Şimdi Ara

YENİ MONDEO III YOL TESTİ (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
2
Favori
158.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

Orijinalden alıntı: Jr_AlpeR_1907

Uzunluk,genişlik...

Evet o bir Ford Mondeo hem bu kadar devasa hem de bir o kadar şık hem de bu fiyata.
    Yiyeceği makyajla daha da çekici olcak.

Alacağı makyaj bond filmindeki gibi bir tampon ve far yapısı olacak içide gelecek focusun digital klima ekranı vesaire gibi detaylar olacak ama tamamiyle kasa değişimi 2014 sonu lanse edilecek kısaca mondeo devasa uzay kasaya epey devam edecek :)

Ben de 2013'den önce çıkmaz diye düşünüyordum.Çünkü Ford 4 kapılı Mondeo Coupe'yi iosis konseptine göre çıkaracak galiba ve 2012 diyorlar coupe'ye bilginiz var mı?

Bu haliyle bile süper daha da güzel olacak bir de spoiler ve çift egzoz

• bundan sonra alacağım arabada kesinlikle mondeo oluronun boyutları nasıl olcak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondeoemirhan

bundan sonra alacağım arabada kesinlikle mondeo oluronun boyutları nasıl olcak acaba

en az 5 metre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr_AlpeR_1907

quote:

Orijinalden alıntı: mondeoemirhan

bundan sonra alacağım arabada kesinlikle mondeo oluronun boyutları nasıl olcak acaba

en az 5 metre

transatlantikk

• yakışıyor ama mondeo ya 5 metre ... jantlarda 17 olunca daha bir güzel oluyor hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackget

yakışıyor ama mondeo ya 5 metre ... jantlarda 17 olunca daha bir güzel oluyor hatta

Bence 19 olması lazım ama koymuyorlar şu anki modellerde bana çok küçük geliyor.
  • 19 jant olursa yanaklar 30 ya da 35 olucaktır ... türkiye yol şartlarında da jant ve lastik dayandırmak zor olucaktır
    yollar düzgün olsa 20 jant ı bile kaldırır bu kasa ama malumunuz yollar
  • Yabancıdan yabancıya satılık :D mondeo ghia x tdci otomatik. donanım seviyesi ilginç titanyumdaki göstrege ekranı yok ama fazlası var. Ve En çok sevdğim yanı konsolda ahşap detaylar. Eski ghialar gibi

http://www.sahibinden.com/ford_mondeo_giha_titanium_x_leder_navi_pdc-01WQQaXQQ20790736WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 24 Ocak 2010; 21:12:41 >
  • o ilanı bende gördüm bugün. Ama fiyat olarak 65000 euro yazıyordu. Dedim bunda mutlaka bir yanlışlık var
    direksiyon güzel olmuş bayaa, pedalları da unutmamak lazım
    Yeni gelecek olan makyajlı kasada özellikle selective donanım seviyesine bunları koysalar, LED gündüz farları ve LED arka far yapsalar çok güzel olur bence

Bu arada worldcarfans.com sitesinde makyajlı mondeo kar testinde yakalanmış ama pek birşye belli olmuyor. Sadece ön tampon kamuflajlı ama tahminim lansman yapıldığında arka kısımda elden geçicektir.Bu da linki

http://www.worldcarfans.com/110012224151/2011-ford-mondeo-facelift-spied-again-winter-testing

• orada bisey dikkatimi cekti.
    arka tampon altında dikkat ettiyeseniz çift egzost cıkısı var acaba bu 2.2tdci mı yoksa yeni 2.0 tdci 180hp lik yeni motorun testlerimi?
  • Bu ilandaki ön ızgara Mondeo'da çok güzel duruyor. Bu otosan neden böyle değişik modelleri, değişik motor seçeneklerini getirmez anlamıyorum.
  • Arkadaşlar

2008 model ve üstü 40.000kmyi geçmemiş araç bakıyorum. Bu ayarda Mondeo lar ne kadar ediyor.? İnternet ilanlarında fiyatlara pek güvenilmiyor. Piyasası titanyum ve trend için nedir? Veya soruyu tersten sorayım. 36-37 bin civarı bütçeyle ne alınır?
  • Mondeo cu arkadaşlar neredesiniz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Şunlara bir bakın, bütçenize uygun ve Titanium :

http://www.sahibinden.com/2008_sanruflu_mondeo_36000_km_orjinal_bir_arac-21WQQaXQQ21423379WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/orjinal_mondeo_bakmadan_gecme-89WQQaXQQ21310809WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/25000_de_2008_model_mondeo-02WQQaXQQ21300967WQQpXQQdisplayitem

Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. 2008 model alabilirim diye düşünüyorum. Ama genelde 3-4 yıl kullanıp 100 bine gelmeden satıyorum. Satarken çok zorluk çıkarırmı? Açıkçası 5-6 ay süründürürmü? Bir zamanlar V6 Vectra kullanmıştım. Satması epey zor olmuştu.

• Mondeo, Passat gibi TR'de çok tutulan bir araba değil. Satarken biraz uğraştırır. Heleki benzin fiyatları daha da artarsa iyice zorlaşabilir satmak.
  • Kimse yokmu =D
  • varda mondeo çok büyük olduğu ve hakkettiğini kanıtladığından kimse yorum yapmıyor :)
  • Ben de 2005-07 modeller arası tdci ghia düz vites düşünüyorum.Aslında c-max düşünüyordum ama mondeo da alternatifler arasında beni düşündüren ist şehiriçi yakıtı ortalama kaç olur?ayrıca arka koltukların konforu ve genişliği nasıldır?VEctra kadar geniş midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

Ben de 2005-07 modeller arası tdci ghia düz vites düşünüyorum.Aslında c-max düşünüyordum ama mondeo da alternatifler arasında beni düşündüren ist şehiriçi yakıtı ortalama kaç olur?ayrıca arka koltukların konforu ve genişliği nasıldır?VEctra kadar geniş midir?

opel sanırsam 70 li yıllardan yani commodore dan sonr bir büyük olarak senator çıkardı bir dahada büyük araç çıkarmadı , vectra-insignia iç hele arka koltuk olarak çok dar oluyor hem kuzey-güney hem doğu-batı ebatı olarak bu araçla kıyaslaman çok zor eğer etrafında long S serisi mercedes vaqrsa onun arka koltuk diz mesafesine yakın bir mesafesi mevcut-mercedeste koltuklar balon olduğu için iç hacimden çalıyor ön koltuklar.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.