< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (18. sayfa)
-
-
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla paketleme çok kötü size nasıl geldi.quote:
Orijinalden alıntı: snoppy
Bu mesaj silindi. -
benimkinde pek bir sorun yoktu. ufak tefek ezilmeler olmuş fakat asıl içindeki üründe nokta kusür yoktu.
-
Hocam birde akış kontrolü güzel sağlanıyor mu? Birde termometre doğru çalışıyor mu sizce?quote:
Orijinalden alıntı: snoppybenimkinde pek bir sorun yoktu. ufak tefek ezilmeler olmuş fakat asıl içindeki üründe nokta kusür yoktu.
-
Herkese merhaba. Kahve bağımlısı, her türlü kahveyi "deli" gibi seven kız arkadaşıma doğum günü hediyesi arıyorum. Fiyatı 300-400 tlyi geçmeyecek her türlü öneriye açığım. İlla büyük bişey olması gerekmiyor, çeşit çeşit kahvelerin olduğu deneme kutusu bile olur. Ya da bi kahve ekipmanı vs. şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KiiviiHerkese merhaba. Kahve bağımlısı, her türlü kahveyi "deli" gibi seven kız arkadaşıma doğum günü hediyesi arıyorum. Fiyatı 300-400 tlyi geçmeyecek her türlü öneriye açığım. İlla büyük bişey olması gerekmiyor, çeşit çeşit kahvelerin olduğu deneme kutusu bile olur. Ya da bi kahve ekipmanı vs. şimdiden teşekkürler.
Çekirdek öğütücüsü var mı? Yoksa hario mini plus 290 tlye alırsın yanına 2 paket kahve koydun mu tamamdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaş için ben de benzer bütçede bir şey bakıyorum da termos vs mi alsam diyorum zojirushi lerden ya da stanley lerden. Hali hazırda termosu var ama memnun değil pek :/ blend kahve paketlerine de bakmıştım kör alış yapmak istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok diye biliyorum, teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye düşünenler yoksa v60 seti ya da sadece dripper güzel bir hediye olur bence. Sete gerek var mı yok mu tartışılır ama birkaç bardak demleniyorsa çoğu zaman ,set daha iyi .
https://www.hepsiburada.com/hario-v60-02-dripper-kirmizi-seramik-pm-HB000007HWNY
setin dripperı seramik değil , plastik !
Tabi değirmen de kahvesever birini yeterince duygulandırabilir
https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/ekipmanlar/hario-skerton-plus-seramik-kahve-degirmeni
-
hario öğütücü alıp da berbat kahve öğüteceğine kahve seti alması bence daha mantıklı, ya da v-60, chemex alıp yanına da kahve alsa da olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: istanbuliHediye düşünenler yoksa v60 seti ya da sadece dripper güzel bir hediye olur bence. Sete gerek var mı yok mu tartışılır ama birkaç bardak demleniyorsa çoğu zaman ,set daha iyi .
https://www.hepsiburada.com/hario-v60-02-dripper-kirmizi-seramik-pm-HB000007HWNY
setin dripperı seramik değil , plastik !
Tabi değirmen de kahvesever birini yeterince duygulandırabilir
https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/ekipmanlar/hario-skerton-plus-seramik-kahve-degirmeni
Ben de alacaktım ondan plastik diye almadım. Trendyoldan 63 liraya kütahya porselen almışım. Bu başlığı da yeni gördüm :)
Ayrıca siz bilenleri bulmuşlen sorayım. Yoğun ama yanık olmayan kahve olarak ne tavsiye edersiniz, kahve seviyorum ama halen tam aradığımı bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 20 Ocak 2021; 11:7:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kralkargahario öğütücü alıp da berbat kahve öğüteceğine kahve seti alması bence daha mantıklı, ya da v-60, chemex alıp yanına da kahve alsa da olur.
Varsa o fiyat bandında önerebileceğiniz buyrun bizide bilgilendirin. Peki o setlerdeki ürünleri kullanabilmek için kahve öğütücü lazım di mi? Yoksa çok iyi öğütülmüş tchibo kahvesi mi alsın taze taze içer her gün?
Alınacak en ucuz öğütücü timemore c2 onun altındaki hicbir öğütücü homojen sonuç vermez.
Kaliteli kahve içermez.
V60 plastik seramik cam fark etmez bana kalsa swisch dripper alirim 400 liraya ama bu işler bütçe meselesi.
Öncelik öğütücüdür sonr kaliteli çekirdek sonra demleme ekipmanları.
Buradaki bimde bayadır satamadıkları Fakir kahve öğütücü var. Galiba normalde Eylül ayının ürünüymüş 199 TL'miş. Şuan 180 TL. Ürün alınır mı sizce?
eksik ifade ettiğim için yanlış anladınız, benim ordaki tek kastım hario öğütücü değildi, o fiyata herhangi bi öğütücüydü aslında, öğütücü konusunda olay tam olarak " ne kadar ekmek, o kadar köfte ", bu yüzden öğütücü yerine dripper ve öğütülmüş kaliteli bi kahve önerdim.
-
Evet bu işler başlıbaşına bütçe meselesi. Zaten arkadaşta bütçesini en başta belirtmiş. Benim tavsiyemde o bütçeye göre tavsiyeydi. Bende bilirdim comandate, timemore al demesini. Arkadaşın bana yazdıgı yorum boş olmuş, hario çöp alınmaz demesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 20 Ocak 2021; 17:15:27 >
Plastik harioda daha iyi performans alirsiniz.Plastik gibi de degil farkli bir malzeme, saglikli. -
https://www.trendyol.com/lavazza/qualita-rossa-cekirdek-kahve-1-kg-p-3954985
LavAzza Qualita Rossa Çekirdek Kahve 1 kg SCK023590
91,80 TL
F-P kahvesi, espresso makineniz varsa değerlendirebilirsiniz.
-
Normalde frenchpress demleme yapıp termosa doldurup günde iki termos kahve içiyorum.
İşi biraz daha pratikleştirmek ve taze çekilmiş kahve içebilmek adına aşağıdaki gibi bir ürün buldum, sizce nasıldır. Çok kişilik demleme yapmıyorum, genelde kendim. Diğer sitelere göre fiyatı da fena durmuyor.
Kendi sitesi
https://www.goldmaster.com.tr/progrinder-ogutuculu-otomatik-filtre-kahve-makinesi_11823.html
-
normalde çekilmiş kahve alarak french press veya filtre kağıdıyla süzerek kullanan biriyim. boynerde taşev'in aliminyum moka potlarını gördüm. fakat moka pot konusuna hiç aşina değilim. alınır mı ? espresso tarzı değil de daha çok americano tarzı seviyorum içerken. moka potta demleyip sıcak su koyduğunda istediğim verimi alabilir miyim sizce ? çekimleri farklı vb biliyorum. elimdeki normal tchibonun filtre kahvesi , moka potta nasıl sonuç verir bir arkadaş bilgilendirirse çok sevinirim.
bu arada sıcak fırsat olarak. boynerde hopi + prime kodları biliyorsunuzdur. bunlarla moka pot alarak baya ucuza geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X