Şimdi Ara

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanCLK

quote:

Mazda gene kazık fiyattan getirecek ve eski versiyonları gibi ülkemizde yine hemen hemen hiç satmayacak.

Millet ahı gitmiş vahı kalmış şu çapulcu araca 97000 TL istiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sifirdan-farksiz-2014-trafige-cikis-246976238/detay

Sayın sener songür

Peki Tüm dünyada Mx5'in rakibi olan ama ülkemizde 10-15 Yaşında 100-200.000 Km'lerde kazayı boşwer takla atmaktan bi hal olmuş s2000'ler 100-150 k'ya gidiyor.Bu konu hakkında fikriniz nedir?

Onlar da saçmalık. Hayatta alınmayacak çöp araçlar. S2000lerin ederi 25000 TL civarıdır.

Helal olsun verdim şukunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanCLK

quote:

Mazda gene kazık fiyattan getirecek ve eski versiyonları gibi ülkemizde yine hemen hemen hiç satmayacak.

Millet ahı gitmiş vahı kalmış şu çapulcu araca 97000 TL istiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sifirdan-farksiz-2014-trafige-cikis-246976238/detay

Sayın sener songür

Peki Tüm dünyada Mx5'in rakibi olan ama ülkemizde 10-15 Yaşında 100-200.000 Km'lerde kazayı boşwer takla atmaktan bi hal olmuş s2000'ler 100-150 k'ya gidiyor.Bu konu hakkında fikriniz nedir?

Onlar da saçmalık. Hayatta alınmayacak çöp araçlar. S2000lerin ederi 25000 TL civarıdır.

Sener hocam yine iş yerindeyim ve yine gülmekten ağlattınız beni.

Hocam iyiki varsınız. Lütfen çizginizi hiç bozmayın. İmzamı değiştirip sizin cevaplarınızdan birini yapmayı düşünüyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 8 Aralık 2015; 17:23:54 >

• sensodrive S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden. Siparişlerde ekstra birşeyler alınabiliyor mu araçlara? Tarih olarak da bilgi verildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, fiyat için 83.000 civarı denmişti, yeni gelişme yok. Normal de siparişler ocak ayında girilecek denmişti, aralık da aradılar, önceden nisanda gelir demişlerdi, belki oda geriye gelir. Ek bir seçenek yok. Renk, motor ve donanım seçiyorsunuz, donanımda da yazıdığımın dışında bir bilgileri yok.
    Bugün fiat müşteri hizmetlerini aradım, aracı biliyorlar fakat ne zaman geleceği hakkın da bir şey bilmiyorlar, bölge müdürlüğüne sordurduk, haber bekliyorum. Mazda yüksek rakamdan girerse bir kaç ay daha fiat'ı beklerim diye düşünüyorum. Daha güçlü motor ve geniş servis ağı var, ayrıca fiat'ın motoru turbodan dolayı çok rahat 200 hp'ye yükseltebiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Teşekkür ederim, fiyat için 83.000 civarı denmişti, yeni gelişme yok. Normal de siparişler ocak ayında girilecek denmişti, aralık da aradılar, önceden nisanda gelir demişlerdi, belki oda geriye gelir. Ek bir seçenek yok. Renk, motor ve donanım seçiyorsunuz, donanımda da yazıdığımın dışında bir bilgileri yok.
    Bugün fiat müşteri hizmetlerini aradım, aracı biliyorlar fakat ne zaman geleceği hakkın da bir şey bilmiyorlar, bölge müdürlüğüne sordurduk, haber bekliyorum. Mazda yüksek rakamdan girerse bir kaç ay daha fiat'ı beklerim diye düşünüyorum. Daha güçlü motor ve geniş servis ağı var, ayrıca fiat'ın motoru turbodan dolayı çok rahat 200 hp'ye yükseltebiliyorsunuz.

Açıklamalar için teşekkürler hocam özellikle spider ile ilgili.

hayırlı olsun.

