Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grasshead

Aynen ASUS düşünülmemeli bence bu cihazın yanında, 5400rpm olması ve ayrıca oyun için üretilmemiş olması riskli. Oyun için GameBook konseptinden şaşmamak lazım, diğer ürünler bu oyun temposunu kaldıramayıp ömrünü çabuk tüketiyor ve daha sık arıza yapabiliyor. Şu Lenovo'yu da bir görelim bakalım, hangi fiyatla ne özelliklerde gelecek. MSI ya da Lenovo alacağım. Umarım MSI stokları hızla tükenmez ve yeniden bu fiyatlara bulunabilir.

madem ozellikle gamer laptop istiyosun. Lenovo nerden cikti. bu markaya gamer laptop olarak ne kadar guvenebilirsin bu kadar cok sıkıntı bildirilmisken.
    msi asusa gore, ekran karti acisindan farkli sadece ve geforce 650 versiyonunu gamer laptop olarak yapmislarsa biraz garipserim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Aynen ASUS düşünülmemeli bence bu cihazın yanında, 5400rpm olması ve ayrıca oyun için üretilmemiş olması riskli. Oyun için GameBook konseptinden şaşmamak lazım, diğer ürünler bu oyun temposunu kaldıramayıp ömrünü çabuk tüketiyor ve daha sık arıza yapabiliyor. Şu Lenovo'yu da bir görelim bakalım, hangi fiyatla ne özelliklerde gelecek. MSI ya da Lenovo alacağım. Umarım MSI stokları hızla tükenmez ve yeniden bu fiyatlara bulunabilir.

madem ozellikle gamer laptop istiyosun. Lenovo nerden cikti. bu markaya gamer laptop olarak ne kadar guvenebilirsin bu kadar cok sıkıntı bildirilmisken.
    msi asusa gore, ekran karti acisindan farkli sadece ve geforce 650 versiyonunu gamer laptop olarak yapmislarsa biraz garipserim.

Lenovo'da oyun amaçlı bir notebook aslında, ayrıca yabancı forumlardaki ürünün incelemeleri baya başarılı olduğu yönünde ve piyasayı çok zorlayacağını belirtiyorlar. y570 için bazı arkadaşlardan fikir aldım markadan genel anlamda memnun kullanıcıları.

MSI GE serisi de oyun için orta veya giriş seviyesinde. 650 ddr5 oldukça yeterli bir kart fiyat performans olarak değerlendirirsek. Aslında burada önemli olan ürünlerin pazarda alacağı fiyatlar. MSI için 2400 gibi bir fiyat düşündüğümde, Samsung 2300'ken değer diye düşünüyorum.

Asus'un g75'ini almak çok isterdim ama abartı pahalı. Hem oyun serisi, hem Asus sonuçta ama N56VZ için aynı düşünceyi paylaşamıyorum. Dediğim gibi uzun vadede oyun için tasarlanmadığından sorun yaratabilir mi şüphesindeyim. Yoksa ASUS'un kalitesi, servis ağı vs. tartışılmaz. Ben modeller bazında düşüncelerimi söylüyorum.

Temmuz'a kadar gözlemlemek istiyorum, tam ara dönemdeyiz, ani bir kararla pişman olmak istemem.

• arkadaşlar msı in gaziantepte servisinin nerde oldugunu bilen varmı ? Birtürlü bulamadım.
  • O msi 2400e dusse bizim de icimiz rahat rahat alsak. orasi dogru. Ama lenovo icin ben ayni guzel seyleri okumadim.
  • http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html
    demekki daha ucuza koyulmasi mumkunmus. bunun ustune birde indirim koysalar tamamdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar msı in gaziantepte servisinin nerde oldugunu bilen varmı ? Birtürlü bulamadım.

Kardeş ne antepi izmirde ankarada bile yok diye biliyorum sadee istanbulda olmalı (tam emin değilim)
  • fiyatlar düşmeye devam ediyor biraz daha sabredin veya alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar msı in gaziantepte servisinin nerde oldugunu bilen varmı ? Birtürlü bulamadım.

