini, Vatanı ve Milleti temsil ettiğini, yobazların asla ve asla yönetimi ele geçiremeyeceklerini ve örümcek kafalıların da ülkeyi ne kadar geriye götürmeye çalışsalar ve yüksek mevkiilere gelseler de Türkiye Cumhuriyeti emanetinin aklıbaşında ve zihni açık aydın Türk gençliğinin kalbinde yazılı olduğunu sadece bu ülkedeki herkes değil, Dünya ve âlem duysun diye bu mükemmel ve muhteşem imza bırakın araba, ayna ve camlarda, yurdun her yerinde şan ve şerefle yazılmalıdır!

Saygılarımla,

Taner Göde

Ağzına sağlık, çok yaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bir plaka altlığı sevgimi anlatamaz... Onun yerisi orası değil... Onun yeri benim kalbim, yüreğimdir...

Plaka altlığına çamur bulaşır, kir bulaşır... Ancak kalbimde durduğu sürece leke bile gelmez o sevgiye..

Konu dışına çıktık ama yazmak istedim...

+1925.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

Bende 1071'den bu yana tüm tarihi zaferlerimizi yazmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Günaydın!

3 Yıldır forumdayım, marka-model-motordan tutun trafik-benzin-vergi-zam-kaza-sisler-Superb ile aşağı yukarı ne kadar konu varsa, konuşuldu, ama şu andaki tüm özgürlüğümüzü ve nüfus cüzdanımızı borçlu olduğumuz Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün imzasının şartsız ve kayıtsız olarak Türkiye Cumhuriyetini, Vatanı ve Milleti temsil ettiğini, yobazların asla ve asla yönetimi ele geçiremeyeceklerini ve örümcek kafalıların da ülkeyi ne kadar geriye götürmeye çalışsalar ve yüksek mevkiilere gelseler de Türkiye Cumhuriyeti emanetinin aklıbaşında ve zihni açık aydın Türk gençliğinin kalbinde yazılı olduğunu sadece bu ülkedeki herkes değil, Dünya ve âlem duysun diye bu mükemmel ve muhteşem imza bırakın araba, ayna ve camlarda, yurdun her yerinde şan ve şerefle yazılmalıdır!

Saygılarımla,

Taner Göde

Ağzına sağlık, çok yaşa.

Taner Bey yine yapacağını yapmış.

konuşturmuş klavyesini,

Klavyene sağlık @Taner GÖDE....

• plaka altlığı yine iyi geçen hatunun biri baldırına imzayı çaktırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz
    İlkokulda öğrendiğiniz zorunlu tarih eğitimiyle Atatürk'ü yarım yamalak kavrayıp ona tapmak yerine gerçekten tanımayı deneyin, onun aslında "memleket meselelerini düşünürken üzüntüden" değil de "aşırı alkol" tüketiminden kaynaklanan "siroz" hastalığından vefat ettiğini kabul etmeden Atatürkçüyüm, ilkelerini savunuyorum demek cehaletten başka birşey değil.

Bir komutan, bir kahraman , bir önder olabilir ama "mükemmel" veya tapılacak tanrı değildir Atatürk....
    Sizin yaptığınız şu hareketleri binlerce yıl önce Mısırlı'ların Firavun'lara yaptığını duyduğunuzda "aaaaa, ne kadar cahilmiş insanoğlu , firavuna tapmışlar , ne diyorsa yapmışlar" diye aşağılarsınız ama aynı tapınmanın milenyum versiyonunu yapıp bir de kendinizi iyi birşey yapıyor olarak görmeniz acınacak bir durum..

Sizin arabanın arkadasında da bu şiir yazıyordur sanırım..

tayyip Allah yolunun bekçisidir.
    tayyibi üzmek allah'ı üzmektir.
    sevenlerini üzmek de aynıdır.
    suçun şiir değil, dini yaşaman.

