Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.905
Cevap
37
Favori
139.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ3,A10 performansını verecekse jaguar iyi,yeterli olur heralde konsolda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele Uncharted 4'se, ona herhangi bir işlemci yeter de; bizim beklediğimiz, oyunlarda gerçek anlamda gelişme olmasıydı.

quote:

Sony' hem maliyet, hem üretim kolaylığı, hem miktar açısından sıkıntı olmaması için, hemde daha çabuk zamanda üretime hazır hale geleceği için bu tür bir yolu seçti.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Mesele Uncharted 4'se, ona herhangi bir işlemci yeter de; bizim beklediğimiz, oyunlarda gerçek anlamda gelişme olmasıydı.

quote:

Sony' hem maliyet, hem üretim kolaylığı, hem miktar açısından sıkıntı olmaması için, hemde daha çabuk zamanda üretime hazır hale geleceği için bu tür bir yolu seçti.

+1

Göz boyama efektleri değilde. Bad company 2 etkileşimi bekliyorduk.
  • Forumdaki insanlar harcaniyor aslinda kobi kredisi cekip islemcimi uretsek ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battelfield 4 yeni nesil konsollarda 720p 60fps'de çalışacakmış.
  • İnsanların hem bir şey bilmeyip hemde bu kadar çık konuşması çok ilginç. Herkesin dilinde "PC konsoldan iyidir" lafı dolanıyor. 2.000TL lik ekran kartıyla 1000TL'lik konsolu karşılaştıranlar var ya. Sanki herkesin bütçesi var. Öyle baba parası yemekle olmuyor. Öğrenciyim ve 1000T benim iki aylık bütçem. Gidip bir ekran kartına 1000-2000TL veremem. Eğer çoğu oyunu 1080p@60FPS oynatırsa yemişim Titanı. BF4 ve Crysis3 720p@60FPS olsa da olur sonuçta konsolun 720p görüntüsü PC'den daha iyi. Umarım konsollar 400$'dan pahalı olmazda bizde alabiliriz. İlk geldiğinde muhtemelen 1500TL civarı olur 2-3 ay içinde 1200TL civarına düşer. Üretim sıkıntısı çıkmadığı takdirde. Zaten Rubisco işin teknik kısmını anlatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiç Şüphesiz Ki

İnsanların hem bir şey bilmeyip hemde bu kadar çık konuşması çok ilginç. Herkesin dilinde "PC konsoldan iyidir" lafı dolanıyor. 2.000TL lik ekran kartıyla 1000TL'lik konsolu karşılaştıranlar var ya. Sanki herkesin bütçesi var. Öyle baba parası yemekle olmuyor. Öğrenciyim ve 1000T benim iki aylık bütçem. Gidip bir ekran kartına 1000-2000TL veremem. Eğer çoğu oyunu 1080p@60FPS oynatırsa yemişim Titanı. BF4 ve Crysis3 720p@60FPS olsa da olur sonuçta konsolun 720p görüntüsü PC'den daha iyi. Umarım konsollar 400$'dan pahalı olmazda bizde alabiliriz. İlk geldiğinde muhtemelen 1500TL civarı olur 2-3 ay içinde 1200TL civarına düşer. Üretim sıkıntısı çıkmadığı takdirde. Zaten Rubisco işin teknik kısmını anlatmış.

720p konsol görüntüsü nasıl 1080p pc'den kötü oluyormuş ? Bırakın artık şu "ekran kartı 1500-2000 tl yeaaa pcde oyunları full ayarda oynamak için 4-5 milyar gerekiyor yeaaa" gayette 1000 tl'lik pc şu anda oyunları high seviyesindr oynatıyor siz sanıyorsunuzki pcde oyunları full ayarlarda oynamak için dünyanın parasını vermek lazım öyle değil işte sizde gidin 300-400 tl'lik fp kartı alın kim diyor size gidip özel çıkan titana 1000 dolar verin diye ? Yada gtx 690a 900 dolar verin diye ? Ayrıca boşuna heveslenme ps 4 asla oyunlarda 1080p 60 fps vermez(Grafikleri düşük oyunlar hariç) 1080p 30 fps zor verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Mart 2013; 10:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

