Şimdi Ara

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talharo123

Fiat spider daha tatli olmus sanki,bir de 30 hp,100nm farki da cok tatli olmus :) oha onden cekisliymis bu fiat spider?

Hayır arkadan çekişli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider'ın içi de dışı da daha elegant duruyor. Yalnız Fiat'ın acilen adam gibi bir logo tasarlaması lazım. Logosu en kötü otomotiv firmalarından biri.
  • yılan yılan yılannnnn
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Boş yapmana gerek yok burda mazdanın ucuz ve güçlü bi alternatifi var şu marka bağnazlığından bi vazgeçin artık
  • Galathian G kullanıcısına yanıt
    Aracın içinde ne farklılık gördünüz?
    Logo konusunda sonuna kadar katılıyorum.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Fiat'dan kötü haber geldi, avrupa versiyonu 1.4 140 hp gelecekmiş, tasarımda da bazı farklılıklar var.

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensodrive -- 18 Kasım 2015; 18:57:23 >

• sensodrive S kullanıcısına yanıt
    Koltuklar ve dashboardun siyah rengi, koltukların yapısal şekli, deri döşemenin deseni ve dijital ekranın çerçevesi. Basit dokunuşlar ama iç mekanı daha elit gösteriyor bence bu ufak detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 18 Kasım 2015; 21:23:54 >
  •  Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi)

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi)

Buyrun abarth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaJJi -- 18 Kasım 2015; 21:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaJJi

Buyrun abarth

Bu Abarth değil.
    1-2 yıl öncesine ait bir render çalışma sadece.
    Normali bu kadar hırçın dururken Abarth versiyonunu böyle tombik yaparlar mı sence?

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam resmi olmadığı belli zaten araç yeni çıktı :)
  • Motorlar yanlis olmus aslinda Mx5de daha atak,hisli,serseri bir tip varken spiderda sakinlik ve huzur havasi var.Turbo motorlu mx5 daha da hircin olabilirdi.Ama 140hp spider daha agir,130hp mx5 basa cikabilir gibi yuksek devirle.

Atmosferigin tadi baska ama bakalim durum ne olacak,fiat sonucta daha yeni tanitildi herhangi bir pist testi vs yok.Motorun gucu,tepkisi nasil belli degil.

Fiat servisden dolayi onde.Mazda da sanirim servis araligi 6 ay Parcalarin ortak olmasi da avantaj
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Burda tork belirleyici olacaktır, mx5'de 150 nm, fiat da ise 240 nm. Birde fiat da chip tuning ile +40 hp civarına artışda sağlama imkanını düşününce, mx5'in işi zorlaşıyor. Belki mazda fiyat avantajı sunarsa ibre kendinden yana döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Burda tork belirleyici olacaktır, mx5'de 150 nm, fiat da ise 240 nm. Birde fiat da chip tuning ile +40 hp civarına artışda sağlama imkanını düşününce, mx5'in işi zorlaşıyor. Belki mazda fiyat avantajı sunarsa ibre kendinden yana döner.

birbirinin rakibi olduğunu düşünmüyorum

atmosferik seven yine atmosferiği, turbo seven yine turbo motorlusunu alacak.
  • Her ne kadar mazda üretimi de olsa fiat'a o kadar para vermek zoruma gider. Ama motor fiatta daha güçlü. Ben çok beğendim arabayı. Mazda uygun fiyata getirirse düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Her ne kadar mazda üretimi de olsa fiat'a o kadar para vermek zoruma gider. Ama motor fiatta daha güçlü. Ben çok beğendim arabayı. Mazda uygun fiyata getirirse düşünürüm.

İkisininde motor sesi s2000 gibi olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Her ne kadar mazda üretimi de olsa fiat'a o kadar para vermek zoruma gider. Ama motor fiatta daha güçlü. Ben çok beğendim arabayı. Mazda uygun fiyata getirirse düşünürüm.

Haklısın olmaz ama 2 kere pert olmuş S2000'lere 80000 istiyorlar.
    80000'e S2000 alan adam da bugün sanayiden çıkamaz 2 kez pert olmuş aracıyla.

Burada ise 80000'e sıfır oğlu sıfır araba bekliyor insanlar.
    Hele dediğim fiyata gelsin ben görecem o S2000'lerin fiyatlarını o zaman.
    50000'e S2000 yazmazlarsa ben de eşek gibi anıracam Bakırköy meydanında

• quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Mazda headers'la filen alır bi şekilde ses :) 1.5'ten atmosferik 130hp çıkarmışlar. 1.6'dan da benzer sıkıştırmayla 140hp civarı alabilir aslında, deneyebilirdi.
    Hocam autoexpress tarzi bir sitede front wheel drive system tarzi birsey okudum,dogrudur arkadan itislidir. Guven olmuyor pek bu yayinlara.

• fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Fiatta zaten ses yok spider modelindede ses olmazsa olmaz belki düz boru varex ile bişeyler olur

Turbonun avantaj oldugu noktalar var.Dusuk devirde atmosferige gore daha canli olacagi kesin.tork avantaji var ama eger motor karekteristigi iyi ayarlanmazsa turbo patlamalari ve turbo gecikmesi zevk vermeyebilir.Sakinlik ve istenildigi zaman guc alinmasi spider ile uyusturdugum bir nokta 1.4tde.Buna karsilikda mazda motoruda yabana atilmayacak cinsten.Ozellikle yuksek devirlerde ben daha istekli olacagini dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.