edit: yanlış alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath54 -- 6 Ağustos 2011; 4:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Başbakana dokunmanın ibadet sayıldığı bir ortamda Atatürk'e ne yapsak az demek ki, bir kısım Atatürk'ten haz etmeyen inançlı kesim var, ölünün arkasından konuşulmaz derler ama konuşurlar, gösteriş dinini bilirler ama birisine dinsiz demek, onu etiketlemek dinden çıkmaya çok yakınlaştırır onu bilmezler, bizim dinimiz insanla Allah arasına aracı kullanmayan bir dindir o yüzden kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez, ayrıca şimdi varsayalım Atatürk sizin dediğniz gibi dinsiz birisiydi, sonuçta bu vatan uğruna savaşmış bir askerdi, unutmayın siz öldüğünüzde imamın sizin ruhunuza el-fatiha istediği cümlede o şehitlerin ve Atatürk'ün de adı geçecek, en son anınızda bile Atatürk yanınızda yada öbür tarafta yakanızda....
    Atatürk imzasını veya herhangi bir yazıyı fazla gösterişli bulduğum için arabamda taşımıyorum, yazının ucuz arabalarda olduğunu farketmiş olmak güzel, pahalı arabaları alan kesimin bir kısmındaki değişiklik yüzünden olabilir belki....

Sizin arabanın arkadasında da bu şiir yazıyordur sanırım..

tayyip Allah yolunun bekçisidir.
    tayyibi üzmek allah'ı üzmektir.
    sevenlerini üzmek de aynıdır.
    suçun şiir değil, dini yaşaman.

okuma yazman var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

İlkeleri bilmeyebilir önemli olan tarafını belli etsin.Kanı bozuk olmasın.

Kesinlikle Gayetde iyi olur. Bu yazıdan dolayı aracıma zarar verdiğinde bende onun yaşamsal bölgelerine zarar veririm. Daha ölmedik diye bir laf vardır yaa.. Taktıran arkadaşlara şimdiden helal olsun..
  • taraf belirtme olayı, arada kalmamak, ben buyum demek için. koluna dövme vs. yaptıranlar da var. saçma bulmuşumdur. sorsan hepsi atatürkçü, hepsi atatürk. dövme yaptırmakla, sticker yapıştırmakla atatürkçü olunmaz. olunsaydı ben de gider playboy sticker i yapıştırır mankenden mankene atlardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 5 Ağustos 2011; 15:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Zaten bu zamanda kime sorsanız Atatürk'çü. Sevse de, sevmese de.

Bazı arkadaşlar tepki göztermiş ama ben seni anlıyorum. Atatürk'ü büyük çoğunluk evet severek yapıyor ama, çoğu ergende 'trend' olduğu için dövmesini yaptırıyor vs...
  • Yukarıda yazmıştım:
    Bizdeki faşizm merakı genlerimizden geliyor demek ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Meşhur abinin plakalığı da ilginçmiş

Bendede var.

TS Club'ta 5'er liradan 2 tane aldım

Bize de heryer..

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!!

her yer ayrı yazılır...

PUHAAAAHAHAHAH diye güldüm , ben de farkettim onu HAHAHAHAHA

• Lafla peynir gemisi yürümezzzzzz.
  • İsteyen istediği yere taksın-yazsın.Atatürk'ün yeri bende çok büyüktür;düşünceleri,yaptıkları kısacası Atatürk'ü Atatürk yapan herşey benim için çok önemlidir fakat o benim içimdedir.Arabama K.Atatürk yapıştırmam,egzosuma yazdırmam,plakalığa da...Koluma da yazdırmam.Çünkü onu yazdırmayı hak edecek durumda değilim,elimden geldiğince izinden gitmeye çalışıyorum ama vicdanen o açıdan kendimi rahatsız hissediyorum.Yazanlar da alınmasın ama sırf ergenilerisi duygulardan meydana çıkma duygudurumlarıyla yazdırıyorlar.Maksat tarafım belli olsun,millet baksın da ''Aaa Atatürkçü!'' desin diye yazdırıyor.İşin içinde Atatürk sevgisinden ziyade çıkar ön plana çıkıyor.Atatürk'ü seven adam içinden de sever.Eğer Atatürk sevgisini dışarıya haykırmak isteyen biri varsa onun için birşeyler yapsın.Ekonomik durumu elveriyorsa Okul-Sağlık Ocağı-Hastane yaptırsın ismini ''Mustafa Kemal'' koysun.Bazıları bu yazdıklarımı sindiremeyecektir kolay kolay,buradayım istediğiniz karşı tezi sunabilirsiniz.Diyebilirsiniz ki ben şudnan dolayı yazdırıyorum ondan değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

