Şimdi Ara

Yeni Mx5 Türkiye Paketleri Belli Oldu (Fiat spider'la karşılaştırma eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu işte tamamen muhattap olduğunuz servisle alakalı. siz servisle kaynaştıkça daha az sorun yaşıyorsunuz. markası ve modeli ne olursa olsun. bende fiat servisimden çok memnunum. şimdi bana ferrari verseniz bedava servisle aynı iletişimi kuramayacağım aşikar. ya da ankarada başka herhangi bir servis aynı iletişimi kuramayacaktır benimle. sizin istanbulda gittiğiniz servis son derece iyidir ama mesela ankaradaki servis sizide delirtebilir. bu tür hususlar çok ortaya çıkıyor.

benim bu tarz bir aracı almamdaki en büyük şüphede aslında şu an birinci sıradaki şüphe bu arabayı alsam nereye park edicem. kapalı garaj yok .apt önü açık garaj var sokağa bakıyor. millet hain sırf gıcıklığına çizer soft topu bile parçalar. miata ya da 124ün yanında bmw 5 ya da e serisi parketmiş olsun. ona bir şey olmaz bu arabalar olur. haksız mıyım?

işte bu durum beni düşündürüyor bana şu an. keşke evde kapalı garaj olsaydı. hafta içi sıkıntı yok iş yeri kapalı ama ev sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

bu işte tamamen muhattap olduğunuz servisle alakalı. siz servisle kaynaştıkça daha az sorun yaşıyorsunuz. markası ve modeli ne olursa olsun. bende fiat servisimden çok memnunum. şimdi bana ferrari verseniz bedava servisle aynı iletişimi kuramayacağım aşikar. ya da ankarada başka herhangi bir servis aynı iletişimi kuramayacaktır benimle. sizin istanbulda gittiğiniz servis son derece iyidir ama mesela ankaradaki servis sizide delirtebilir. bu tür hususlar çok ortaya çıkıyor.

benim bu tarz bir aracı almamdaki en büyük şüphede aslında şu an birinci sıradaki şüphe bu arabayı alsam nereye park edicem. kapalı garaj yok .apt önü açık garaj var sokağa bakıyor. millet hain sırf gıcıklığına çizer soft topu bile parçalar. miata ya da 124ün yanında bmw 5 ya da e serisi parketmiş olsun. ona bir şey olmaz bu arabalar olur. haksız mıyım?

işte bu durum beni düşündürüyor bana şu an. keşke evde kapalı garaj olsaydı. hafta içi sıkıntı yok iş yeri kapalı ama ev sıkıntı.

Doğrudur hep ayn yere gitmemin de memnuniyetimde payı büyük. Halka açık bir yere park etmek hele ki istanbul gibi bir yerde büyük risk maalesef.. Bu araç dediğiniz gibi dikkat çeker,yanında 500binlik Bmw x5 e bakan olmaz,100 binlik mx5 için kin güdüp arabayı haşamat ederler çünkü araba direk ilgi çekici:)
    O konuda biz biraz şanslıyız hem evde hem de işte araçlar kapalı garajda..

• Hastasıyız:)) Şu aracın dengesine hayranım...

• Merhabalar.

Fiat Türkiye de sitesini güncellemiş. Çok yakında ibaresi koymuş 124 için. Fiyat listesi şu an için görüntülenmiyor, sadece çok yakında ibaresi var.

http://124spider.fiat.com.tr/

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 31 Aralık 2015; 12:28:00 >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Buna da şükür
  • Fiat da çabuk getirebilecek demek ki.. Güzel bir gelişme 0-100 hızlanması arasında 0,8 saniye fark var spider lehine. Tabii chip uygulanmaya daha müsait Fiatın motoru,fark daha da açılabilir. Ancak yakıt tüketiminde de Mazda daha iyi olacaktır. Turbo motorlarda bastığın zaman pek tasarruf sağlanamıyor.
  • Ben alıcam bitane arkadaşlar inş.
    Ama otomatiği gelecek mi hala belirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Ben alıcam bitane arkadaşlar inş.

Sende Grande Punto vardı, paylaşımlarını hep okuyordum 2006'da.
    Gittim ben de aldım.

Şimdi de sıra 124 Spider'da mı diyorsun.
    Masrafa sokuyorsun beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Gittim ben de aldım.

Masrafa sokuyorsun beni

Evet 2008 Aralık'tan beri de bravo kullanıyorum . Dizel emotion. Taş gibi çıktı maşallah. Bu kadar mı dayanıklı çıkar bir araba.
    Şimdi yeni bir iş kurdum. Bakalım iyi gidiyor. Fiyatı çok abartı olmazsa bravoyu satmadan 2. Araba olarak almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Gittim ben de aldım.

