Şimdi Ara

Yeni Mumya filmi The Mummy'den ikinci fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni Mumya filmi The Mummy'den ikinci fragman yayınlandı
    Korku sinemasının sevilen eserlerinden Mumya (The Mummy), yeni bir film serisi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Başrolünü yıldız oyuncu Tom Cruise'ün üstlendiği bu yeni Mumya filmi, Universal'ın kurmaya başladığı yeni sinematik evrenin ilk parçası olacak. Universal'ın canavar filmlerini yeniden canlandırmak için hazırladığı bu sinematik evrende Jekyll, Dracula ve Frankenstein gibi popüler karakterler yer alacak.

Bu yaz gösterime girecek The Mummy için tanıtım çalışmalarını sürdüren Universal, filmin ikinci fragmanını yayınladı. Film için yayınlanan bu yeni fragman da The Mummy'nin korku filminden çok bir aksiyon filmi olacağını gösteriyor. Ayrıca bu yeni fragman ile birlikte, ünlü oyuncu Russell Crowe tarafından canlandıran Dr. Jekyll'ın da filmde önemli bir role sahip olacağı da belli oldu.

Senaryosunu Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow) ve Jon Spaihts (Passengers)'in kaleme aldığı The Mummy'nin yönetmenliğini Transformers ve Star Trek gibi başarılı filmlerin senaristi olarak tanınan Alex Kurtzman üstleniyor. Filmin başrollerinde Tom Cruise'e Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe eşlik edecek. Film 9 Haziran'da vizyona girecek.

• Sinematik evrenin ilk filmine Tom Cruise'u oynatmak akıllıcaydı. Zaten filmin kurtaranı da olacak büyük ihtimal. Yeni bir şey vaadetmiyor film belki ama sinema günü yapıldığında bir solukta oturulup izlenecek güzel bir evren çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiderman filmini nasıl fragman haline getirip millete izlettiler .

Bu fragmanda aynı o ayarda olmuş .

• Bildiğin korku filmi olmuş o ne öyle exorşist gibi ama güzel film olacağa benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocukluğum da sevdiğim ender filmlerden di, tabi akabinde mumya rüyaları görüp çocukluğumun en kötü dönemlerini de yaşadım :D

• Güzel filme benziyor daha çok korku filmi gibi gelsin bakalım...

• izlemiş kadar olduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tom Cruise Varsa izlenir.

• nedense aslan kral bundan daha iyiymiş gibi geldi

• Yeni Mumya filmi The Mummy'den ikinci fragman yayınlandı

Çocukluk filmimdi, şimdi hepsi yaşlanmış.
  • film güzel olur, kötü olur bilemem. ama mumya seçimi yanlış olmuş bence.
  • Çocukluğumda annemin bana izlettirmemeye çalıştığı benim gizlice onlar izlerken arkadan izlediğim ve böceğin adamın derisinin altına girdiği sahneyi gördüğümde bağırıp yakalandığım film. Böcek fobim bu filmle başladı kesin bilinç altıma yerleşti :/

• afm fitaşta seyretmiştim çıkışta arkadaşlarıma denk gelmiş peşindeki seansa bedava tekrar girmiştim aynı sahnelerde tekrar zıplamıştım hey gidi gunler hey:))
  • fragman çok güzel, eskisi kadar güzel olacağını düşünmüyorum filmin ama sinemada seyredilir

bu arada mumyanın korkunç hali bile güzel değil mi sizcede
  • ne mummy'yi ne de tom cruise'u korku modunda izlememiştik.değişik birleşme olacak bakalım.başyapıt olmayacaktır ama keyifle izlenir bence.
  • Nerede o eski mumya filmleri dedirten bir filmdi. Tabi bunu fragmanların ardından söyleyemedik ama filmi görünce maalesef hayal kırıklığının boyutu ortaya çıktı tam olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.