Şimdi Ara

Yeni modem alıcam hız ile ilgili bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suan airties rt102 ve exper ewm-01 modem var elimde experde sürekli bağlantı kopuyor diğer modemde eski o nedenle yeni bi modem almayı düşünüyorum ASUS DSL-N10E 150MBPS kablosuz modelini beğendim. ttnet 8 mbit e kadar sınırsız internet kullanıyorum merak ettiğim konu ben bu modemi alırsam internet hızım artarmı kullandığım iki modemin mbps hızı 24 asusun ise 150 bu ne ifade ediyor

• Bende cevap bekliyorum.

Ek olarak : Kablosuz bağlantıda hız farkı olur sanırım ama kablolu bağlantıda hız farkı olur mu ? Modemler de.

150Mb bir modem ile 300Mb bir modemin kablolu bağlantıdaki farkı, kablosuz bağlantıdaki farkı ne olur şimdiden teşekürler
  • zanı Z kullanıcısına yanıt
    150mbps wifi ağında cihazla bilgisayar arasındaki yerel ağ hızı... hatta ttneti bırak... Superonline fiber optik al... yoksa ASUS çok iyidir yada TP-LINK olmadı aities bak...
  • 16Mb'e kadar internetim var. Sadece kablolu kullandığımı varsayalım. Masaüstü pc'imdeki internet bağlantısında modem'in etkisi olurmu?

Modem kötü diye kablolu masaüstü bağlantım yavaşlayabilir mi?
  • UP
  • kardeş daha önce 50-100 lük bir sürü modem aldım.. fiyat performans ürünleri de alıyorlar.. bu ara asus n14u çok populer ama kullanmadım bi şey diyemem ama.. kendi kullandıgım bir modem var kopmayı unut o kdar diyorum :)

tabi paraya biraz kıyıcan ne kadar para o kdar köfte misali stabilite on numara... 100-150 bi modem alıp 1 sene sonra sıkıntı çıkacagına 1 kere al uzun süre kullan.. ben tavsiye edeyim sen gine de kendin de araştır..

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-x3500-300mbps-450mbps-dual-bant-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

bu modem için wi fi çok kullanmıyorsan kablolu masaüstü kullananlar için ADSL modemlerin kralı diyebilirim... VDSL-Fiber desteği yok bilgin olsun bu arada...VDSL zaten eski hat üzerinden hız artırmak oluyor... eski tren yolunda hızlı tren götürmek gibi ben çok düşünmüyorum ilerde geçmeyi...fiber gelirse geçerim tabi ki ama bizim buralara kolay kolay 2-3 seneye fiber gelmez gibi.. 2-3 sneye modemler ölür zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.