Masrafa sokuyorsun beni

Evet 2008 Aralık'tan beri de bravo kullanıyorum . Dizel emotion. Taş gibi çıktı maşallah. Bu kadar mı dayanıklı çıkar bir araba.
    Şimdi yeni bir iş kurdum. Bakalım iyi gidiyor. Fiyatı çok abartı olmazsa bravoyu satmadan 2. Araba olarak almayı düşünüyorum.

Bende duruyor hala Punto. Yanında da bir Audi TT 8J.
    Belki TT'yi satıp geçerim 124'e.
    Belki de ikisini de satıp bir BMW. Kafalar karışık ama 124'ü görmeden ve teste çıkıp üstüne kırbacı vurmadan karar vermicem.

Çocuk olmasa her türlü Spider veya MX-5 ama, işte çocuk olunca artık Punto da küçük geliyor. Kararsızlık kötü, bakalım neye karar vericez.

• Şahsen beni de ilk kez bir fiat ciddi anlamada heyecanlandırıyor. Sürüş dinamikleri iyi olup uygun fiyatlı olursa bende düşünebilirim.

Top Gear keşke bitmemiş olsa, Jeremy incelese bu aracı çok memnun olurdum.

Birde şu dikkatimi çekti, forumdaki en ılımlı konulardan biri bu. Çok güzel ilerliyor tüm yorumlar çok yapıcı. Marka fanlığı yok, çok hoş

Saygılar.
  • 2.0 da manuel vites var mı hocam?
    Edit: tamam varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makrosoft -- 18 Ocak 2016; 1:20:51 >
  • mx-5 haberleri yok türkiye için..Geleceği belirsiz ama spider gelecek belli..
  • Mx-5 bir ay sonra satışta.
    10-15 gün içinde donanım ve fiyat bilgileri yayınlanır diye düşünüyorum sitesinde.

Bir örnek vermiştim, Almanya fiyatları üzerinden şu anda;
    26400€ olan giriş seviyesi Passat burada 81300 TL
    25390€ olan gırtlak dolu Mazda Mx-5 acaba kaça satılcak diye.
    Normalde 78000-79000 gibi bişey olması lazım değil mi, çünkü her ikisi de aynı vergi diliminden vergilendiriliyor.

Mazda bayileri 100'ün üstünde olacağını söylüyorlarmış.
    Kazığın büyüklüğüne bakar mısınız
    Kimse Doğuş'a kızmasın valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu aracın en büyük eksiği 5 kapılı ve hardtop bir versiyonu olmaması.

Uyduruk SoftTop olan araçları alan artık kalmadı.

Yav Şener yazmayayım diyorum da

Soft top kullanılmasının sebebi tamamen ağırlık, hard top mekanizması ile beraber çok ağır oluyor o yüzden bazı insanlar cabrio araçlarda özellikle soft top tercih ediyor.

Ve böyle bir efsaneye beş kapı olsa demene girmiyorum bile... Çıkar şu at gözlüklerini artık harbi baydı...
  • Kapalı garaj yoksa kesınlıklen hele hele bır Spor araba ıcın cok buyuk bır sorun gercı benım araba kapalı bekcılı garajda 3 parça Lokal boyalı oldu oda ayrı tabıı
  • Spider 24000 euro Almanya fiyatı..Bakalım Türkiye fiyatı Kaç euro olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0je kullanıcısına yanıt
    bu durumda en az 40.000€ olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Ne 40000'i dostum, Mazda'da mı çalışıyorsun yoksa insanları yenilecek kazığa alıştırma enstitüsünde mi?

Almanya fiyatı 26400 € olan Passat burada 81300 TL diyorum.
    24000 € olan Mx-5'in normal şartlar altında max 80000'e satılması gerekir.

Mazda'nın Türk insanına bakış açısını gösterecek bu.
    Onların gözünde Avrupa'daki gibi müsteri miyiz yoksa yolunacak kaz mı, belli olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Ne 40000'i dostum, Mazda'da mı çalışıyorsun yoksa insanları yenilecek kazığa alıştırma enstitüsünde mi?

Almanya fiyatı 26400 € olan Passat burada 81300 TL diyorum.
    24000 € olan Mx-5'in normal şartlar altında max 80000'e satılması gerekir.

Mazda'nın Türk insanına bakış açısını gösterecek bu.
    Onların gözünde Avrupa'daki gibi müsteri miyiz yoksa yolunacak kaz mı, belli olacak.

FİAT SPİDERDAN bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.