İnsanların hem bir şey bilmeyip hemde bu kadar çık konuşması çok ilginç. Herkesin dilinde "PC konsoldan iyidir" lafı dolanıyor. 2.000TL lik ekran kartıyla 1000TL'lik konsolu karşılaştıranlar var ya. Sanki herkesin bütçesi var. Öyle baba parası yemekle olmuyor. Öğrenciyim ve 1000T benim iki aylık bütçem. Gidip bir ekran kartına 1000-2000TL veremem. Eğer çoğu oyunu 1080p@60FPS oynatırsa yemişim Titanı. BF4 ve Crysis3 720p@60FPS olsa da olur sonuçta konsolun 720p görüntüsü PC'den daha iyi. Umarım konsollar 400$'dan pahalı olmazda bizde alabiliriz. İlk geldiğinde muhtemelen 1500TL civarı olur 2-3 ay içinde 1200TL civarına düşer. Üretim sıkıntısı çıkmadığı takdirde. Zaten Rubisco işin teknik kısmını anlatmış.

720p konsol görüntüsü nasıl 1080p pc'den kötü oluyormuş ? Bırakın artık şu "ekran kartı 1500-2000 tl yeaaa pcde oyunları full ayarda oynamak için 4-5 milyar gerekiyor yeaaa" gayette 1000 tl'lik pc şu anda oyunları high seviyesindr oynatıyor siz sanıyorsunuzki pcde oyunları full ayarlarda oynamak için dünyanın parasını vermek lazım öyle değil işte sizde gidin 300-400 tl'lik fp kartı alın kim diyor size gidip özel çıkan titana 1000 dolar verin diye ? Yada gtx 690a 900 dolar verin diye ? Ayrıca boşuna heveslenme ps 4 asla oyunlarda 1080p 60 fps vermez(Grafikleri düşük oyunlar hariç) 1080p 30 fps zor verir.

1000TL'ye şu sistemi yazar mısın?

• quote:

quote:

Ps4'e hangi oyunu yapıyorsunuz?

• @Gt55
    Ne alaka ? Ben burda pcde fullde oyun oynamak için uçuk rakamlar gerekmediğini ve ps 4de oyunların 1080p ve 30 fps olacağını dile getiriyorum geçenlerde açıklandı killzone sf'in 30 fps ve 1080p olacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Mart 2013; 10:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Ne kadar acayipleşmiş konu lol. Alıntı yapmaktan vazgeçtim.

@verdampfer PS4 de bi sürü oyun PC'ye tam olarak port edilmeyecek. Witcher için mesela kesin diye açıkladılar, konsol versiyonu ile PC versiyonu arasında fark olacak, PC'ye gelecek versiyonu kırpılmış olacak. Oyun motorlarının, bütün konsollar x86 üstüne kurulu olacağından dolayı çok çok farklı sistemlere göre kurulması adapte edilmesi gerekmeyecek. Bu da yeni oyunların daha verimli çalışmasını sağlar. Ama cross-platform oyunlarda patlama olacak vs. anlamına gelmiyor bu.

Sana direk cevap veremem ama, ben bu günden alır keyfine bakardım. Bahsettiğin gibi konsoldan etkilenmiş / akılda tutulmuş vs. şeklindeki oyunların çıkması zaman alır. 6100 yerine para çıkartabiliyorsn 6300'e bak, bugunden al kullanırsın. İşlerde cf de yerine göre iş görür. Ne tür oyun sevdiğin, crack vs. olayları vs. vs. hepsi herşeyi değiştirir. PS3'ün olsaydı sürekli online / orjinal vs. peşinde mi koşardın bugun yoksa CWF faln filan mı. PC de crackli oyunlar açısından bakışın ne alır kurar oynarım faln gibi mi? Bu açıdan bakarsan PC uzun bi süre sana çok büyük esneklik sağlar. PS4 'ün oyunlarının fiyatları da belli değil, ne aralıkta olacakları da değil, PSN / GAIKAI nasıl olacak onlar da belli değil. Dediğim gibi şimdi alır oynarsın PC ile belki alabilir hale gelmen için 8-12 ay beklemen gerekmez.