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    200 beygirlik 1050 kilo zevk aracı... Tam bir şaka makinesi olur
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Saolun, yeni bilgi geldi, fiat üçüncü çeyrekte bekleniyormuş, değişiklik olma durumuda olabilirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

200 beygirlik 1050 kilo zevk aracı... Tam bir şaka makinesi olur

Tjet 150bg sadece novitec beyin ile 171 beygire yükseliyor. (kağıt üstünde) Eğer Avrupa modeli 140bg gelirse sadece yazılım ya da beyin ile 160-170'i görmek mümkün olur. (500 euro civarı bir masrafla)

200'ü görmek için spor katalizör, spor susturucu, gsr induction kit, büyük intercooler vs. yani biraz daha işlem gerektiriyor ama dediğin gibi 1000kg araç için 160-170bg bile harika olur.

• quote:

Saolun, yeni bilgi geldi, fiat üçüncü çeyrekte bekleniyormuş, değişiklik olma durumuda olabilirmiş.

hocam anlaşılan mazda tek olarak bu aracı avrupa'da çok rahat 1 sene satar sonra fiat gelir.
  • quote:

Temmuz'da burda o zaman.
  • sensodrive S kullanıcısına yanıt
    Mazda mx5 için elini çabuk tutacak bu sefer:) Fiat 124 gelene kadar pastadan payı kapmak isteyecek.. Bu segmentte özellikle Türkiye'de çok adetli satış yapılabileceğini zannetmiyorum. Olabilecek olan satışı da Mazda yapmak isteyecektir. Fiat çok gecikirse yollarda daha fazla Mx5 görürüz.

• Ben Fiat alıcam. Mazda'nın servisiyle parçasıyla uğraşılmaz .

• Fiatın fiyat aralığı ve donanımları nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

Fiatın fiyat aralığı ve donanımları nasıl olur acaba

Al işte sen yıllarca Miata miata diye söylen dur şimdi fiat rakip çıkarsın. Ve dediğinizde haklısınız Mazda servisi nasıldır bilmiyorum şahsen fiat ta nasıl olur bu araç için parçalar hemen temin edilir mi o ayrı konu tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Al işte sen yıllarca Miata miata diye söylen dur şimdi fiat rakip çıkarsın. Ve dediğinizde haklısınız Mazda servisi nasıldır bilmiyorum şahsen fiat ta nasıl olur bu araç için parçalar hemen temin edilir mi o ayrı konu tabii.

Alıntıları Göster
    124 ve Miata tam anlamıyla rakip değiller arkadaşlar. Ortak kazanda yemek yapan iki firma gibi. Al takke ver gülüm. İkiside kazanıyor. Tam mahiyetini bilmiyorum ama büyük ihtimal Fiat Mazda'ya para ödüyordur, altyapı şasi vs. için.

• Arkadaşlar iki aracı da Mazda üretiyor Japonya'da. Fiat'ın sadece motor, şanzıman ve aracın dış görünümünde bazı farklılıkları var. Yedek parça ve servis konusunda Mazda ile sıkıntı yaşamamıştım şimdiye kadar.. En azından İstanbul için öyleydi. Araçları Mazda yaptığı için yedek parça temini Nasıl olur bilemiyorum. Yine Mazda temin edecekse aynı sıkıntılar yaşanırsa fiatta da yaşanır!!

• quote:

Mazda mx5 için elini çabuk tutacak bu sefer:) Fiat 124 gelene kadar pastadan payı kapmak isteyecek.. Bu segmentte özellikle Türkiye'de çok adetli satış yapılabileceğini zannetmiyorum. Olabilecek olan satışı da Mazda yapmak isteyecektir. Fiat çok gecikirse yollarda daha fazla Mx5 görürüz.

hiç o kadar yarış edilecek bir durum yok

2015 te 2 TANE mx5 satıldı.

