Şimdi Ara

Yeni Modem aldım kablosuz mausem takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kpnuda çok acil yardıma ihtiyacım var dün internetten Tenda V12 1200AC modelini satın aldım. Modem bugün geldi ve tenda sayfasından kurulumunu yaptım internet sorunsuz şekilde kullanılıyor su an da fakat mausem ciddi derece takılma yaratıyor kablosuz kullanıyorum sürekli donma kasma takılmalar oluyor kabloyu taktığımda bu sorun yok pilli değil şarjlı ürün ve 4 aydır kullanıyorum sorun da yok biliyorum modemi değiştikten sonra basladı bu sorun ve sabah bi süre ethernetten de sıkıntı yaşadım internetten biraz araştırdım 5g ürünler bu sorunu yaratıyormuş bunu çözebilen yada çözümünü bilen var mı yardımcı olun bana

• bir şekilde frekans çakışması var sanırım

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözebilirim bilginiz var mı bu konuda
  • biri 2.4G diğeri 5G de kullanırsanız çözülür diye düşünüyorum, yani modem 5g ise mouse 2.4g olması, yada modem ile pc arası mesafeyi uzatman gerek. oda olmaz ise kabloluya geçmen gerek alıcı olan pc deki wifi yoğun trafik çeker yine çakışır modem mesafesi varsa. hiç biri yoksa mouse'u değiştir

• https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269

Bu konuda kablosuz kanal ve bant genişliği ayarlarının nasıl yapılacağını tarif etmiştik. Buradan bakarak değiştirin düzelir problem eğer bununla ilgili ise

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.