---------------------------------------------------------------------------

Yukarda Cell'i çok beğenen arkadaşlar içn, bi zahmet detayını yazsanıza Cell'i neresinden tutup çekiştiriyorsunuz da günümüzde orta seviyeli işlemciler haline sokuyorsunuz? Cell'de işlemci diyebilecğeiniz 1 tek öğe vardır o da PPE denen zımbırtısıdır. Geri kalan SPE denen zımbırtılar esasen hesaplama işi yapar, kendi başlarına işlemci gibi davranacak fazla bi yetenekleri yoktur. Bu beğenmediğiniz Jaguar'ın yerine göre 10 kat tur bindirecek kapasitesi var hem PPE'ye hem SPE'ye. CELL için ne PPE'yi ne de SPE'yi birbirinden bağımsız düşünemezsiniz. O yüzden tam olarak bu 1 çekirdeklidir de diyemezsiniz, 6-8 çekirdiklidir de diyemezsiniz.

Kalkıp SPE'lerin matris çarpımında IBM'e göre %98 verimle çalıştığından vs. den bahsetmeyin eğer argüman olarak yazacaksanız. SPE'lerin yapabileceği tek gerçek işlem o tür şeylerdir. Bilimsel hesaplama imiş süperbilgisayar imiş, Cell'in o tür işlerde devri geçeli çok oluyor, bi zahmet işi o noktalara çekmeyin. GPU'lar süperbilgisayarlarda kullanılabildiğinden beri Cell tarzı şeylerin bi önemi kalmadı. Kaldı ki zaten o yapılan işler, yani Cell'in gücü SP üstüne kurulu. Ne zmanki süperbilgisayar / HPC alanında DP'nin önemli olduğu anlaşıldı, zaten hiçbi şekilde o alanlara girmedi.

Bu Cell yaradıysa IBM'e yaradı bi zaten. PowerXCell 8i diye bi işlemci çıkarttı onu kullandı sattı başka pazarlara. IBM'e belli bi mimari know how hakkında da şeyler kattı, blade serverlarda kullandı. Bunların konuyla alakası yok ama Cell'in övülecek bi cacığı yok. PS3 zmanında belki ne Intel ne AMD bu seviyede idi, yada bu tarz bişey geliştirecek imkanları yoktu vs. Belki başka CPU yapıları için vakit yoktu, geliştirebilecek VE altından kalkabilecek firma yoktu, imkan yoktu vs. bilmiyoruz. Ama bildiğimiz şey 2010 lardan sonra çokca şey değişmeye başladı.

@GT_55 Temash işlemcide Jaguar core var. Tablet işlemcisi diye ağızda sakız olması onunla alakalı.

1.4 GHZ için 1.39 CineBench skoru var işlemcinin. 1.0 ghz için 0.99 skoru var. Neredeyse linear ölçeklenmesi var(yada birebir). Dolayısı ile bunu 1.6 ghz için 1,58 gibi düşünebilirz. 8 çekirdek için de benzeri ölçeklenme olur ise kabaca 3,16 civarında bi CB skoru eder. Bu da i3, fx 4300, A10'dan biraz daha iyi bi konum demek.

Frekansın 1.8 - 2.0 - 2.5 ghz gibi değerlerinden bahsediliyor. 2.0 ghz olursa eğer, yine CB için 3.96 civarı bi skor demek. Bu da aslında iş görecek kadar iyi, şimdiki masaüstü işlemcilere göre.

Jaguar'ın FPU yapısı Bulldozer / Trinirty gibi değil. Athlon / Phenom gibi bi FPU yapısı var. Bulldozerdeki FMA yerine oyunlar için daha uygun olabilen bi yapı bu (1x 4 FMA yerine 2x Mul + 2x ADD ). Bunun görece avantajlı yanı, oyunlarda FMA kodunu her şekilde kullanamıyorsun. EN en en yüksek olduğu durumlar %75'i geçmiyor. Geri kalan durumlarda Bulldozerdeki FPU yapısı falso yemeğe başlıyor. Böyle durumlarda Mull + ADD veya başka işlemler için bağımsız farklı devam yolunun olması daha iyi (FP pipe). Buna ilave olarak da SSE4.2 / AVX desteği de var. Şu çok sevdiğimiz Cinebench bile SSE2 kullanır daha fazlasını değil. Oyunlar belli bi uyumluluğa bağlı kalmak zorunda olduklarından, farklı platformlar, farklı işlemciler olduğundan SSE2 üstünü kullanmazlar / kullanamazlar genelde. İş konsola döndüğü zaman, oyunun SSE4 veya AVX kullanabilmesi çok büyük bi artı kazandırmış olacak.