//

bizim halk dizel otomatik sever

cx3 çıkar çıkmaz 500 tane sattı bu yıl

mazda 3 ilk çıktığında 300 civarı satmıştı.
  • quote:

Arkadaşlar iki aracı da Mazda üretiyor Japonya'da. Fiat'ın sadece motor, şanzıman ve aracın dış görünümünde bazı farklılıkları var. Yedek parça ve servis konusunda Mazda ile sıkıntı yaşamamıştım şimdiye kadar.. En azından İstanbul için öyleydi. Araçları Mazda yaptığı için yedek parça temini Nasıl olur bilemiyorum. Yine Mazda temin edecekse aynı sıkıntılar yaşanırsa fiatta da yaşanır!!

İlginç olan şey İtalya'dan Japonya'ya motor gidiyor orada monte ediliyor. Dediğin doğru hocam tüm parça dağıtımı japonya'dan olursa mazda almışsın fiat almışsın hiç farketmez. ama koca dünyaya tek noktadan dağıtım zor olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Arkadaşlar iki aracı da Mazda üretiyor Japonya'da. Fiat'ın sadece motor, şanzıman ve aracın dış görünümünde bazı farklılıkları var. Yedek parça ve servis konusunda Mazda ile sıkıntı yaşamamıştım şimdiye kadar.. En azından İstanbul için öyleydi. Araçları Mazda yaptığı için yedek parça temini Nasıl olur bilemiyorum. Yine Mazda temin edecekse aynı sıkıntılar yaşanırsa fiatta da yaşanır!!

İlginç olan şey İtalya'dan Japonya'ya motor gidiyor orada monte ediliyor. Dediğin doğru hocam tüm parça dağıtımı japonya'dan olursa mazda almışsın fiat almışsın hiç farketmez. ama koca dünyaya tek noktadan dağıtım zor olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Herkes Mazda dan servis,parça konusunda şikayet ediyor da şu ana kadar 3 kere mazda sahibi olarak şunları belirtmemde fayda var. Daha önce mazda 2,3 ve rx8 kullandım toplamda 8 yıl diyebilirim. Bakımları sadece yetkili servislerde yaptırdım. Anadolu daki bazı şehirlerde hiç mazda servisi olmadığı aşikar,hatta bazı büyük kentlerde de az sayıda denebilir. İstanbul için konuşursak Maslak Evo servisi ve müdürü Cem bey Mazdayı ezbere biliyor diyebiliriz. Bazı semtlere uzak kaldığı doğrudur,Anadolu yakası bu konuda daha şanslı. Bir kere bakım fiyatları çok yüksek değil ve parça temini makul seviyelerde. Hiç olmayan bir parçayı maksimum bir hafta içinde temin edebiliyorlar. Yani Mazda hakkında servis sayısı az,bazı şehirlerde yok,semtime uzak diyebilirsiniz ancak fiyatları ve parça temini hakkında hiç mazdaya bile binmemiş insanlar bol keseden sallıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

hiç o kadar yarış edilecek bir durum yok

2015 te 2 TANE mx5 satıldı.

//

bizim halk dizel otomatik sever

cx3 çıkar çıkmaz 500 tane sattı bu yıl

mazda 3 ilk çıktığında 300 civarı satmıştı.

Hocam doğrudur millet olarak dizel-otomatikçiyiz:)) Fakat bu arabayı alacak olan kesim ne dizel ne otomatik pek umuru olmaz. Belli kısıtlı bir kesime hitap ediyor yani. Mesela eşimde de araba olduğu için ben sadece kendi zevkimi düşünerek bu arabayı alacağım. Bir yere giderken kızımı da alır eşimin arabasıyla gideriz biryerlere. Öyle araba kar ettirsin,satarken zarar etmeyeyim diye bir düşüncem de yok. Bu sene ailede çok vefat yaşamış biri olarak hayat boş,her anını zamanında olabildiğince değerlendirmek lazım düşüncesindeyim..

Yalnız bu sene mx5 satışları farklı olacaktır. 1.5 mtv ve yeni kasa aracı daha fazla sattıracaktır..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.