Şimdi Ara

Yeni Need For Speed İçin Sesimizi Duyuralım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar yeni need for speed için istediklerimizi ve istemediklerimizi güzel bir mesajda toplayıp

email ve twiter ile ea,criterion belkide black box a iletelim derim

bu başlık altında örgütlenip sesimizi duyuralım

ea kafasına göre oyunlar yapmaya devam ediyor

en azından bundan sonraki oyunlar için bişeyler yapabiliriz

bu yaptığımız işe yarayabilir belkide bize daha çok istediğimiz kaliteli oyunu getirebilir

diğer şık bu yaptığımız işe yaramayabilir

en fazla 1-2 dakika kaybetmiş oluruz

ben yeni oyunda

daha iyi bir arcade simülasyon dengesi istiyorum

gerçekçi kazalar ve hasar modellemeleri (gerçek zamanlı oluşan) istiyorum

bizi oyuna bağlayacak bir konu ve gidişat istiyorum

tabiki modifiye istiyorum

başlangıç ve bitiş noktalı yarışlar dışında arkamızdakiyle arayı yeterince açınca biten yarışlar istiyorum

isteklerimizi bir mesajda toplayıp mesaj yağmuruna tutalım

ağlamayana meme yok dostlar sesimizi çıkarmanın faydasını görürüz zararı olmaz

https://twitter.com/CriterionGames
    https://twitter.com/EA

• Kardeş bunun işe yaracağını sanmıyorum ancak söyleyeyim
    Run grafikleri,Most Wanted zevki,Ug2 modifiyesi yeterlidir...
  • NFS artık miyadını doldurmuş bir seri. Özellikle Most Wanted 2012 rezaletinden sonra anladık ki, bu seri hiçbir şekilde iflah olmaz.
    Artık yeni oyun yapmak yerine NFS 1, 2, 3: HP, 4: HS ve 5: PU oyunlarının remake'ini yapıp 5'i 1 arada bir paket halinde satsınlar, çok daha iyi olur valla.
  • muhtemelen takmayacaklar. çünkü yeni oyunları beğenmeyip, eskileri isteyen kişilerin sayısı az değil. illa ki onlar da biliyodur yeni oyunların sevilmediğini, milletin eski oyunları istediğini. ama niye ısrarla böyle dandik oyunlar yapmaya devam ediyorlar anlamıyorum. ruhsuz, zevksiz oyunlar yeni çıkanlar. tabi yine de mesaj atmaktan zarar gelmez. deneyelim bence de.
  • Tüm sağlam oyun kritikleri yüksek puanlar verirken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala anlamış değilim. Oyun gerçekten çok eğlenceli. Güzel bir hikaye de olsa tadından yenmezdi aslında.

Bu arada konuyu açan arkadaşın kafası mı iyi anlamış değilim. Blackbox'a iletmek nedir ya? O adamlar crack yapıyorlar oyun yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 4 Kasım 2012; 16:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bu arada konuyu açan arkadaşın kafası mı iyi anlamış değilim. Blackbox'a iletmek nedir ya? O adamlar crack yapıyorlar oyun yapmıyorlar.
    Başlığı açan eleman Black Box derken EA'nın stüdyosu olan Black Box'tan söz ediyor. Hani şu Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover ve The Run'ı yapan stüdyo yok mu, işte onlar.
  • quote:

Tüm sağlam oyun kritikleri yüksek puanlar verirken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala anlamış değilim. Oyun gerçekten çok eğlenceli. Güzel bir hikaye de olsa tadından yenmezdi aslında.

sen ne içtin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN VARIM!!! CİDDİYİM
  • dostlar destek olan arkadaşlara çok teşekkürler

kaybedeceğimiz bişey yok

denemekten bişey kaybetmeyiz
  • İngilizceye çevirilecek mesajın kaba taslak iskeleti aşağıda eklenmesini yada çıkarılmasını istediğiniz şeyleri yazarsanız

İngilizcesi iyi olan bi arkadaşın yardımıyla mesajı hazırlamış oluruz hep birlikte yollarız

daha iyi bir arcade simülasyon dengesi

gerçekçi kazalar ve hasar modellemeleri (gerçek zamanlı oluşan)

bizi oyuna bağlayacak bir konu ve gidişat

tabiki modifiye

başlangıç ve bitiş noktalı yarışlar dışında arkamızdakiyle arayı yeterince açınca biten yarışlar
  • quote:

Tüm sağlam oyun kritikleri yüksek puanlar verirken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hala anlamış değilim. Oyun gerçekten çok eğlenceli. Güzel bir hikaye de olsa tadından yenmezdi aslında.

hafiften fail var sanki :) oyun kritikleri iyiyse bi oyun illa iyi mi olmak zorunda? ben beğenmedim oyunu ne yapabilirim hoşuma gitmiyor kendimi mi zorlicam oyunu sevmek için. biz sana gelip de sen niye sevdin oyunu demiyoruz aynı şekilde bi zahmet sen de sevmeyenlere laf sokça çabası içinde bulunma. oyunda hikaye denen bişe yok boş boş yarışlar var, 2 saat süren gereksiz kaza animasyonları var. zaten böyle bi oyun istesem burnout oynarım. bu oyun need for speed. ayrıca madem milletin düşüncelerine müdahale etmeye başladık. nasıl zevk alıyosun oyundan? etrafta hoplayıp zıplamak mı zevkli? amaçsız yarışlar mı zevkli? arabalarda yapamadığın değişiklikler mi zevkli? aşırı derecede kolay liste yarışları mı zevkli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

İngilizceye çevirilecek mesajın kaba taslak iskeleti aşağıda eklenmesini yada çıkarılmasını istediğiniz şeyleri yazarsanız

İngilizcesi iyi olan bi arkadaşın yardımıyla mesajı hazırlamış oluruz hep birlikte yollarız

daha iyi bir arcade simülasyon dengesi

gerçekçi kazalar ve hasar modellemeleri (gerçek zamanlı oluşan)

bizi oyuna bağlayacak bir konu ve gidişat

tabiki modifiye

başlangıç ve bitiş noktalı yarışlar dışında arkamızdakiyle arayı yeterince açınca biten yarışlar

Bunu en iyi nForcer çevirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.