< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neden olmasın ama ısı farkından çatlamamasına dikkat etmen gerekecek. Ben french pressi kap olarak kullanıyorum, varsa o daha pratik. Değirmen eşit boyutta öğütüm yapıyorsa sorun yok. Ben sözen değirmenle başladıktan sonra aliexpressten timemore c2 aldım. Güzel bir değirmen ama Türk kahvesi için öğütüm yapamıyor. Türk kahvesini de sözende öğütüyorum.
-
Bugun daha detayli inceledim.%75 fln homojen ogutuyor diyebilirim.F/p urunu -
Keşke hassasiyet 0.5 alsaydınız bu işinizi görmeyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aroması güzel olan türk kahvesi için çekirdek tavsiyesi olan var mı
Cok iyi fiyatPapara ile %10 cashback geldi.
Yanina 40li karton filtre ekledim.Kargo bedava oldu
kahhve.com
Hario - V60 02 Şeffaf Plastik Dripper Seti | KahhveComhttps://kahhve.com/hario-v60-02-seffaf-plastik-dripper-seti-kahve-demleme-ekipmanlari
-
-
arkadaşlar öğütücü olarak bıçaklı olanları kullanmayın. sadece konik tarzda olan öğütücüleri kullanın. o yüzden bilindik mutfak markalarından değirmen almanızı tavsiye etmem çünkü "öğütmek" ile "parçalamak" arasında farklar var.
çok kişi sormuş gooseneck kettle ne alalım diye benim herkese tavsiyem aliexpressten vs alıp sabırlı bi biçimde beklemek. bu fiyatlar verilmez 300 400 lira etmez o gooseneck. yıllardır tr deki satıcılara bu konuda gıcık olduğum için hiç almadım.
server olarak tavsiyem ikea'da satılan RIKLIG adlı demliği almanız. hem v60 hem artisan çaylarda kullanabilirsiniz. harionun serverından da daha sağlam ve yarı fiyatına.
değirmen olarakta yine söylüyorum commandante alıp geçin. 300 400e aldığımız değirmenlerin (bende daha önce hario mini mill vardı) hepsinin kullanım ömrü kısıtlı. bir yerden sonra kahve tat vermemeye başlayacak. comandante ömürlük bi ürün çocuklarınıza bırakırsınız.
-
tchibo kahve değirmeni nasıl acaba hario'dan iyi mi?
-
Ayni paraya kendisini kanitlamis marka varken tchibodan risk almaya deger mi? -
Kettle a cok para vermek istemiyorum.Sunun icin yorumu olan var midir?
Daha ucuza kaz boyunlu yaptirabilecegim caydanlikci fln var midir?
-
Nurgaz campout ürünü var 180 lira
Ürün geldi 11 lira vergi ödedim toplam 300 liraya mal oldu.
300 liraya premium kalitede öğütücü sahibi oldum
-
El değirmeni tavsiye olan var mı arkadaşlar -
Hario mini plus mill.Genelde 280 tlye satiliyor -
İlgilenen olursa timemore c2 değirmenimi satıyorum sıfırdan farksız orjinal kutusunda teslim edilecek, dükkanımdan bakabilirsiniz
Bana drip kettle lazim.Normal elektrikli kettledan suyu ona aktarip dar ucuyla daha kontrollu su dokmek icin kullanacagim.Bu kadar basit bir alete cok para vermek istemiyorum.En mantiklisi tchibo 150 tllik urun gibi duruyor ama bence o urune o para cok. -
4 yıllık v60 ım kırıldı dün,yerine farklı marka önerir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X