|
Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cordelio91
Bana drip kettle lazim.Normal elektrikli kettledan suyu ona aktarip dar ucuyla daha kontrollu su dokmek icin kullanacagim.Bu kadar basit bir alete cok para vermek istemiyorum.En mantiklisi tchibo 150 tllik urun gibi duruyor ama bence o urune o para cok.o fiyatlardan daha ucuza bulmak zor ben hiç denk gelmedim. tchibonun o ürünü küçük boyut, tek kişilik demleme oluyor sanırım. epinox kettle var, daha geniş hacimli. fiyatlar 150-200 arası.
-
İnternetten siparişle uğraşmayayım diye mağazasından "Starbucks Guatemala Antigua" aldım geçen gün ama pişman oldum açıkcası. Bu kadar fazla kavrulmuş çekirdekleri sevmiyorum. Tazeliği ön planda tutarsak internet üzerinden hangi sitelerden sipariş veriyorsunuz?
-
Şurdan seçebilirsiniz özenle hazırlanmış liste.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nurgaz campout kahve demleme dripper yazarsanız çıkar 1 lt 160 190 lira arası değişiyor
Kenya AA kahvesini tavsiye eder misin arkadaşlar? -
Kütahya porselen v60 ı 3 hafta önce 68tlye aldım. -
Teşekkürler, bir süre aeropress' le devam edeceğim. -
Coffee Department
%20 indirim kodu HOHOHO
Boxx Coffee tüm kahvelerde %15 indirim sepette
Celsius Coffee %21 indirim kodu COOKIE
Üçü de iyi kavurucular ve düzgün kahve içirecek fırsatlar var.
250 TL'ye kadar önerebileceğiniz kahve makinesi var mı?
-
250 liraya kahve makinesi alacağıma bodummarka frencpress alır kahvemi onda demlerdim hem daha sağlıklı olur o fiyattaki makineden.
Filtre kahve makinelerinin mantığı aynı önemli olan sıcak suyun plastiğe temas etmemesi oda 600 lira bandından başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: The Nameless Man250 TL'ye kadar önerebileceğiniz kahve makinesi var mı?
Bim ve a101'e düşüyor sinbo veya kiwi marka olabilir.
400-500tl çıkılabilirse electrolux, delonghi, philips tercih edilir.
Etiyopya Limu, Honduras Arabica Marcala, Peru Ecoforest Arabica Kahve, Nicaragua SHG EP Arabica olmak üzere 4 x 250 GR şeklinde sipariş verdim. İlk defa evde yapmayı deneyeceğim, french press kullanacağım. Bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya, karantinada hobi bulmaya çalışıyorum.
-
95 tlye hario plastik v60 dripper alin -
merhaba aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz ?
-
Youtubeda kahve sakal i takip ediyorum.Sanirim bu marka ona ait.Bu urunden siparis ettim cok cok basarili.Trendyoldan kargo dahil 50 tlye soyledim kendi sitesinde kargo cikiyor ama daha ucuz fiyati.
https://overdosecoffee.com/urun/guatemala-huehuetenango/?attribute_kavurma=Filtre&attribute_ogutum=Mokapot -
Vergi ne kadar odediniz? -
Bana hediye geldi (: 53 TL kusür gümrük çıkmış. Toplamda maliyeti 230 TL civarına gelmiş.
-
Bialetti Venus 6 Cup fiyatı 314 TL ye düşmüş. Ürün hakkında bilgim yok ancak kullanıcı yorumları olumlu görünüyor.
https://www.hepsiburada.com/bialetti-venus-6-cup-p-HBV00000WKQFA
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X