Şimdi Ara

YENI MONSTER TYRANNOSAURUS ND511N20S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MONSTER Tyrannosaurus ND511N20S2 Notebook << Geri

Fiyatı : 1.499,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 2.432,13 YTL
    2.432.130.000 TL

Kaçırılmayacak Fırsat Ürünü !!!

Özellikler
    SONOMA 2.0GHz/533 + 2 GB Dual DDR2/533 KINGSTON + 15.4" WXGA Anti Glare + 128 MB Geforce 6 6600 16x PCI Express bağımsız ekran kartı + 80GB/5400rpm + DVD-RW Dual Layer + 5.1 Card Reader + WI-FI kablosuz ethernet + 10/100/1000 GIGABIT Ethernet + Bluetooth Adaptör + Monster Notebook Çantası
    Ürün Kodu Tyrannosaurus ND511N20S2 ( Yeni Ürün )

Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi ile

İşlemci Intel® Pentium™ M işlemci 760 Sonoma teknolojisi 2.0 GHz, 2 MB Cache, 533 Mhz FSB

Chipset Intel® 915PM Chipset
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 2200BG WI-FI kartı
    Sistem belleği 2 GB Dual DDR II 533 Mhz KİNGSTON ( Dual çalışabilmesi için 2 x 1 GB takılı. )
    Ekran Kartı 128 MB nVIDIA GeFORCE 6 6600 16x PCI Express bağımsız ekran kartı
    Ses Kartı AC97 S/W, Hoparlör, Mikrofon
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V92 Dahili Fax Modem
    Pcmcia PCMCIA 2.1
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB 5400 Rpm 8 MB Cache
    Optik sürücü DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 2,5 saat civarında )
    Klavye Q Turkçe 85 Tuş
    Ekran 15.4" WXGA TFT 1280 x 800
    İşletim sistemi Free DOS ( XP Home : 89 $ + KDV )

Boyutlar 363 x 265 x 34 mm
    Ağırlık 2.75 kg
    Geliştirilmiş Port'lar 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, S-Video Tv-Out, PCMCIA 2.1, FIR port, Line in / Mic in Jack, RJ-11 ve RJ-45 çıkış, 2. monitör bağlantı çıkışı, Speaker / Kulaklık çıkışı ( SPDIF - Dijital Çıkış )
    Bellek Yuvası Card Reader 5.1 ( SD, MMC, MS, SM, XD )
    Çanta MONSTER Deri Notebook Çantası.
    Garanti Süresi 2 YIL Türkiye' nin 81 ilinde 86 noktada Arena ve İnselberg firmalarının PRO2000 servis organizasyonu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 23 Aralık 2005 12:59:22 >

• neyi ucuz yaa
  • Kardesim farkettinmi bilmiyorum ama yukarıda 2GB DDR2 533 KINGSTON yazıyo dikkatini cekerim.Cok biliyosun bu ozelliklere sahip ve daha ucuz notebook soyle biz de bakalım.Ama bu ozelliklere sahip daha uygun fiyatlı bir notebook yok.

• ddr2 bellekler cokmu pahalı birsey sanki
  • evet 1gb için 74$+kdv istiolar
  • özellikleri çok iyi fiyatı da öyle ama markası düşündürüyor.
  • zaten olay orada bitio.. bu özellikler hp ya da toshiba asus olunca 2000$ve yukarısı oluyor.. nasıl olurda bu fiyat olur die düşündürüyor insanı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Excalibur G911 alinirmi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an bu mesajı aynı markanın aynı özellikte fakat 1 gb ramli olanından yazıyorum, alalı yaklaşık 4 ayı geçti yanlış hatırlamıyorsam ve hala sorunsuz, çok memnunum.
    Saygılarımla...
  • yaw servis fln nolcek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

yaw servis fln nolcek?

sitesinde böyle yazıyor daha önceden İlhan bey forumda böyle demişti

Garanti Süresi 2 YIL Türkiye' nin 81 ilinde 86 noktada Arena ve İnselberg firmalarının PRO2000 servis organizasyonu ile.
  • hocam ısınması nasıl oyunlarda en fazla kaça çıkıyor?
    3dmark 2001 ve 2003 testi yaptın mı hiç?
    kasa ve klavye kalitesi nasıl?
    saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

şu an bu mesajı aynı markanın aynı özellikte fakat 1 gb ramli olanından yazıyorum, alalı yaklaşık 4 ayı geçti yanlış hatırlamıyorsam ve hala sorunsuz, çok memnunum.
    Saygılarımla...
  • açıkcası hiç oyun oynamıyorum, oyun işini xbox ve plazma tv ikilisine bıraktım. Labtopu ilk aldığım sıralar yapmıştım 2001 ve 2003 testlerini ama değerlerini gerçekten hatırlamıyorum. Genelde internet, dvd kopyalama, autocad vs için kullanıyorum ve günde yaklaşık en az 6 saat açık oluyor. İnterneti wireless olarak (linksys modem) kullanıyorum. Bu şekilde benim için gayet doyurucu. Kasa kalitesi malumunuz markalılar kadar iyi değil ama sadece kasa (ve belkide lcd) farkı için de 600-1000 dolar arasında fazladan bir para veremezdim.
    Sözün özü ben çok memnunum,tavsiye ederim.
    Saygılarımla...
  • önemli olanda o zaten eğer ihtiyacını karşılıyorsan ne gerek var fazladan para vermeye.

quote:

açıkcası hiç oyun oynamıyorum, oyun işini xbox ve plazma tv ikilisine bıraktım. Labtopu ilk aldığım sıralar yapmıştım 2001 ve 2003 testlerini ama değerlerini gerçekten hatırlamıyorum. Genelde internet, dvd kopyalama, autocad vs için kullanıyorum ve günde yaklaşık en az 6 saat açık oluyor. İnterneti wireless olarak (linksys modem) kullanıyorum. Bu şekilde benim için gayet doyurucu. Kasa kalitesi malumunuz markalılar kadar iyi değil ama sadece kasa (ve belkide lcd) farkı için de 600-1000 dolar arasında fazladan bir para veremezdim.
    Sözün özü ben çok memnunum,tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

• coppermine hocam ayıptır sorması nerden aldın makinayı?

ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama internetten körü körüne de almak istemedim. bayisi falan var mı gidip görebileceğimiz?
  • ben kadıköy fokus shoptan görerek aldım,içini açıp baktım, ramleri gerçekten kingston ddr2 533 mhz ve diğer özellikleri de aynı saydıkları gibi. Bence almayı düşünüyorsanız gidip görüp alın, son not ben bunu aldıktan bir hafta sonra kuzenim casper aldı hemen hemen aynı özellikte, inanınki casperin kasa kalitesi monsterdan daha kötü bilhassa gördüm çünkü.
    Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

ddr2 bellekler cokmu pahalı birsey sanki
    Arkadaslar konuyu ben actıgım halde acil isim cıktıgından PC min basından ayrılmak zorunda kaldım.Uzgunum.Oncelikle bscol e cevap verdigi icin dnazor1 arkadasıma tesekkur ederim.Ancak sunu belirtmeliyimki 1GB DDR2 533 KINGSTON belleklerin fiyatı 90-100 dolar+KDV arasında degisiyo Buda yaklasık 160 ytl gibi bisey yapıyorki bu hic de azımsanacak bi rakam deil.Yani 70 kusur dolar+kdv ye anca 2.eli falan alınır herhalde.Zaten en ustte ozelliklerini verdigim modelin bi dusuk modelini coppermine arkadasım gibi ben de kullanmaktayım ve ustteki modelle arasındakitek fark RAM in 2gb deil de 1gb olması.Aradaki ucret farkı da 100 DOLAR+KDV ye denk geliyo.Bu bilgi PC de kullanılan Kıngston bellegin fiatı hakkında da bilgi vermis oluyo zaten.

• Ayrıca sunu soylemeliyimki bu urunu zaten oyun performansı icin aldım.Tabi harika bi klavye ve mouse da aldım beraberinde.Ve oyun performansından cok cok cooook memnunum.Zaten dikkat ettiyseniz urunun sahip oldugu ekran kartı NVIDIA GEFORCE GO 6600 128 MB.Bu ekran kartı guclu 2.0 islemci ile birlesince zaten sorun falan kalmıyo.Soyleyecek tek sey kalıyo geriye CANAVARIM BENIMBu arada alttaki resim dell xps-2 nun resmi.Hayalimdeki notebook.
    quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

hocam ısınması nasıl oyunlarda en fazla kaça çıkıyor?
    3dmark 2001 ve 2003 testi yaptın mı hiç?
    kasa ve klavye kalitesi nasıl?
    saygılar.

quote:

şu an bu mesajı aynı markanın aynı özellikte fakat 1 gb ramli olanından yazıyorum, alalı yaklaşık 4 ayı geçti yanlış hatırlamıyorsam ve hala sorunsuz, çok memnunum.
    Saygılarımla...

• Ben bu laptopu kesinlikle almam. Neden derseniz marka ve hizmet çok önemli. Dell laptopun ürün id sini siteye girince canlı destek dahil her hizmeti veriyorlar bana. Driverlar bir tıkta iniyor, donanımlarım iki tıkta doğrulanıyor. Upgrade için uyumlu parça ve program listeleri çatır çatır çıkıyor. Öte yandan klavyede, pilde, diğer tuşlarda, adı özellikler içinde geçmeyen aksaanlarda marka makineler süper. Toplamalar nereden kopartacağını şaşırmış durumda. Töbe diyorum almam.
  • Kardesim ben harika bir performans sunan bu notebooku sorunsuz kullanıyorum.En guclu fps oyunlarını rahatlıkla sorun yasamadan oynayabiliyosam bu benim icin yeterli.Cok istiyosan sırf isim icin 2000-2500 dolar verip gider aynı ozelliklerde toshiba,dell falan alabilirsin secim senin.Bu arada adamlarla bizzat konustum guven ve garanti konusunda sagolsunlar beni baya tatmin ettiler.Ayrıca upgrade olayını buyutmene hic gerek yok.Hatta lafını etmen bile hata gunumuzde.Zaten bu notebookun da pek upgrade e ihtiyacı yok dostum.

• beyler sadede gelep
    fiyat>> perfonsmansa bakarsanız
    rakiplerinin yaklaşık 500 $ altında bu urun

kullanışlımı almaya değermi
    ben asusları çok kullandım
    ergonomi var bi kere m. pad acayip rahat
    farklı mar. var gerçi onlarda hoş
    ama

son 1 ayda
    bu monster cazip geliyor
    endişem verdiğim paraya değermi
    ekran kartı süper doom3 canavar gibi
    ram ohaa lık bişii
    cpu ve hdd yeterli
    ee bence i ii ama kullanan yokm u..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.