Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saf oyun için düşünenlere diyorum. O ekran kartının ömrü işlemciden çok önce biter. Önceden aldığım masa üstülerden birinde zamanın en uçuk ekran kartlarından biri varken aynı pc deki ortakarar işlemci, ekran kartı hurdaya çıktıkdan sonra bile birçok oyun için yeterliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

i7 farkina ssd eklemek cok daha mantikli asus n56da i5li model olsa bende i5+ssd yapardim.Butcesi i7 ve ssd ye yetenlere tabikide i7 oneririm.

Şunu merak ediyorum. Örneğin i5'li cihazı aldık. SSD takmak için slot vardı değil mi bu üründe? Yani kendi diskini sökmeden kullanabiliyoruz.

Ayrıca SSD takılmış bir sistemde bu SSD'nin işlevi otomatik olarak mevcut diskimde performans artışı mı sağlayacak? Yoksa bağımsız bir disk gibi, Windows ve uygulamaları bu SSD'ye yazıp - mevcut 7200rpm'lik diski veri için mi kullanacağım? Bu konuyu tam anlayamadım doğrusu.

Hayir eger ssd alirsan icindeki hddyi cikarip ssd yi takicaksin ve cihazin tepkime suresi cok kisalicak.Hersey daha hizli acilip daha hizli kapanicak daha az pil tuketecek daha az isinicak titresim azalicak verilerin daha guvende olucak en basit boyle anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Haziran 2012; 13:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben son 3 5 ay içinde dvd sürücüsünü kullanmadım yanı benım ıcın bır ıse yaramıyor o yuzden sokup harddsık ve ssd yı bı arada kullanacagım sıstemı ssd ye yukleyıp harddıskte harıcı gıbı ayrıca duracak
  • quote:

quote:

quote:

i7 farkina ssd eklemek cok daha mantikli asus n56da i5li model olsa bende i5+ssd yapardim.Butcesi i7 ve ssd ye yetenlere tabikide i7 oneririm.

Şunu merak ediyorum. Örneğin i5'li cihazı aldık. SSD takmak için slot vardı değil mi bu üründe? Yani kendi diskini sökmeden kullanabiliyoruz.

Ayrıca SSD takılmış bir sistemde bu SSD'nin işlevi otomatik olarak mevcut diskimde performans artışı mı sağlayacak? Yoksa bağımsız bir disk gibi, Windows ve uygulamaları bu SSD'ye yazıp - mevcut 7200rpm'lik diski veri için mi kullanacağım? Bu konuyu tam anlayamadım doğrusu.

Hayir eger ssd alirsan icindeki hddyi cikarip ssd yi takicaksin ve cihazin tepkime suresi cok kisalicak.Hersey daha hizli acilip daha hizli kapanicak daha az pil tuketecek daha az isinicak titresim azalicak verilerin daha guvende olucak en basit boyle anlatabilirim.

Burada Harddisk dışında görünüyor ama SSD bölümü?

YENİ MSİ GE60 0NC

http://youtu.be/JsVkNL5TRa0?t=8m11s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 14 Haziran 2012; 14:18:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burada Harddisk dışında görünüyor ama SSD bölümü?

YENİ MSİ GE60 0NC

http://youtu.be/JsVkNL5TRa0?t=8m11s

Orasi ssd icin cok kucuk biryer sanirim msata ssdler icin orasi tam bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Haziran 2012; 14:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msi a gozumu kestirdim ama simdi ssd su bu derken bunlari nasil takicaz diye dusunuyorum. malum garanti isi var. msi servisini aradim sitelerinde, servispoint diye bi yer, tum turkiyede subeleri var. birde birileri anko bilgisayar diyo istanbuldaymis. hangisi dogru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

o zaman almışken i7 mi alalım ?

kullanıma bağlı almışken i7 çokta mantıklı gelmiyor bana neden zorlamayacaksan i7 alacaksın onun yerine i5 ve ssd daha mantıklı dersen ki ben çok ağır işler yapacağım o zaman tamam

ağır işler derken neyi kastediyorsunuz? Mesela hangi programlarla çalışmayı.photoshop falan mı ?
  • arkadaşlar ge ın i5 olan modelini almaya karar verdim fakat yinede daha önceden msı alanlar vardır diye soruyorum.Kasa kalitesi felan nasıl?Laptoplarda ses kaliteside önemli benim için.Ve son olarak servisi nasıl ben gaziantepte oturuyorum dolayısı ile istanbula yollamam gerekecek gerektiğinde.
  • okudugum incelemede
    kasa tamamen plastikmis ama herhangi bir egilme bukulme olmuyo yaziyor. plastik olmasi sayesinde zaten laptop cok hafif, muadili baska modellerden cok cok hafifmis.
    Sese gelince, 4 hoparloru varmis, yazan adam bir laptopda buldugum en iyi ses kalitesi demis, ne kadar abartidir bilemem. adamakilli bass da varmis.
  • plastik kasa ısınır ya :D
    İyi bir sogutma sistemi olması lazım.Peki servisleri ? Bunun hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı hiç msı notebooku olan yokmu ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 14 Haziran 2012; 16:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

o zaman almışken i7 mi alalım ?

kullanıma bağlı almışken i7 çokta mantıklı gelmiyor bana neden zorlamayacaksan i7 alacaksın onun yerine i5 ve ssd daha mantıklı dersen ki ben çok ağır işler yapacağım o zaman tamam

ağır işler derken neyi kastediyorsunuz? Mesela hangi programlarla çalışmayı.photoshop falan mı ?

oyunlardan ornek vereyım GTA 4 metro 2033
  • Kasa ve tasarim olarak iyi konusmuycam arkadaslar o arkadaki apachi simgesi kasanin full piano black ve plastik olmasi cok kotu.Her tarafinda parmak izi kalicak zamanla cogu yeri cizilicek sogutma konusundada dez avantaj olucak tek + yani agirligi olabilir ve ddr5 ekran karti.
  • Alternatifler neler bu durumda? Ben MSI i7'ye taktım kafayı ama aynı fiyata daha iyi ürünler varsa neden olmasın?
  • ya şu i7 ve i5 arasında kaldım karar veremiyorum. i5 olan bilgisayar mesela Elder Scrols V : Skyrim i kaldırabilir mi ?(hıgh ayarda)
  • pcdepo da satmaya başlamış yeni msı ları
  • sonunda ya pc depoda 2milyar i5 olan.Ordan alcam fakat pcdepodanda aldığımızda gaming mause ve çantasını veriyorlar değil mi ?
  • arkadaşlar pcdepoda satın al dediğimde sigortalansın yada sigortalanmasın diye bir seçenek çıkıyor.Nedir o?Sigortalansın deyince yaklaşık 150 lira ekstra ücret geliyo bunun bilgisayarın garantisi ile alakası yok değil mi ?
  • o standat paket zaten hepsinde oluyor ayırım yok
  • o zaman sigortalanmasın dersem daha iyi olur değil mi ? Boşu boşuna 150 lira vermemiş olurum.
  • Kardeş sigorta ayrı birşey sana kalmış istemene gerek yok mouse vs dersen o kim satarsa satsın ıcınden cıkar adam kutuyu acıp ıcınden alacak degıl
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.