İşyerime rander almak için yeni bir sistem topladım fakat montajını yaptım pc açılıyor monitöre görüntü gelmiyor
ramlerin yerini degiştirdim, ekran kartını söküp çıkardım, işlemciyi söküp taktım, bios pilini söküp çıkardım tüm kabloları söküp çıkarmama ragmen malesef görüntü alamadım.
sistemim şu şekilde
Asus Prime X570-P 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PNY Quadro RTX4000 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 9 3950X 3.5 GHz 16 Çekirdek 70MB AM4 7nm İşlemci Corsair Hydro Series H100x 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu High Power 1600W Rock Solid Pro Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Corsair 32GB(2x16) Vengeance Lpx 3600mhz CL18 DDR4 Ram Gigabyte 500GB Aorus NVMe Okuma 5000MB-Yazma 2500MB M.2 SSD
Bios güncellemesi yaptınız mı?
Görüntü gelmiyor nasıl guncelleyebilirim ?
Anakartı aldığınız yere götürün en son biosa güncellesinler.
Anakartta tek ram takılı kalsın, işlemcinin içinde dahili grafik yongası yok bu yüzden anakartın üstünden görüntü gelmeyecektir ama ekran kartını çıkarıp anakartın görüntü çıkışından görüntü almayı deneyebilirsiniz. Anakartınızın güncellemeye ihtiyaç duymaması gerekiyor zaten destekler halde ama bazı istisnai saçma durumlarda anakart güncellemesi çözüm olabiliyor.
Anakartınızda Debug Led yok gördüğüm kadarıyla, bu nedenle buzzer takıp bilgisayarın Biplemelerine göre arıza tespiti yapalım öncelikle isterseniz.
Volkan1xV
kullanıcısına yanıt
Denedim malesef görüntü alamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme