Şimdi Ara

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sensodrive

Bu tarz bir saçmalık yaparlarsa, kapora yatıranlar olarak siparişi iptal eder, aynı araç olan ,1.4 180 hp fiat spider'a yöneliriz. Hemde geniş servis ağından istifade etmiş oluruz.

Ben de gelecek olan Fiat Spider'ın fiyatının daha uygun olabileceğini düşünüyorum.
    Almanya'da 22900 € olan başlangıç fiyatını kaç yapacaklar bakalım, bugünkü kurla 71000 tl olması gerekiyor ama biz 80000'e razıyız.
    1.5 motor olduğu için vergi bahaneleri yok çünkü vergi neredeyse Almanya ile aynı 1.6'nın altındaki motor hacimlerinde.
    Mesela çok kızdığımız VW 26000 € başlangıç fiyatına sahip Passat'ı Türkiye'de şu an 77200'e satıyor ve hatta %4 indirim yapıyorum diyor, yani 74000.
    Mazda markasının bir anlamda testi olacak bence bu fiyatlandırma.
    Türkiye'de dürüst satıcı mı olacaklar yoksa fırsatçı kazıkçı esnaf mı?!

Hep beraber göreceğiz.

• iç kalite çoğu c sınıfını cebinde çıkarır gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Bu tarz bir saçmalık yaparlarsa, kapora yatıranlar olarak siparişi iptal eder, aynı araç olan ,1.4 180 hp fiat spider'a yöneliriz. Hemde geniş servis ağından istifade etmiş oluruz.

Ben de gelecek olan Fiat Spider'ın fiyatının daha uygun olabileceğini düşünüyorum.
    Almanya'da 22900 € olan başlangıç fiyatını kaç yapacaklar bakalım, bugünkü kurla 71000 tl olması gerekiyor ama biz 80000'e razıyız.
    1.5 motor olduğu için vergi bahaneleri yok çünkü vergi neredeyse Almanya ile aynı 1.6'nın altındaki motor hacimlerinde.
    Mesela çok kızdığımız VW 26000 € başlangıç fiyatına sahip Passat'ı Türkiye'de şu an 77200'e satıyor ve hatta %4 indirim yapıyorum diyor, yani 74000.
    Mazda markasının bir anlamda testi olacak bence bu fiyatlandırma.
    Türkiye'de dürüst satıcı mı olacaklar yoksa fırsatçı kazıkçı esnaf mı?!

Hep beraber göreceğiz.

Mazda ülkemiz de distribütör kanalıyla değil, direk kendisi satışı gerçekleştiriyor. Dolayısıyla da, bayileri korumak amacıyla da olsa böyle bir üçkağıda gideceğini sanmıyorum, netice de japonların belli bir ticari ahlağı var.
    Dediğiniz gibi normal de 70 küsür olması gerekirken, 80 bini aşan fiyat olursa çok ayıp etmiş olurlar, netice de aracın dünyada ki satış fiyatı belli.

• quote:

2.0 motor elektrikli açılır hardtop tavan ve otomatik vitesli full donanım'ı şuan 105'e verirken, manuel tenteli 1.5 araç nasıl 115 bin lira olur?

olur olur.. bakınız honda crv 1.6 dizel otomatik 2 çeker ve 2.0 otomatik 4 çeker...
  • Fuar da recaro kultukları deneyen oldu mu?

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta donanim baya iyi. 1,5 orta donanim 85 lira olursa bence alinir.

Bayidaki vatandas 1,5 full olani 100 u gecer isterseniz siraya yazalim dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlarla apaçiye düşmez rahat olun
  • s2000 hala bu sınıfın lideri.Kondisyonu çok iyi durumda olan s2000 bu araçları geride bırakabilir.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Mx5' in şuana kadar 1 milyon dan fazla sattığı bir pazar da, honda'nın s2000 gibi muhteşem bir araca devam etmemesi gerçekten yazık olmuş.

• sensodrive S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.Maalesef devam etmedi Honda.S660 gibi bir araçla devam edecek yola.Bu arada konu için teşekkürler.Emeğinize sağlık.
  • 1.5 motorun hizlanma verileri teknik verileri vs varmi?

Bir de Tente elle acilip kapaniyor sanirim..Hafiflikten oturu, bence buyuk eksiklik otomatik olmamasi...

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    1.5 motor
    131 ps 7000 d/d
    0-100: 8.3 saniye
    Şehiriçi: 7.9 litre
    Son hız: 205 km/s

Aracın eski kasasın da dünyanın en hızlı açılabilir elektrikli hard top vardı, Nd kasada da ileriki yıllarda ekleyeceklerdir.
    Tente'nin elle açılıp kapanma videosu.

https://m.youtube.com/watch?v=f6GkHUG23Z8

• quote:

1.5 motor
    131 ps 7000 d/d
    0-100: 8.3 saniye
    Şehiriçi: 7.9 litre
    Son hız: 205 km/s

Aracın eski kasasın da dünyanın en hızlı açılabilir elektrikli hard top vardı, Nd kasada da ileriki yıllarda ekleyeceklerdir.
    Tente'nin elle açılıp kapanma videosu.

https://m.youtube.com/watch?v=f6GkHUG23Z8

Cevap icin cok tesekkurler...

• Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,
    S660'dan yeni haberim oldu, ortadan motorlu, 830 kg'lık harika bir araç, şuan sadece japonyaya satıyorlarmış, 125 hp'lik motorlusu amerikan pazarına girebilirmiş. Kullanılması keyifli Nispeten makul fiyatlı araçların artması çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensodrive -- 16 Kasım 2015; 12:00:27 >
    Kasa olarak çok hafif.Yeni turbo vtec gelirse o kasayı uçurur.Trafikte de çok görülmeyeceği için dikkat çekici araç olacaktır.
  • Tam bekar arabası...
  • Koltuk kafalıklarında ki bose sistemi.
     Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi)

• Ben fiat 124 spider ı bekliyorum 1,4 multiair 170hp ile.

Türkiye de distribütör olmadan arada Türk yatırımcı olmadan satış yapılamaz.

• quote:

Üretmeden tüketenlerin ödediği vergi oranı.
    Yaşadığın dünya da insanların kullanacağı katmadeğeri yüksek ürünler üretmeden, matbada bastığın kağıda para diyerek, birbirinin kuyusunu kazmayıp el birliği ile çalışan ülke vatandaşlarının konforunu beklemek ancak hayal alemin de olur.

Alakası bile yok. Gürcistan, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya, Estonya falan gibi yerlerde üretim mi var? Adamlar çerez parasına arabaya biniyor. Verginin üretimle falan hicbir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 16 Kasım 2015; 19:16:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.