Jaguar'ın 4 çekirdek + L2 + L2 interface alanı oldukça küçük. CPU ile alakalı olan bütün kısımlar oldukça küçük olacak. Güç tüketimi olarak 30W'ı geçmesi bile tahmin edilmiyor. Cinebench r11.5'den 4.0 skor alan işlemcilerin / sistemlerin güç tüketimlerine bakın bi zahmet.

Jaguar'ın şu an üretim yeri TSMC ve 28nm Bulk proses. 28nm wafer başına daha çok işlemci, bulk proses de daha düşük maliyet demek. Doğru biliyorsam GLoFo veya başka yerde ürettirmek gibi bi imkan yok şu an. GPU'lar da TSMC'de üretildiğinden ya beraber üretilecekler, yani APU gibi, yada özel bi tür bus ile bağlı olacaklar. Sony' hem maliyet, hem üretim kolaylığı, hem miktar açısından sıkıntı olmaması için, hemde daha çabuk zamanda üretime hazır hale geleceği için bu tür bir yolu seçti.

Single-thread performansı olarak Trinity'den geride kalmaması lazım. Belki bi Intel değil, Ama konsol için single-thread denen olay en son düşünülecek şey zaten.

Bütün bunlara ve benzeri şeylerin üstüne, çıkıp "ama Cell'in 200 küsü GFLOP kapasitesi var" diye alakasız yöne çekecekseniz hiç ordan gitmeyin. AVX kullanan bi 3.4 ghz frekansında 4 çekirdekli i5 'in de kapasitesi 108 GFLOP. Diğer taraftan da 8 çekirdekli 1.6 ghz frekansındaki Jaguar'ında 102 gflop. i5 Cell'den kötü mü oldu şimdi? Jaguar'ın Cell'e yerine göre 10 tur bindirebilecek kapasitesi var, kodun çalışma programın çalışması açısından bakarsanız.

Lafı yine daha iyi işlemci olsaydıya getirecek olan varsa, bi zahmet kesenin ağzını ne kadar açması gerektiği, nasıl bi tasarım gerektği vs. gibi konularda da detay versin, yoksa işkembeden sallamaktan 1 adım öteye gitmez.

Cevap icin tesekkurler.Soyle soyliyim.Mesela ps4 ile birlikte 1ay sonra far cry 4 cikti ps4e (gta5in once ps3ecikacagi gibi) daha sonra pc optimize edilecek bu ps4gelismis olacahindan oyunda simdiki oyunlara gore gelismis olacak o gelismis oyunlri ayni simdiki oyunlari oynattigi gibi oynatir dimi yani...islemciyi 6300yaparim sorun degil..,

• quote:

quote:

quote:

Kabaca yazıyim:
    Amd fx 6 6100 3.3 ghz 6 çekirdek 250 tl
    Hd 7850 350 tl
    8 gb ram 130 tl
    Anakart 100 tl
    Kasa 80 tl
    Psu 650 watt 250 tl

Etti 1160 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kabaca yazıyim:
    Hd 7850 350 tl
    8 gb ram 130 tl
    Anakart 100 tl
    Kasa 80 tl
    Psu 650 watt 250 tl

Etti 1160 tl

HDD?
    Sessizlik?
    Hilesiz oyunun zevki?

Dostum bak ben sistem toplama konusunda iyiyimdir. Eski üyeyim, forumu bırakmıştım. 3000-4000 sistem önerim vardır. Ama konsollar düşük maliyet ile iyi iş başarıyor. Bende biliyorum PC toplamayı ama bütçe sınırlı, yapacak bir şey yok. Ayrıca 650W PSU abartı olmuş. 80TL lik kasada ayıp olmuş. Dark Truva + 600W 200TL iş görür.
    İşlemci alınacaksa yeni nesil ile birlikte kesinlikle FX-8xxx olmalı. Hatta alınacaksa Steamroller beklenmeli.

