Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu i5 ivy bridge işlemci önceki i7 den daha mı iyi ?(2. nesil olanı diyorum.)
  • yakın sayılabılır ama hangı i7 olduğuna bağlı
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
  • i7 2600 diye bir model var masaüstü toplayanlar bilir, 2500 lira ve üstü rakamlara toplanan bilgisayarlarda en çok tercih edilen güncel bir işlemcidir.. İntelin yaptığı en güçlü ve pahalı işlemcilerden biridir. 750 TL civarı satılıyor. Msi GE 60 dahil bu yeni laptoplarda kullanılan ivy model i7 3610qm model işlemci, bahsettiğim i7 2600 ile aynı performansı sunuyor :) Ancak i5 3210m ise performans testlerinde i7 3610qm'in yarısı kadar başarı sağlıyor. Bence aradaki 300 400 liralık farka değer i7 li model almak. Sonuçta 750 liralık işlemciyle aynı performansı verecek. Eskiden laptoplardaki işlemciler ile masaüstülerdeki işlemciler arasında çok fark olurdu performans açısından ancak artık durum düzeldi. Bir zaman sonra ekran kartları arasındaki performans farkı açıkları da kalkarsa masaüstüler tarihe karışacak ancak ona daha zaman var gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindWild -- 13 Haziran 2012; 3:05:03 >
  • Şu ısı sorunları bi çözülse kimsenin alacağı masaüstü olmaz.
  • msi yorumlarini uzun uzun okudum ge60/70 de isi sorunu yok. Hatta dogru durust hic sorun yok. nerdeyse 30 sayfa kullanici yorumu vardi. sogutma faninin devirini arttirmak icin harici buton varmis bilgisayar ustunde. cogu zaman ona gerek bile kalmadigi yazilmis. kaynak' notebookreview
  • Vaaay işte o zaman geçti sınıfı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Vaaay işte o zaman geçti sınıfı..

Inceleme istememismiydin sen. adamlar almis incelemeler de var ayni yerde. ben kisacik bir sey yazdim sadece. kinayene anlam veremedim.
  • GE60'ın, GTX660M'li modeli ne zaman gelecek, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Vaaay işte o zaman geçti sınıfı..

Inceleme istememismiydin sen. adamlar almis incelemeler de var ayni yerde. ben kisacik bir sey yazdim sadece. kinayene anlam veremedim.

Şöyle söyleyeyim, hemen hemen bütün incelemeleri okudum ama ne kadar doğrudur bilemedim o yüzden sırf sıcaklık konusunda takılmıştım sizde böyle söyleyince ne bileyim birden kafama yattı.
  • Şimdi PC Depo ile görüştüm bu hafta stoklara girmesi bekleniyormuş. Fiyatta pek bir değişiklik olmaz dediler, 2,055.91 TL 12 taksit çok iyi bir fiyat bence bu ürün için.

i5'le i7 arasındayım aslında ama çok fiyat farkı var arada. İşletim sistemi, 2GB RAM ve i7 için 750TL fark oluyor arada, çok abartı geldi bana. Kurarım bi ultimate i5'e yoluma bakarım diyorum ama yorumlarınız nedir? Tercih doğru mu? Alternatif ürün tavsiyesi var mı? Tek amaç oyun oynamak ve uzun yıllar değiştirmeyi planlamıyorum.
  • yegane amac oyunsa i5 olmasi iyi olur hem potansiyel isinma seviyesi de az. bana is icin de lazim ve indirim bekliyorum i7e. Fiyatlar ilk cikis oldugundan bariz sekilde kabarik. freedos cikarsalar hic fena olmaz. Aslinda bu satis yerlerinin neden windowslu satmada israr ettiklerini de anlamiyorum. Isin en kotu tarafi bilgisayari adam etmek icin format atmak lazim. e o zamanda windows hava oluyor. Kurulu degilde dvd li falan gelse daha rahat ederdim. Format atip eski windowsdaki key ile tekrar kurulur mu guvenle. daha once hic hazir OS lu laptop almadim da kendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

yegane amac oyunsa i5 olmasi iyi olur hem potansiyel isinma seviyesi de az. bana is icin de lazim ve indirim bekliyorum i7e. Fiyatlar ilk cikis oldugundan bariz sekilde kabarik. freedos cikarsalar hic fena olmaz. Aslinda bu satis yerlerinin neden windowslu satmada israr ettiklerini de anlamiyorum. Isin en kotu tarafi bilgisayari adam etmek icin format atmak lazim. e o zamanda windows hava oluyor. Kurulu degilde dvd li falan gelse daha rahat ederdim. Format atip eski windowsdaki key ile tekrar kurulur mu guvenle. daha once hic hazir OS lu laptop almadim da kendim.

Kurulur. Notebook'un altında key bilgisi oluyor ve işletim sistemi modeli yazıyor (ultimate/home/enterprise vb.) Uygun işletim sistemini bir yerden indirip kurarsan, dvd boot ile kendi key'inle yapabilirsin bunu. Ayrıca factory reset oluyor ama o da aynı şey.

• yinede freedos istiyorum. belki windows degil linux kurcam. varsa forumda gezinen satis ajanlari bu tip seyleri farketmeleri lazim.
  • Pcdepodaki msı ge60 lar ne zaman satılmaya başlanır ? Onların fiyatları daha uygun.
  • GTx650M ile GTX660M arasında çok fark var mı?
  • Arkadaşlar MSI GE 60ıbu hafta alacağım büyük olasılıkla ve i7 olanı alacağım.Yalnız driverlerini bulamadım bir türlü bilen birisi varsa bir link koyabilirmi şimdiden hazır olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

GTx650M ile GTX660M arasında çok fark var mı?

Var tabii ama şu anki uçuk fiyat farklarına değecek kadar değil bence =)

YENİ MSİ GE60 0NC

• Teşekkürler. Ben en iyisi 660M'li modellerin gelmesini bekleyeyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Arkadaşlar MSI GE 60ıbu hafta alacağım büyük olasılıkla ve i7 olanı alacağım.Yalnız driverlerini bulamadım bir türlü bilen birisi varsa bir link koyabilirmi şimdiden hazır olsun istiyorum.

cevap yokmu ??
  • quote:

quote:

Arkadaşlar MSI GE 60ıbu hafta alacağım büyük olasılıkla ve i7 olanı alacağım.Yalnız driverlerini bulamadım bir türlü bilen birisi varsa bir link koyabilirmi şimdiden hazır olsun istiyorum.

cevap yokmu ??

Driver cdsi ile beraber gelir msi lar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.