Şimdi Ara

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
21.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: haydar_007

kaptan bi de direk fren lambalarına bağlı olanı var frene basınca bize heryer trabzon yazısı ve yanlardaki ts amblemleri yanıyor

Onlar hangisi nerede satılıyor

bende araştırdım sanayideki aksesuarcılarda olur dediler bende bi tane caravella da gördüm
  • Benim araçdada Fatih Sultan Mehmet posteri vardı konsolda, isteyen istediğini yapar.
  • ne var rahatsız mı oldunuz atatürk imzasından.
    BEN BİLEĞİME DÖVMESİNİ YAPTIRACAĞIM ARABAMDA ZATEN VAR İMZASI ARKA CAMDA.
    RAHATSIZ OLAN VARSA SÖYLESİN ÖZELDEN ONA SÖYLEYECEĞİM SEYLER VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

İsteyen istediği yere taksın-yazsın.Atatürk'ün yeri bende çok büyüktür;düşünceleri,yaptıkları kısacası Atatürk'ü Atatürk yapan herşey benim için çok önemlidir fakat o benim içimdedir.Arabama K.Atatürk yapıştırmam,egzosuma yazdırmam,plakalığa da...Koluma da yazdırmam.Çünkü onu yazdırmayı hak edecek durumda değilim,elimden geldiğince izinden gitmeye çalışıyorum ama vicdanen o açıdan kendimi rahatsız hissediyorum.Yazanlar da alınmasın ama sırf ergenilerisi duygulardan meydana çıkma duygudurumlarıyla yazdırıyorlar.Maksat tarafım belli olsun,millet baksın da ''Aaa Atatürkçü!'' desin diye yazdırıyor.İşin içinde Atatürk sevgisinden ziyade çıkar ön plana çıkıyor.Atatürk'ü seven adam içinden de sever.Eğer Atatürk sevgisini dışarıya haykırmak isteyen biri varsa onun için birşeyler yapsın.Ekonomik durumu elveriyorsa Okul-Sağlık Ocağı-Hastane yaptırsın ismini ''Mustafa Kemal'' koysun.Bazıları bu yazdıklarımı sindiremeyecektir kolay kolay,buradayım istediğiniz karşı tezi sunabilirsiniz.Diyebilirsiniz ki ben şudnan dolayı yazdırıyorum ondan değil...

Bunu açığa çıkartarak hele hele bu devirde NE ÇIKARIN OLABİLİR!!!! "Aracında Atatürk imzası var, al sana bakalım bir ferrari" diyen mi çıkacak . Nasıl bir mantıktır bu arkadaş.

Ben de anlamadım, ne gibi bir çıkar görüldüğünü. Hatta tam tersine, ülkemizde konjonktör öyle bir yere geldi ki, maalesef Atatürk'ü SEVMEMEK artık çıkar sağlıyor birçok yerde. Bunu da kimse inkar edemez.

• Taşıyanlara helal olsun
  • Asıl sorun zaten Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmek ya da sevmemek değil...
    Sevenlere ve bunu ifade edenlere 10 senedir cemaAT(?) ve sözde müslüman yandaşları tarafından atılan iftiralar, binbir tane yalan belgeyle hazırlanıp açılan davalar. Size ne kardeşim adam ister A'yı sever ister B'yi...Oturun oturduğunuz yerde, hani nerde sizin SÖZDE ileri demokrasi anlayışınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

Etrafınızda henüz bunu görmemiş olabilirisiniz bende bugün karşılaştım arabanın orasına burasına sticker şeklinde olanı vardı şimdide plaka altlığına yapmışlar.

Atamıza olan saygı ve sevgi bu şekilde mi ifade edilmelidir ?

O adamları çevirip sorsanız Atatürk'ün ilkeleri nedir diye bilemez ama yapmış işte iş olsun.

Sanane arkadaşım adam istediğini sever, istediğini de yazar plakasına da arabasına da...
    Seni ne ilgilendiriyor, senin ne haddine bunun için birini eleştirmek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Zaten bu zamanda kime sorsanız Atatürk'çü. Sevse de, sevmese de.

BU YAZDIĞINDAN UTANMALISIN .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Neden utanacakmışım. Onu anlamadım. Onu da söyle bakalım. Böyle sallayıp gitme.
  • quote:

quote:

quote:

Topaz42 hangi cemaattensin söyle bakalım.
  • Bunu bile tartışacak duruma gelmişiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Zaten hemen böyle olur değil mi. Bu soruya cevap bile vermeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

"Atatürk" isminin bi yerlerde yazıyor olması eğer batıyorsa birilerine; belki klasik olacak ama, "O olmasaydı, babanı tanımayacaktın" demek istiyorum...

Başka bir arkadaşın belirttiği gibi, konu Atatürk ise eğer bu toplumda yaşayan bireylerin ortak bir görüşü olması gerek...

Ama demekki millete ne çok koyarmış Türk olmak, bir bütün olmak, Atatürkçü olmak... Meğerse bu topraklarda yaşayan, hükümet, cemaat ve sempatizanları ne çok rahatsızlarmış Atamızı hala yaşatıyor olmamızdan...

Demekki biraz daha batırmalıyız nerelerine batıyorsa, biraz daha üstlerine gitmeliyiz bu Atatürk, Cumhuriyet karşıtlarının...