• quote:

@Gt55
    Ne alaka ? Ben burda pcde fullde oyun oynamak için uçuk rakamlar gerekmediğini ve ps 4de oyunların 1080p ve 30 fps olacağını dile getiriyorum geçenlerde açıklandı killzone sf'in 30 fps ve 1080p olacağı.

Alakası şu.
    60 fps veremez, 1080p 30 fps zor verir gibi kesin ifadeler kullanmanız.Ya ps4'e oyun yapan birisiniz, ya da ps4 üretilirken cihazın başında bekliyordunuz.
    Bir de ben pc için uçuk rakam konusuna bir yorum yapmadım.Ama ikinci el ürünler ile fiyat çıkarmanız komedi olmuş.7850'yi sıfır olarak 350'tl'ye bulmak olanaksızdır.Onu geçtim, devamlı 1080p 60 fps diyorsunuz ya, işte o dediğiniz olayı 7850'de yapamaz.O yüzden yukarılara çıkman lazım.7970,680, titan gibi kartlara terfi etmeniz lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kabaca yazıyim:
    Hd 7850 350 tl
    8 gb ram 130 tl
    Anakart 100 tl
    Kasa 80 tl
    Psu 650 watt 250 tl

Etti 1160 tl

HDD?
    Sessizlik?
    Hilesiz oyunun zevki?

Dostum bak ben sistem toplama konusunda iyiyimdir. Eski üyeyim, forumu bırakmıştım. 3000-4000 sistem önerim vardır. Ama konsollar düşük maliyet ile iyi iş başarıyor. Bende biliyorum PC toplamayı ama bütçe sınırlı, yapacak bir şey yok. Ayrıca 650W PSU abartı olmuş. 80TL lik kasada ayıp olmuş. Dark Truva + 600W 200TL iş görür.
    İşlemci alınacaksa yeni nesil ile birlikte kesinlikle FX-8xxx olmalı. Hatta alınacaksa Steamroller beklenmeli.

Hddyi unutmuşum haklısın zaten kabaca yazdım hilesiz oyun var evet konsolda ama bu büyük bir avantaj değildir konsolun avantajı exc ve drm sistemi olmaması.Sezzizlik derken ? Ps 3 benim i7 2600 gtx 580li sistemden daha fazla gürültü çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Mart 2013; 11:17:49 >

• Bu Battlefield 4'un 720P@60 FPS durumu cidden moral bozucu olur şayet gerçekse. 7 yil aradan sonra cikacak olan bir konsol maliyeti herneyse birzahmet her oyun icin 1080P@60FPS verebilecek bir donanimla gelmeli. 50 degil de keske 65inc TV alsaydim dedigim bir donemde hassas gozler icin 1080P bile yetersiz kalabiliyorken uzun seneler piyasada olacak bir konsolda 720P ciddi bir handikap olur. Haber dogru ise Sony'ye ciddi bir feedback yapilmali yoksa artik gozler yeni Xbox'a cevrilecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kabaca yazıyim:
    Hd 7850 350 tl
    8 gb ram 130 tl
    Anakart 100 tl
    Kasa 80 tl
    Psu 650 watt 250 tl

Etti 1160 tl

HDD?
    Sessizlik?
    Hilesiz oyunun zevki?

Hddyi unutmuşum haklısın zaten kabaca yazdım hilesiz oyun var evet konsolda ama bu büyük bir avantaj değildir konsolun avantajı exc ve drm sistemi olmaması.Sezzizlik derken ? Ps 3 benim i7 2600 gtx 580li sistemden daha fazla gürültü çıkartıyor.

Arkadaşın XBOX sessiz gibiydi. Birde şöyle bir şey var. Üniversiteye gidiyorsan konsol iyidir.

• Bende slim ps3 var ve sesi yok denecek kadar az, hemde 2 saat Kilzone 3 oynamama karşı.