İsteyen istediği yere taksın-yazsın.Atatürk'ün yeri bende çok büyüktür;düşünceleri,yaptıkları kısacası Atatürk'ü Atatürk yapan herşey benim için çok önemlidir fakat o benim içimdedir.Arabama K.Atatürk yapıştırmam,egzosuma yazdırmam,plakalığa da...Koluma da yazdırmam.Çünkü onu yazdırmayı hak edecek durumda değilim,elimden geldiğince izinden gitmeye çalışıyorum ama vicdanen o açıdan kendimi rahatsız hissediyorum.Yazanlar da alınmasın ama sırf ergenilerisi duygulardan meydana çıkma duygudurumlarıyla yazdırıyorlar.Maksat tarafım belli olsun,millet baksın da ''Aaa Atatürkçü!'' desin diye yazdırıyor.İşin içinde Atatürk sevgisinden ziyade çıkar ön plana çıkıyor.Atatürk'ü seven adam içinden de sever.Eğer Atatürk sevgisini dışarıya haykırmak isteyen biri varsa onun için birşeyler yapsın.Ekonomik durumu elveriyorsa Okul-Sağlık Ocağı-Hastane yaptırsın ismini ''Mustafa Kemal'' koysun.Bazıları bu yazdıklarımı sindiremeyecektir kolay kolay,buradayım istediğiniz karşı tezi sunabilirsiniz.Diyebilirsiniz ki ben şudnan dolayı yazdırıyorum ondan değil...

Dağa yaz, taşa yaz, arabana yaz, evine as resmini, çekinmeden korkmadan konuş, onun ilke inklaplarını anlat, ülkeni ileri ve daha ileri nasıl götürebileceğini düşün, nutku hatırla, bulunduğun durumu anla, onun sözlerini hatırla... Kendi içinde değil sadece ama .

Bunu açığa çıkartarak hele hele bu devirde NE ÇIKARIN OLABİLİR!!!! "Aracında Atatürk imzası var, al sana bakalım bir ferrari" diyen mi çıkacak . Nasıl bir mantıktır bu arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

İsteyen istediği yere taksın-yazsın.Atatürk'ün yeri bende çok büyüktür;düşünceleri,yaptıkları kısacası Atatürk'ü Atatürk yapan herşey benim için çok önemlidir fakat o benim içimdedir.Arabama K.Atatürk yapıştırmam,egzosuma yazdırmam,plakalığa da...Koluma da yazdırmam.Çünkü onu yazdırmayı hak edecek durumda değilim,elimden geldiğince izinden gitmeye çalışıyorum ama vicdanen o açıdan kendimi rahatsız hissediyorum.Yazanlar da alınmasın ama sırf ergenilerisi duygulardan meydana çıkma duygudurumlarıyla yazdırıyorlar.Maksat tarafım belli olsun,millet baksın da ''Aaa Atatürkçü!'' desin diye yazdırıyor.İşin içinde Atatürk sevgisinden ziyade çıkar ön plana çıkıyor.Atatürk'ü seven adam içinden de sever.Eğer Atatürk sevgisini dışarıya haykırmak isteyen biri varsa onun için birşeyler yapsın.Ekonomik durumu elveriyorsa Okul-Sağlık Ocağı-Hastane yaptırsın ismini ''Mustafa Kemal'' koysun.Bazıları bu yazdıklarımı sindiremeyecektir kolay kolay,buradayım istediğiniz karşı tezi sunabilirsiniz.Diyebilirsiniz ki ben şudnan dolayı yazdırıyorum ondan değil...

Dağa yaz, taşa yaz, arabana yaz, evine as resmini, çekinmeden korkmadan konuş, onun ilke inklaplarını anlat, ülkeni ileri ve daha ileri nasıl götürebileceğini düşün, nutku hatırla, bulunduğun durumu anla, onun sözlerini hatırla... Kendi içinde değil sadece ama .

Bunu açığa çıkartarak hele hele bu devirde NE ÇIKARIN OLABİLİR!!!! "Aracında Atatürk imzası var, al sana bakalım bir ferrari" diyen mi çıkacak . Nasıl bir mantıktır bu arkadaş.