Ufak bir imzadan, stickerden bu kadar rahatsız oldularsa, bu bile bu kadar işe yarıyorsa, bende en kısa zamanda arabama ve çevremdeki insanların arabalarına bu stickerlerden alıp, aldırıp taktıracağım...

Bilsinler ki bu topraklardaki Türk bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ve Devrimleri ilelebet yaşayacak, siz ve sizin gibilerden bunu korumak için gerekirse kurtuluş savaşımızdaki gibi kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız...

Üzerine kim alınıyorsa artık...

+28 eline sağlık

Sonuna kadar haklı.

Ankara'da imza stickerini nerde bulabilirim aksesuarcılarda varmıdır keçiören civarı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Zaten hemen böyle olur değil mi. Bu soruya cevap bile vermeye değmez.

Öyle oluyor maalesef.

Son 10 yıldır yenen haltlara dönüp bir baktığında da öyle olması gayet normal.

Gocunacak bir durum yok.

• Neyse. Herkesin içini Allah bilir. Ülkenin liderleri iki yüzlü olmuş. Halkı hiç bilemezsin. Ben bugün Anıtkabir'e gideni de, Menderes'in kabrine gideni de samimi bulmuyorum. Bunu liderler bazında söylüyorum.

benim kasdettiğim buydu. Zaten bu zamanda kime sorsanız Atatürk'çü. Sevse de, sevmese de. derken bunu demek istedim.
  • Bende ATATÜRKÇÜYÜM bunu herkesin önünde dile getiririm. Hemde SEVEREK ATATÜRKÇÜYÜM .
  • yine milletimizin egoları tavan yapmış bu konu üstünde ...

milletimizin kavramlardan ve ifadeler anladıklarını yazayım birazcık...

1. atatürkçüyüm der ... her lafın arkasına her yaptığı işin ardından atatürk lafını kullanır. onun arkasına sığınır. hele bir elinde bayrakla cumhuriyetin askeri diyerek yürüdüm mü . tamam onun için atatürkçülük olmuştur.

2.milliyetçiyim der ... hiçbir manevi ve milli değeri bilmez . ama karı-kız olayı olunca orda duracaksın. onun kızına yan gözle bakılmaz. kavga oldum mu hemen toplar 5-10 kişi sorun olmaz onun için.

3.solcuyum der ... daha sol görüş nedir ne değildir bilmez. ama rahat takılıyor eğlenceliler güzel kızlarda var . daha ne olsun ama o solcu olmuştur.

4. dindarım der ... daha doğru dürüst kuranı kerim okumasını bilmez. daha bir kez olsun hadis kitaplarını alıp okumamıştır. ama o dindardır her şeyi bilir.

vs. vs.

kısacası çoğu oldugunu söylediği kavramların daha ne olduğunu bilmez...

isteyen her şeyi heryere yazıp , asıp, yapıştırabilir.bunda hiç bir sorun yok. kimseyi de ilgilendirmez...

ama buraya gelip oraya şunu yazdım burada bunu söyledim diye artistlik yapıpta egolarını tatmin etmesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

yine milletimizin egoları tavan yapmış bu konu üstünde ...

1. atatürkçüyüm der ... her lafın arkasına her yaptığı işin ardından atatürk lafını kullanır. onun arkasına sığınır. hele bir elinde bayrakla cumhuriyetin askeri diyerek yürüdüm mü . tamam onun için atatürkçülük olmuştur.

2.milliyetçiyim der ... hiçbir manevi ve milli değeri bilmez . ama karı-kız olayı olunca orda duracaksın. onun kızına yan gözle bakılmaz. kavga oldum mu hemen toplar 5-10 kişi sorun olmaz onun için.

3.solcuyum der ... daha sol görüş nedir ne değildir bilmez. ama rahat takılıyor eğlenceliler güzel kızlarda var . daha ne olsun ama o solcu olmuştur.

4. dindarım der ... daha doğru dürüst kuranı kerim okumasını bilmez. daha bir kez olsun hadis kitaplarını alıp okumamıştır. ama o dindardır her şeyi bilir.

vs. vs.

isteyen her şeyi heryere yazıp , asıp, yapıştırabilir.bunda hiç bir sorun yok. kimseyi de ilgilendirmez...

ama buraya gelip oraya şunu yazdım burada bunu söyledim diye artistlik yapıpta egolarını tatmin etmesin...

Bu 4 madde'yi herkes için söyleyemeyiz. Kimin ne olduğuna siz karar veremezsiniz bence . Bu kavramlarla ortalığı ateşe vermeyin bence .

• Plaka altlığına yazı yazmakla arka cama yazı yapıştırmakla Atatürkçü olunmaz.
    Atatürkçü olmak vatanını milletini düşünerek hareket etmektir.
    Bizim milletin ne kadar düşündüğü de ortada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

yine milletimizin egoları tavan yapmış bu konu üstünde ...

vs. vs.

Bu 4 madde'yi herkes için söyleyemeyiz. Kimin ne olduğuna siz karar veremezsiniz bence . Bu kavramlarla ortalığı ateşe vermeyin bence .

merak etmeyin iki laf edince neyi bilip neyi bilmedikleri ortaya çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.