Kardeş ne antepi izmirde ankarada bile yok diye biliyorum sadee istanbulda olmalı (tam emin değilim)

iyide o zaman sorun çıktığında gidip gelmesi uzun sürmezmi :D Bak hoşuma gitmedi bu.
  • pcdepoda daha ucuza i7 li modeli bakn : http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html birde indirim olsa alırım.Ama henüz pcdeponun stoklarında yok.Bunların derdi ne anlamıom stokta olmayan ürünü koyup heyecenlandırıyorlar milleti :)
  • Msı ürünlerinde indirim yapılmış ama aman aman indirimde sayılmaz birazdaha sabır etmek gerekiyor ürünler daha yeni girdi stoğa mesala GE60-İ5 li serisi alınabilir en azından GT650 Ekran kartı mevcuttur.

İ5-İ7 Arasında aman aman fark yoktur ama bütcesi yeten i7 lide alabilir.
  • Indrimden ziyade daha cok freedos olmasi yuzunden fiyati dusuk sanki. Notebookreviewden yorumlara bakiyorum da. Cok begenilmis bu model. asusa niyet etmisken msi kenardan fena durtukluyo beni.
  • Bende şu anda 2000TL'ye MSI i5 GE60 alma taraftarıyım. Sonuçta oyun oynanacak, i7 ile o kadar fark vermeye değer mi diye düşünüyorum ama sadece oyun için değmez gibi geliyor. Ayrıca Ekim'de Windows 8 çıkıyor, W7'nin son dönemindeyken par vermek ne kadar mantıklı? 15$'a geçiş yapılabiliyormuş W8'e ama düşündürüyor beni boşa giden 250TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 12 Haziran 2012; 19:13:19 >
  • Bence i5 olması çok daha iyi çünkü i5 ile yapılamıyacak iş yok ben o kadar notebook kullandım İ7 740 çok güçlüydü iyi ısınıyordum yeni i5 ler ondan güçlü ben i5 taraftarıyım i7 alırsamda sadece asus düşünüyorum soğutma olayını aşmışlar bakalım ne olacak temmuz 8 e kadar bekliyoruz :)
  • En merak ettigim sey isinma konusunda tam guven veriyo su anda yorumlar.
    i7den baska ramde var ve destekledigi makximum ram e de bakmak lazim. cok yakinda bu modelin geforce 660li versiyonu da cikacakmis. Beklenen asus geldiginde(gicik oldum yaa yok ortalarda hala) oda cikar saniyorum. Senin gibi bende freedos bekliyorum
  • Yahu buradahttp://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nc-026tr-notebook-urun7931.html Ekran tipi led yazıyor full hd değil mi bunlar.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Yahu buradahttp://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nc-026tr-notebook-urun7931.html Ekran tipi led yazıyor full hd değil mi bunlar.?

full hd led..
    orada 1920x1080 demiş.Full HD yani
  • quote:

En merak ettigim sey isinma konusunda tam guven veriyo su anda yorumlar.
    i7den baska ramde var ve destekledigi makximum ram e de bakmak lazim. cok yakinda bu modelin geforce 660li versiyonu da cikacakmis. Beklenen asus geldiginde(gicik oldum yaa yok ortalarda hala) oda cikar saniyorum. Senin gibi bende freedos bekliyorum

Isınma mevzusu baya ii cihazın. Derecelere baksana müthiş.

http://www.youtube.com/watch?v=JsVkNL5TRa0&feature=youtu.be&t=4m35s

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Yahu buradahttp://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nc-026tr-notebook-urun7931.html Ekran tipi led yazıyor full hd değil mi bunlar.?

full hd led..
    orada 1920x1080 demiş.Full HD yani

Ohh işte şimdi rahatladım, inş. ekran kare değildir .s

• hm video güzelmiş yani ısınma sorunu olmaz gibime geliyor ama bence servis sorunu olur msı da daha önce hiç almadım alan varsa memnun mu servisinden ?
  • quote:

Indrimden ziyade daha cok freedos olmasi yuzunden fiyati dusuk sanki. Notebookreviewden yorumlara bakiyorum da. Cok begenilmis bu model. asusa niyet etmisken msi kenardan fena durtukluyo beni.

Asus ile HP tam zirveye çıkmışken..Gözüm HPye kaymışken.. MSI i5 Serinin son güncel işlemcilisi beni felaket yan taraftan durtukluyor.. Aynen vallaha.. Bir gözüm HP de bir gözüm MSI da.. MSI yan taraftan dürtüyor vallaha.. Çanta,maus hep beraber yanında geliyor HP de hiç bişi yok.. ziyade buda düşündürüyor adamı..

Dur bakam ne yapacağız.. Kafa bir milyon dolar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.