Elbet kendi içimde kalmıyor Atatürk sevgisi,ama herşeyin bir yeri var.Hadi git cemmat yurduna,namaz salonunun ortasında al eline mikrofonu çağır cemmati anlat onlara Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını.Sence ne olur?Bir sonuca varabileceğini düşünüyor musun bu şekilde?Tabiki varamazsın...İnsan psikolojisi buna yatkın değildir,hele Türk insanı genel manada sabit fikirlidir.Yavaş yavaş,somut etkenlerle ikna edersin insanları.Öyle çığırtkanlıkla,zıtlıkla olmaz bu iş.Kaldı ki Atatürkçüyüm diyenlerin %90'ı Atatürk hakkında yeterince bilgiye sahip değildir.Ne nutuk okumuştur ve ezbere ilkelerini ve anlamlarını sayabilir.Körü körüne muhafazakar görüşü savunan insanlar vardır ya,anlatılan herşeye inanırlar;sende içinde bir nefret duyarsın ya o insanlara karşı,işte o nefreti ben Atatürkçüyüm diye gezip,Atatürk'ü bir nebze anlayamayan insanlara duyuyorum ben.Aracında Atatürk imzası olanlar(Hepsi için konuşmuyorum)toplumda kendine bir statü edinmek adına yazar bunu,yukarıda yazdığım gibi.Bu da bir çıkar ilişkisidir...Ferrari de verirler belki(!)...

• cok yazik gercekten turkum demek bu kadarmi zor artik?ben turk oglu turkum kardesim,
    nasil bir firansiz kendisini ben firansizim,alman almanim,ingiliz ingilizim hatta yeni donemde populer olan kurt ve araplarda kendilerini nasil arabim kurdum diyorsa bende TURKUM kerdesim,ve NE MUTLU TURKUM DIYENE derim ve hic kimsede bana bunun hesabini neden soyledeigimi soramaz.
    turkiyede yasayan herkes de turktur,cunku turk nufus cuzdanini tasiyor!!!!o turk nufus cunzdani olmazsa yeryuzundeki medeni varligi belli olmaz!!turk nufus cuzzdanina minnet borclari vardir.turkiyede yasayan tum insanlarin...
    Turkluk ayip degildir begenmeyene zten cikmak terk etmekte kimse engel degil cikip avrupadaki veya arap ulkelerindeki asıl fasist olan milletler arasinda yasasinlarda ozaman gorsunler bakalim turkyede nasil ozgur yasiyorlarmis!!!!
    Ben irakta yasiyorum su an ve bir sehirden digerine gittigin zaman sana sehir kapisindaki kontrol noktasinda etnik kimligin soruluyor ve ona gore muamele ediliyor!!!!al sana ozgurluk!!!bana kimse batiyi ornek gostermesin avrupa hiristiyan olmayan milletlerin disinda hic kimseyi insan gormez!!!!Amerika dersen gelin bakin irakta neler yapiyor uzaktan seyretmekle bisey olmaz!!!amerikada insanlar ozgurdur kimlikler ozgurdur diye kimse bana yanlis bilgi vermeye kalkmasin cunku zaten amerika 200 kusur sene once ordan burdan gelen kacan insanlardan olustu.ve bir insani sokakta dur ihtarina uymadi ve elini basina koymadi diye pompali tufekle yere yigarlar.
    turkiyede de polise tokat atiliyor tas firlatiliyor panzerle copla kendilerini koruyorlar.amerikada ayni sey olsa tereddutsuz oldururler.
    avrupada hiristiyan bir yabanci cok kolaylikla vatandas olabiliyor muslumansa senelerce surundukten sonra defalarca hakarete mazruz kaldiktan sonra ancak oda ne malum olabiliyorsa.
    Turkiyedeki ozgurluk ornegini ordan cikip baska ulkelerde yasadiktan sonra anliyor kiymetini turk halki malesef.
    Turkum demekten korkuyor artik Turkiyede yasayan vatndaslar,yok ya!!!Turkum kardesim bu kadar basit ve dogal olarak Ataturk de benim basimin tacidir osmanli padisahlari da benim sultanlarimdir soylarimdir sevdiklerimddir..
    neden ataturku sevmek gunah oldu ,evel ALLAH sonra ATATURK ve millet olmasaydi bu topraklar su an yunanistanin ve sende multeci olarak orada yasamak zorunda kalacaktin tabi eger yasiyor olsaydin:))

• Normalde öyle şeyleri pek sevmem ama ülkemiz öyle gerici bir dönemden geçiyor ki yapın arkadaşlar.Gördükçe gözlerine gözlerine batsın.

Ama bilin ki bu cumhuriyet bunları yapıp 4 senede bir oy kullanmakla kurtulmaz..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.