• Şimdi oynatır desem sallarım, aman mantıklı görünüyor diyeceğim şimdilik. Çünkü PS4 geliştricilere çok fazla imkan verse de, iş PC için belli bi oyunu / programı / kodu iyi performans verecek şekilde optimize etmeye geldiğinde geliştriciler bi yerden sonra su koyuveriyorlar bizzat biliyorum. Geliştrme zamanı vs. bunun faydası arasında çok bozuk bi ters orantı var. %20 daha fazla FPS için yerine göre 2-3ay ıvır zıvırlarla uğraşılması gerekiyor. 30 FPS aldığın yerde 36 fps alsan senin için ne farkeder mesela oyuncu olarak? 30 fps de takılıyorsa oyun 36 'da da azıcık daha az takılır ama süper bi rahatlama getirmez. Geliştrici bunu öngördüyse, o optimize / kodu iyileştirme denen yükün altına pek girmez girmiyor da. FC3'ün zımbırtıları çıktı, hala işlemci kullanımı sorunlu mesela. Bi de bunun, bazı oyunlarda / kodlarda kasıtlı olarak kodun PC'de kötü çalışması için kasıt kısmı var, o da apayrı bi sorun (crack vs. gibi olalardan dolayı). Dediğin gibi yaklaşırsam, PC'ye mimari olarak yakın olduğu için güzel çalışması lazım diyoruz, ama benzer şekilde grafik API'sinin nasıl olacağı PC ile arasında ne kadar fark doğuracağı tam belli değil. Konsolda 60 FPS çalışan bi oyun, DX ile PCde benzeri donanım ile %20-30 daha yavaş çalışabilir mesela. O yüzden kesin bişey söylemek bana göre zor.

Ama kendi adıma 6300+7850 nin mesela, idare edecek iş görecek kadar sorunsuz kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela şu Killzone videolarındaki kaliteyi elde etmek için atla deve donanıma gerek yok yerine göre, bazı yerleri Dx9 ile iyi çalışırsan ona benzer iş çıkartabilir yapabilirsin. Doğal olarak da bunun PC'de iyi çalışması gerek.

Hard Reset dx11'i düşün. Bundan %50 daha iyi görünebilmesi için çok daha fazla işlem gücü lazım. Crysis2 @ dx11 görselliği için bunu elde etmek görece daha kolay. Yani net bi cevabım yok ama, kasıtlı olarak performansda oynanılmazsa Pc için, iyi oynatabilirmiş gibi geliyor. Ama dediğim gibi Withcer vs. gibi oyunlar PC vs konsol arasında fark olacağı açıklandı, Pc versiyonunun kırpık olacağı vs. Oyuna mesela güzel bi tür Post-processing yapısı eklerler, bi tür hafif bloom efekti verilir, konsol için AA ihtiyacında baya azalma olur tasarruf ederler. Ama PC versiyonunda bunu azaltırlar, yüksek AA açmak istersende kart çakılır kalır. Sallıyorum bunu ama konsolda görece kısıtlı imkan ile iş yapılmaya çalışıldığı için tasarruf ettirecek her imkan değerlendirilir. PC'ye aktarılırken ise optimizasyon için o kadar özen gösterilmez.

Sonuç olarak dediğim gibi mantıklı bi varsayım gibi duruyor, ama %100 o şekilde olur demek doğru olmaz. Ben kendi adıma dediğim gibi şimdi alır 1 sene rahat rahat oynarım, PC'de az çok ne ararsan var, böyle bi sistemde rahat rahat yeterli (kabul edilebilir ayarlarda elbette), ne oyun sıkıntısı ne de görüntü kalitesi sıkıntısı yaşamam. PS4 çıkacak, oyunların parası belli değil crack tarzı bişeyler çıkartabilecekler mi vs. onlar belli değil, ben kendi adıma PC ile devam ederdim şimdi. 1 tane oyuna para versen Pc için 10 tane yine gönlünü eğlendirebileceğk crackli oyun var sonuçta. PS4 için muallak onlar.

Konsol bi cacık olmayacak diyen arkadaşlar için, 30-60-90 mevzusuna çekenler için, PC de 4 çekirdek işlemci + 7850 ile sanki her oyunu yüksek detay 60 fps ile oynayabiliyoruz da, PS4 bi cacık olmaz şeklinde yorum yapıyorsunuz?

BF4 için 720p olacak diye bişey yok, bi yerde 720p @ 60 fps olabilir dedi, herkes lafı PS4 720p olacakmışa getirdi.

• Konsol ile pc aynıdır. Ram, ekran kartı, işlemci, hdd vs... Aralarında ki fark yazılımlarının farklı olmasıdır. İş zaten yazılımda bitiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.