Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.905
Cevap
37
Favori
139.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski teknoloji değil mi bu, SSS ile yapılmış olan. Demo exe'si bile var bende dx10 ile ypaılan??

Edit : Pardon yeni imiş bu lol, jorge jimenez görünce eski mi bu dedim, face expression faln yoktu eskiden. Yüksek performans ile bunun yapılması güzel yani bana göre, düşük kartla bile. Titan'ın reklamını ypamak için face animasyon faln kullanırken, bence bu tür şeyler abartmayın o kadar daha düşük donanım da yeter diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 28 Mart 2013; 15:59:17 >
  • PC Her zaman öndedir.Sebep:Geliştirilebilir ancak konsollar geliştirilemez ve 2-3 senede bir çıkar.
  • http://www.iryoku.com/separable-sss/downloads/Separable-SSS-DX10-v1.0.exe

Eski SSS demosu, 5 farklı ışık kaynağı ekleyebiliyorsunuz, farklı açılardan kullanma imkanı faln var. Çekip deneyin bakın, yüksek fps ile yapılabildiğini görüncü ilginç gelecek. Bu yeni olan rsan'ın yolladığı bunun güncellenmiş versiyonu.
  • Fox Engine'ın kısa tanıtımı.

Bu da uzun versiyonu

• Yeni unreal engine 4 videosu.

Eğer cry engine 4 çıkmazsa yeni nesil fox engine ve unreal engine'ın kapışmasına sahio olacak.Şahsi görüşüm fox engine daha doğal ve daha gerçekçi görüntüler yaratabiliyor.UE4 ise daha fantastik-bilimkurgu tarzı yapımlara uygun bir motor.
  • Yen unreal engine 4 demosu
  • Unreal Engine 4 Wii U'ya gelmeyecekmiş.
  • Unreal Engine 4: PS4 - PC Karşılaştırma Videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Unreal Engine 4: PS4 - PC Karşılaştırma Videosu

Dışarıdaki kar grafikleri ps3 grafiği gibi geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Unreal Engine 4: PS4 - PC Karşılaştırma Videosu

Dışarıdaki kar grafikleri ps3 grafiği gibi geldi bana.

Fark ettim yer yer,kendini belli ediyor bu tür şeyler ve videonun 1.50 dk sında tepeden düşen o taş parçalarının ps4 ile pc arasındaki farkı gözden kaçabilecek kadar değil.Bunun aynısını patlamalar vs sahnelerinde Crysis 3 ün Pc,Ps3 ve Xbox karşılaştırmasında da görmüştüm,sanki doğal düşüyor gibi değilde biraz slow motion düşüyor gibi duruyor pc dekine göre.Bakalım Cryengine 4 çıkar ise aslında onunda farklarını ve benzerliklerini görmek isterim.Diğer yandan Ps4 ün de akıbeti şu andan az çok belli.

• Üff, o 1:47'deki parça fizikli yerde ps4 bildiğin sürünmüş.

Video kaydıyla vs alakalı değilse, 1.6 ghz cpu kendini göstermiş gibi Ki öyle abartı, "next-gen"lik bir yoğunluk da yok sahnede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Nisan 2013; 8:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Üff, o 1:47'deki parça fizikli yerde ps4 bildiğin sürünmüş.

Video kaydıyla vs alakalı değilse, 1.6 ghz cpu kendini göstermiş gibi Ki öyle abartı, "next-gen"lik bir yoğunluk da yok sahnede.

Niye öyle diyorsun abi PS3'deki uyduruk tek çekirdekli cell'den çok daha güçlü bir cpu şahsen ben ps4'ü daha gerçekçi buldum. PC'de o parçalanmalar önceden hesaplandığı için öyle gözküyor PS4 gerçek zamanlı işliyor.

• Cep telefonları bile ps3'ü geçti geçecek nerdeyse
  • Ne kadar fark vardı mobiil GPU'lar ile PS3 / Xbox GPU'ları arasında, 3 kat civarı faln mı :///
  • Crysis 3 ile CryEngine 3'ün gövde gösterisinden sonra CryEngine 4'ü çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Cep telefonları bile ps3'ü geçti geçecek nerdeyse

İlk önce vitayı geçsinler de, sonra gelsinler ps3 e..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC kraldır zaten. Tartışmaya gerek yok.. Bakalım PS4 nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Palavralar gelmeye başladı. Daha çok duyacağız bunları:

http://www.vg247.com/2013/03/12/jonathan-blow-says-the-witness-will-run-faster-on-ps4-than-pc/
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witness_PS4te_PCden_Daha_Hizli_Calisacak-36401.htm

quote:

Indeed, the PS4 will have 8GB of GDDR5 RAM, while your regular high-end PC only has DDR3 RAM.

Şaka gibi adamlar

Grafikleri de mükemmelmişhttp://www.abload.de/img/36401_550x2502osnk.jpg

şu gddr5 konusunda biri aydınlatabilir mi beni.

misal ps4de 4gb gddr5 olucak diyelim ( 4 yada 8 olucağını belli değil sanırım daha dedikodu hep)
    bu hem sistem için hem gpu için ortak olucak değil mi? laptopta ki paylaşımlı geyiği gibi

ee bizim sistemlerde zaten bugün bi 7950 aldın mı 3gb gddr5 olucak
    üstüne 8gb ddr3 ekliyorsun

ekran kartlraında ki gddr5 hiç mi işe yaramıyorda bunlar tek ps4devarmış gddr5 yeni teknolojiymiş geyiği yapıp abartıyorlar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Nisan 2013; 16:13:30 >

• ps4'te yavaşlama var sanki.yıkım sahnesinde...bana mı öyle geldi yoksa...
  • Şimdiye kadar kimse GDDR ile yüksek bant genişliğine sahip CPU/GPU hibrid bi sistem yapmadı, AMD'nin APU'ları dahil. GDDR bellek kontrolcüsü ile ilk defa CPU GDDR belleğe erişirken, aynı belleği GPU'da kullanabilecek.

Notebooklarda faln kullanılan paylaşımlı sistemlerde bant genişliği çok dardır, bu da performansa çok büyük olumsuz etkisi olur zaten.

Paylaşımlı sistemler zaten DDR3 kullanır, ddr3'ü en hızlı belleklerle 4 kanal kullansan bile buna erişemezsin zaten, arada 4 kat en az bantgenişliği farkı var.

CPU ve GPU'nun ortak adress alanını kullanabilmesi gibi şimdiye kadar hiçbiyerde olmamış başka katkıları da var. Büyük bant genişliği ile birleşince çok özgün program tasarımlarına imkan veriyor. CPU GPU arasında transfer yapmaya gerek kalmadığı için PC'de karşılaşılan kısıtlamalara maruz kalmayacak. Tress FX'de varolan teknolojiyi , daha fazla bellek kullanmaya karşılık daha yüksek performans verecek şekilde yeniden dizayn edebilirsin. Bunu çok manyak çalışma geliştirme süreci olmadan yapabilirsin. Tress'i açınca nasıl bellek kullanımı artıyor, bunu daha da arttırarak performansı yukarı çekmek mümkün. PC'de 2gb lık kartlar işe yaramaz hale gelirken PS4'de, geliştirmesi fazla zman almayan, daha fazla bellek kullanarak daha fazla performans verecek teknikleri kullanmaya müsait bi bellek yapısı.

Buna benzer bi sürü avantajı var, biraz araştırırsan bu forumda da benzer bilgiler var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.